elamlar,

Ben 27 yaşında askerden yeni gelmiş bir mühendisim. 11 yıllık uo hayatımda onlarca server değiştirmiş ve son 3 senedir oynamayan biri olarak sizlerin karşısındayım. Tekrar başlama kararı almıştım fakat kasmaya çok üşendiğim ve serverlara güvenmediğim için pvp serverlarına yöneldim. Fakat tatmin edici bir pvp sunucusu ile karşılaşmadım. Bu yüzden de daha önceleri hazırlamaya başladığım serverın son noktasına varmış bulunmaktayım. Tabi bizim zamanımızdan çok şey değiştiği için ufak tefek eksikler olabilir. Bunun için şimdiden özür diliyorum. Sizlere seviyeli, düzgün ve diğer serverlardaki gibi ultimanın monotonlaştırma çabasından uzaklaştırmak için bir server hazırladım. Server bilindiği üzere pvp için tasarlanmıştır. Bütün özellikler aşağıda verdiğim sitede yazmaktadır. Yine sizlerin aklında olan şeyi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Az ama öz kişiyle eğlenceli bir platform oluşturmak istiyorum. Bunun için gerekli özeni gösterdim. Kodların %80 i bana ait olup %20si hazırdır. Serverdaki tek staff ben olacağım. Bu yüzden de edit olmayacağı konusunda bana güvenebilirsiniz zaten oynayınca da farkedeceksiniz(Yakında gm log kısmıda olacak). Serverın 6 aylık parası peşin olarak ödenmiştir.
Siz değerli uo oyuncuları ile beraber güzel bir şekilde eğleniriz. Şimdiden katılan herkese teşekkürü bir borç bilirim.

Şimdilik server açık ve test sürecindedir. 6 Ağustos 2012 gününde server resmi olarak açılacaktır.


Web Sitesi: https://golgepvp.freezoy.com (Daha sonra web sitesi ile de ilgileneceğim.)
Site değişik geldi
Kasmak zor geliyo server açmak kolay geliyo ilginç ama genede başarılar
Age of Shadows mu kaldı yahu :S
Server bu akşam 23:59 da açılıyor.

Ip: 188.132.157.147
Port:2593
Banned
-3
başarılar
Başarılar.
Golgepvp:
Ben 27 yaşında askerden yeni gelmiş bir mühendisim.

madem 27 yaşında askerden gelmiş bir muhendissin bi domainle bi web site tasarımı yaptırabilirsin die düşünüyorum :)
Tek başına o servera bakamazsın onu aklından çıkar bir kere ,insansın uyuyacaksın kız arkadaşın olacak dışarı çıkacaksın yemeğe sinemaya eşe dosta vakit ayıracaksın tek olmaz o iş nıç .
free domain de iyimiş Kaliteli PvP server yazıyor ben başlarım ya :) 20tl la domain market sistemi koy bari belki biri domain alır o yazıyı yazdığın için dalga geçmeye layık gördüm Başarıları hak etmiyorsun bence!
draw19:
free domain de iyimiş Kaliteli PvP server yazıyor ben başlarım ya 20tl la domain market sistemi koy bari belki biri domain alır o yazıyı yazdığın için dalga geçmeye layık gördüm Başarıları hak etmiyorsun bence!

:):):):D:D:D:D:yes:yes:yes:?:?8)8):bagirma:bagirma
Master
59.2997
Pvp sunucusunda domain olsa nolacak. İsmi bilmemne olsa nolacak. İsterse über sunucu yazsa nolacak. Sen pvp sunucusundan ne bekleyipte ne heveslerle giriyorsun. Adı üstünde pvp sunucusu. Giriceksin takılacaksın. Konsept o zaten. Birde runuo sunucusuna ne sitesi yapmasını bekliyorsunuz. Hepsi orj runuo packi, scriptleri. Üstüne yaptıysa ilave onları zaten yazar drop oranları şunlar vs şeklinde.

Hem adam ne yazmış

Tekrar başlama kararı almıştım fakat kasmaya çok üşendiğim ve serverlara güvenmediğim için pvp serverlarına yöneldim. Fakat tatmin edici bir pvp sunucusu ile karşılaşmadım. Bu yüzden de daha önceleri hazırlamaya başladığım serverın son noktasına varmış bulunmaktayım.

Bu oyunu bu kadar ciddiye almaktan vazgeçin.

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-08-08 18:34, 11 yıl önce)
Selamlar tekrardan.

- Öncelikle server 2.0 age of shadows'dur. Yani aslında bir çok yenilik serverda mevcut ve PVP serverı olduğu için şuanda bununla ilgili bir eleştiri almadım. Ama eğer rp server açsaydım Mondain Legacy aynen uygulardım tabiki de.
- Gelelim site olayına. Bunu söylediğinize gerçekten inanamıyorum. Sizlere en baştan weble ilgileneceğim yazmıştım. Fakat amacınız buralarda öldürdüğünüz vaktinizde bizleri taşlamak sanırım. Tabiki bu durumdan ben de memnun değilim ama mühendis biri olarak Joomla, php gibi hazır kodları kullanmaktansa kendime özgü bir takım planlarım var onları uygulamak istiyorum. Bunun için de vakit gerekli. Serverda siteyle ilgileneceğiniz bir durum da yok zaten. Girip bir göz atsaydınız buraya bu şekilde mesajlar yazmazdınız.
- İlgi olayına geçecek olursak. Serverla yeterince ilgileniyorum ve sosyal bir yaşantının içerisindeyim sistemi %99 oturtmuş durumdayım bilirsinizki bu tip serverlarda admine gerek duyulmuyor. Dün bir crash aldım bununla ilgili çözümlemerimi yaptım şuan sorunsuz çalışıyor. Arada ufak tefek pürüzler cıkmıyor da değil. Bunları da rahatlıkla halledebiliyorum. Playerlardan ilgisizlik tepkisi hiç almadım bu yüzden içim rahat. Tek staff olmam bana başkalarını kontrol etmemem konusunda da yardımcı oluyor bu şekilde bence daha az yorucu. Söylediğim gibi ufak tefekler haricinde serverda şuanda her şey kontrol altına ilerliyor benle alakalı bir sorun yok.

Buraya bakan bakmayan herkese Teşekkürler. Ne olursa olsun göz atmadan yorum atmayın bence.
Sanki siteden oynanıyor oyun bazılarınız boş yapıyorsunuz
siteye bakmadan oyuna giriyolarmış. Yıllık 16 liraya bir domain, 10 lirayada 100 mb host almayan adam geliyor buraya " Doğru düzgün bir PVP sunucusu yok, o yüzden ben açtım " diyor. Gerçekten çok kaliteliymiş.

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-08-08 11:07, 11 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.