İşim gücüm yok sizemi ulaşıcam durumu belirteceğim en kısa yolu yazdım buraya.Konuyu başlatanın yada sizin serverınızın yetkilisi kimdir bilmem.

Sadece dediğim gibi anladıysanız durumu sorun yok, yoksa ne ala.
Başladığımdan Beri Problem Yasamadım.. Eleştriler İçin Şunu Söylemek İstiyorum PVP Serverleri Tr de Tabiri Caizse B*kunu Cıkaran Server Cok... Şunu Söylemekte Fayda Görüyorum Staff Kadro 23-30 Yasları Arasında Güzel Arkadaşlar Maddi Durumları İyi Abartı Hiç Birşey Yok Oynadığım En İyi Server Diyebilirim, Eleştiren Arkadaşların İşi Sadece Eleştirmek Kızamıyorum...
_Avatar_ : İşim gücüm yok sizemi ulaşıcam durumu belirteceğim en kısa yolu yazdım buraya.Konuyu başlatanın yada sizin serverınızın yetkilisi kimdir bilmem.

Sadece dediğim gibi anladıysanız durumu sorun yok, yoksa ne ala.

uğraşilacak bir durum zaten yok tmm bildirdin ama bu uslup hiç güzel değil sayın arkadaşım Yetkilisi benim uo camiasinda ya bilinirim ya bilinmem onu araştıracakta değilim ama beni bilenlere sorabilirsin senin serverına gelipte reklam yapacak kadar düşmedik henuz.

Nese Tşkler konuyu uzatmıyalım konu sadece tanıtım amaçlı açılmıştır sizin sorunlarınızı yazmanız için değiltir.
Başarılar
Banned
-3
başarılar
Tşkler arkadaşlar yorumlarınız için suan hostumuzda bir problemimiz yok dün gece birkaç player lag vs diyerek page atmışlar ama bizde lag yoktu buna anlam veremedim fakat istediğiniz servera ping atip mslerinizi kontrol edebilirsiniz. bizim serverımızada atıp test edebilirsiniz.

2gbram
3.0chz cpu
100mb bağlantı ile lag olacağını hiç sanmıyorum ki bu birde TR Lokasyon olduğunu düşünürsek hiç bir sunucunun şuan 10mb'den yukarı bağlantı hızıda yok 10mb ile 100mb yi kıyaslarsakda ortaya bi hayli fazla değişiklik çıkar.

İlgileriniz İçin Teşekkür Ederiz. Data Centerımız İzmir/konak TR Lokasyon Olarak Faaliyettedir.
Action Fena :D LBR Bineklerde Var Bekleriz..
Hestia PvP Durmadan Yenilikler Yaparak Devam ediyor Decaited Sunucumuza Geçmiş Bulunmaktayız

Tüm Lbr Binekler Aktiftir

Yeni Npcler Ve Dahası

Puan Sistemi Aktiftir.

Web Site Player Top10 Olarak Yakında Gösterime Girecektir.

PP Shard Olarak Düşüncelerimiz Ve Projemizde Başlamış Bulunmaktadır. Bir Süre Sonra 2. Shardımız Power Play Olarak Aktif Olucak.

Hem PvP Sevenlere Hem PP Sevenlere Yönelik Çalışmalarımız Devam Edicek.

Yeni Sistemlerden Haberdar Olmak İçin Lütfen Sitemizi Ziyaret Ediniz. 32 Player'ı Gördük Umarım Daha Fazla Artışıda Görebilicez.

Dm Alanlar Vs Kalkmıştır Sosaria Haritasının Her Bölümünde PvP Serbesttir Ve Ölmelidir Uo'yu bitiren dmden sıkıldık.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.