Banned
-3
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3,4 aydır.Aktif olan sunucumuz bugün saat 20:00'da kapılarını kapatıyor.Bizi seçen herkeze teşekkür ederim.Bu benim son projemdi bu projemle ultima onlineyi bırakmış bulunmaktayım yardımları için kadromdaki herkeze teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın. Saygılarımla : Sahir DADALI
Hayatınızda başarılar ,
Banned
-3
Teşekkürler Nelp senle bi kaç tartişmamız oldu kusura bakmazsın artık :)
Silindi
Banned
-3
Neden açtınız kapatacaksanız ?
Of nese.. Zaten 1 ay önce 7 tane sunucu vardı ağustos geldi 30 tane sunucu oldu hepside kapanmıcaz biz diyor haha 2 ay sonra bayram paraları bitince yada editler ortaya çıkınca editler arası kavgalar fln olunca görürüm..

Başarılar
Banned
-3
Haha arkadaşım ben 4 aydır açığım edit yapsaydım şuan sunucumda 0 deil 12312321 kişi olurdu.Kapatmam istesem ama 4 aydır 5 kişi ile oynamak o kadar emeğın boşa gitmesi insanın gücüne gidiyor o sebepten kapatıyorum saol.
Güzel Sistemler Olsa Herkez Gelirdi Ben Scripter Olarak Basvurmustum Bana Dedigine Bak 20 Player Cek Gm Lik Vereyim Diyor Bana Önce Güvencen Güvendircen Ki Serverına Adam Gelsin Su An Ben De Server Acmayı Düşünüyorum Fakat Ciddi Bir Proje Olarak. Oyle 56B Sphere Bulup Acmak Server Acmak Degil Arkadasla Yazdigimiz Ultima Dünyasını Ayaga Kaldircak Cok Degisik Ve Eglenceli Sistemler Yaptık Ayarlamalar Yapıldıgında En Kısa Zamanda Açilacaktir Neyse Cok Söz Söyledim Kırılan Olursa Üzgünüm Sahir Hayatta Başarilar.
keremcx : Güzel Sistemler Olsa Herkez Gelirdi Ben Scripter Olarak Basvurmustum Bana Dedigine Bak 20 Player Cek Gm Lik Vereyim Diyor Bana Önce Güvencen Güvendircen Ki Serverına Adam Gelsin Su An Ben De Server Acmayı Düşünüyorum Fakat Ciddi Bir Proje Olarak. Oyle 56B Sphere Bulup Acmak Server Acmak Degil Arkadasla Yazdigimiz Ultima Dünyasını Ayaga Kaldircak Cok Degisik Ve Eglenceli Sistemler Yaptık Ayarlamalar Yapıldıgında En Kısa Zamanda Açilacaktir Neyse Cok Söz Söyledim Kırılan Olursa Üzgünüm Sahir Hayatta Başarilar.

Sen scriptermısın vay anasını :) türkçemizi düzgün kullanalım her harfin başı büyük olmaz.
Bazı platformlarda bakıyorumda bize laf atmısın 56B sphere bulup sunucu acma diye birşey yoktur script pack bulup açma olur o :)

Birşey diyimmi bu işten bir gram anlıyorsan ben bu işi bir daha yapmam.

Bu konu Nelph tarafından düzenlendi(2011-08-26 14:45, 12 yıl önce)
Banned
-3
Haha benim Scripterim Uqara'dır.Askerde olduğu için scripter aramıştım ama güvenemedim kimseye kendim yapabildiğimi yaptım + senin gibi kişiden ben ne istiyebilirimki istediğin kadar baş vur benim serverımda player sağlıyamıyacaksan senin serverda staff olmanın amacı nedir ben çalıntı scriptlerle sunucumu açmadım hepsin scripterim Uqara'nın emeği vardır tabiki benle birlikte.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.