[Bildiğiniz üzere Extreme Uo 2005-2007 yılları arasında faaliyetini göstermiş 300 e yakın online limitini doldurmuştu. Ve tekrardan sizlerle güçlü Staff kadromuzla ve kendi server makinemizle sizlere sınırsız hizmet, güvenli ve eğlenceli saatler sağlamak için burdayız..]

Emulator versiyonu: 56b-Nightly
Sunucu Türü : Power Play / Role Play
Skillcap :700.0
Statcap : 225.0

Web Sayfası : https://extremeuo.com
Forum Sayfası : https://forum.extremeuo.com
Kayıt : https://extremeuo.com/#!/page=uye
Dosyalar : https://extremeuo.com/#!/page=dosyalar
Facebook Sayfası :https://www.facebook.com/extremeuo
Twitter Sayfası :https://twitter.com/#!/extremeuo
Sunucu Client : G-Defender
Sistemler : https://forum.extremeuo.com/f7/

Makina Özellikleri


İşlemci: Intel® Xeon® E7 CPU
İşlemci Hızı: 3.30 Ghz
Bellek: 4GB DDR2
Disk: 100GB RAID0
Bağlantı Hızı: 150 mbit/sn
Lokasyon: Türkiye

Yer Sağlayıcı: Bursabil.Com.TR


SISTEMLER

Not:Sistemlerin Resimli Anlatimi Forumlarimizda Mevcuttur.

Head Quester: Delucia ve Britain şehrinde bulunan Head Quester a gidip 3 kademeli olarak anlaşma imzalayabilirsiniz. Anlaşmadaki görevi bitirdiğiniz taktirde Head Quester size belirlediğiniz kademeye karşılık belirli sayıda coins verecektir. NOT: Belirlediğiniz kademede getireceğizi kelle hesabına göre ödüllendirilirsiniz.

Hazine Sistemi: Denizden çıkan sos bottle ile hazine haritası elde edersiniz ve haritaya çift tıkladığınızda hazinenin kordinatlarına ulaşabilir, hazine korumalarını öldürdükten sonra hazine kasasına ulaşabilirsiniz. Not: Çıkan sos bottle ları ise çift tıklayarak açabilirsiniz.

House Crafting: Carpentry menüsünden ev yapımında kullanılan Marangoz masası ile dilediğiniz evi gerekli itemlerle kendiniz yapabilirsiniz. Gerekli skill ler 100.0 Carpentry, 100.0 Blacksmithing ve 80.0 Tinkering. Evinizde yardım menüsü ".komutlar" ile açılmaktadır.

Banka Hesabı Sistemi: Herhangi bir bankere "Hesabim" diyerek 15.000gp karşılığında bir hesap alabilirsiniz.
Bu sistem ile ;
-Eşya transferi,
-Çek yapma ve Çek bozdurma,
-Para Havalesi ( Hesap Numarasıyla )
-Banka hesabınıza para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilirsiniz.

Head Hunter Sistemi: Lord Blackthorne tarafını seçmiş acımasız katiller için, Delucia şehri Bankasının önüne katillerinin güçlerini bir kez daha Lord British e göstermek adına Head Hunter ı görevlendirmiştir. Kötülüğün yandaşları 50 cinayetin üstünde olanlar Head Hunter birliğine katılabilir ve Lord British askerlerine karşı acımasız cinayetler işleyerek hem katiller listesine adını kanlı harflerle kazıyabilir hemde öldürülen kişinin FAME sine bağlı Head Hunter tarafından ödüllendir..
-Ayrıca Britain bankasının önünde bulunan aracı Jamall dan nefret ettiğiniz ve ölmesini istediğiniz kişinin listesini verebilirsiniz. Acımasız katiller devreye girerek sizin öcünüzü alabilirler ve iki tarafta kazançlı çıkmış olur. Seçim size kalmış...

Rare Dye: Carpenter karakterlerin 98.1 yapabildiği rare dye boyaları, çeşitli zindanlarda bulunan " Rare Daemon " isimli npc nin kanı ile renklendirerek rare dye elde edebilirsiniz. Her dye şarjlı olarak elde edilir. Şarj bittikten sonra dye yok olmaz yalnızca rengi resetlenir.

Mage Robe Çeşitleri: Gerekli malzemeler; 50 Saint derisi, 2 Dark potion, 1 Diablo kalbi ve 100 adet kumaş.Her Robe belirli alanda büyüler yememektedir ve kendilerine özel belirli güçlere sahiptir. NOT: Savaşçı skill i olanlar kesinlikle giyemezler.

Yetenek yüzükleri: Tinkering Skill ine sahip olanlar yetenek yüzüklerini yapabilecekler. Bu yüzüklerin en önemli yanı yaptığınız yüzüğe göre Str,Dex veya int +10 artış sağlayacak ve bu sayede diğer oyunculara göre biraz daha güçleneceksiniz. Gerekli olan malzemeler 1000 gold ingot, 1000 bronze ingot, 1500 iron ingot 100 adet Soulgem ve 5 adet Diablo kalbi gereklidir.

Extreme Boss: Lord Blackthone nun en acımasız ve en güçlü askerlerinden birisidir. Onu tek başınıza öldürmeniz imkansız! Neredeyse bir player zekasına eş değer, yırtıcı, kana susamış ve gaddar bir asker o !!! 24 Saatte bir karanlık ve kan kokan mahsenlerde meydana çıkan Extreme ancak grup arkadaşlarınız ile öldürmek mümkündür. Öldürdüğünüz taktirde sizlere belirli coins ve item vermektedir. Eğer kendinize güveniyorsanız meydan sizin..

Bow Çeçitleri: Fire bow yapabilmek için 99.9 bowcraft, 65.0 magery, 20 adet log, 50 adet fire log, 20 adet flame strike scroll a ihtiyacınız vardır.
Elementel Bow yapabilmek için 98.1 bowcraft, 20 adet elementel log a ihtiyacınız vardır.

Gizlilik Belgesi:Bir soygunmu düzenlemek istiyorsunuz? Kimliğinizin herkes tarafından belli olmasını istemiyormusunuz? O zaman Provisioner vendorundan gizlilik belgesini alın ve yapacağınız soygun süresince 10dk boyunca kimliğinizi gizli tutun. Bu deedi kullanabilmek için Snooping ve Stealing skilleriniz 100.0 olmalıdır.

Mezar Taşı: Stuck hakkınız mı bitti? Reslenmek için uzun bir yolmu gitmeniz gerekiyor? Eğer Carpentry skill iniz varsa o zaman hiç sorun değil. Hemen bir mezar taşı yaparak evinize sabitledikten sonra Liche Lord lardan çıkan soulgem taşını mezar taşına ekleyerek , uzakta olsanız bile ".mezartasi" komutu ile 10sn içinde evinize ışınlanabilirsiniz. NOT: 25 adet soulgem ile bir defa ışınlanabilirsiniz.

Aile Deed: Provisioner vendorundan Aile Deed alarak aileniz kurabilirsiniz. NOT: Kurulan Aile lerde ahlaksız iSimler olmaması için Staff lar tarafından kontrol edilecek ve ahlaksız görülen aileler silinecektir.

Captainship Belgesi: Gemiyi kullanmak için Provisioner vendorunda bulunan Captainship belgesi alarak gemiyi kullanabilirsiniz. Eğer bu belgeyi almadığınız taktirde gemiyi kullanma ihtimaliniz olmayacaktır.

Çanta Kaydetme: Actiona çıkmadan önce çantanızı hazırladınız ve öldükten sonra çantanızı toparlamaktan bıktınız mı? Size bir çözüm Help menüsüne tıkladıktan sonra Oyuncu Ayarlarına giriş yapın ve ardından Çanta Kaydet i seçin ve mevcut çantanızı kaydetin. Ölmeden önce mevcut çantanız bu işlem sonrasında ölüp reslendikten sonra tekrar son kaydetme anına gidicek ve çantanızı düzenlemek ile uğraşmayacaksınız.
Tame Stuck: Animal Taming 60.0 olan playerlar öldükleri sırada ".tamestuck" yazıldıkları an belirli bir noktaya ışınlanırsınız. Bu sistem 7 dakikada bir aktif edilmektedir.

Doğal Afet: World düzeyinde belirli sürelerde doğal afetler gelişmektedir. Doğa ananın hükmünü sürdüğü ve cezalandırmak adına yaptığı bu eylem sırasında evlerinize veya şehirden uzak yerlere gitmeniz gerekmektedir.

Mother Ostard: World üzerinde belirli yerlerde bulunan Anne Ostard lardan belirli zaman aralıklarında yumurta bırakmaktadır. Bu alanda gizlenmeniz büyük bir etken olmakla birlikte dikkatli olmanızda gerekmektedir. Carpentry skill i ile yapılan kuluçka ile çıkan yumurtayı evinize sabitlemeniz gerekmektedir. Bunun için gerekli skill ler Taming 98.0, Animallore 98.0 ve Veterinary 98.0 Olması gerekmektedir.

Jail Sistemi: Cezalandırma sistemi online olduğunuz saat diliminden yapılmaktadır. Ve sicillere göre ceza süreleri daha fazla artmaktadır. Belirli sürelerde Staff lar tarafından sicil af çıkarılmaktadır.
Flood: 30dk
Hatalı page:1 saat
Hakaret/Küfür:6 saat
Alan İhlali: 10 saat
Hata sömürme:36 saat
Hileye başvurma: 48 saat

Hediye sistemi: Çeşitleri bankaların etrafında bulunan hediye stoğundan gerekli işlemleri yapabilir çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

Craft Şehri: Sadece Craftlar için yapılmış bir alandır tüm vendorlara rahatlıkla ulaşabileceğiniz. Saldırılardan uzakta rahat bir şekilde itemlerinizi yapabilirsiniz. Craft Şehre Giriş İçin: Carpentry,Tailoring,Tinkering ve Blacksmith Skilleriniz 100 olmalıdır. Giriş Gate Sadece Britte Bulunur.

Balıkçı Şehri: Sadece Balıkçılara Özel Yapılmış Bir Alandır. Fishing 100 Olmadan Kimse Giremez. Rastgele..

Kutsal Kılıç: Belirli günlerde yapılacak RP Etkinliklerinde Lord British ve Lord Blackthrone tarafından sizlere ödül olarak Kutsal Kılıç Verilecektir.Bu Kılıç sayesinde güçleriniz ve yetenekleriniz bir takım artacak ve belirli sürede iki taraftan birinin Faction lideri olma şansı yakalayacaksınız.

Leather Dye: Color s Knight npcsınden cıkan color potion ve 1 adet diablo kalbi ile, carpenter krakterler sınırsız leather dye yapabılırler. Renkler Random olarak yapılmaktadır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.