Tutmasını istediğim sunuculardan biriydi.keşke kapanmasaydı.

Lethal UO Kapanış.

Arkadaşlar bildiğiniz son zamanlarda Ultima Online'de bazı kitleler oyunda kaliteye, hizmete, emeğe, kişilere, bakmadan raabet nereye ise oraya yöneliyor. Hiç bakmadan bilmeden bilinçsizce hareket eden bir oyuncu kitlesi oluştu.

Hal böyle olunca biz emek verenler arka planda kalıp, ön plana emek hırsızları, hazıra konan bir takım kişiler çıkıyor ve bu kitle bunlara raabet ediyor, ilgi gösteriyor.

İlgi bu gibi kişilere kayınca biz emek verenler haliyle bunu hazımedemiyoruz.

Sonuçta biz birşeyler için emek veriyoruz, zaman harcıyoruz yeri geliyor para harcıyoruz. Yeri geliyor işlerimize geç kalıyoruz.

Ama bazı kendini bilmez arkadaşlar sen bunları yaparken o hiç bir şeye elini sürmeden sadece Kopyala-Yapıştır ile gerek tabiri caiz ise edit ile yapmaması gerektiği halde başka yerden edindiği e-posta veritabanlarını her açtığı sunucuda bu e-posta adreslerine e-posta göndererek yahut sunucusuna 10-20 kişi bot atarak, multi client ile oyuncu sayısını arttırarak vs. birşeyler yapıp ilgi topluyor.

Bizler her zaman adeletsizlik veya oyun ahlakına aykırı hareketlerden sakındık.

Biz sakındıkça diğerleri hep bunu tekrarladı. Şu an gelen hali görüyorsunuz.

Market, Donate sistemi bulunmayan sunucu neredeyse yok bu oyunun tamamen amacından saptığını gördük, sunucu sahiplerinin sizlerden kazandığı paralar ile orda burda yok şu kadar yılda şu kadar para kazandım diye böbürlendiğini gördük.

1 saat önce senden sunucusu için yardım dilenen kişilerin 1 saat sonra sunucusuna 20 kişi girdiğinde seni tanımadığını gördük, Lethal UO ile diğer sunucuları ayıran şeylerden biri ise biz hep saldırı aldık, ama hiç kimseye saldırmadık :) sunucumuz aktif haldeyken bile şu an hala aktif olan sunuculara bir çok yardımımız dokunduğu halde bile bu yardımımız dokunan sunucular tarafından hep taşlandık ve nihayetinde meyve veren ağaç taşlana taşlana yıkıldı! ve fazla direnmeden bizde pes ettik.

Söylenecek çok şey var aslında ama o kadar emek boşa gittikten sonra söylenenlerin bir faydası yok bu oyun gün gittikçe daha kötüye gidiyor. Edit olmadan hiç bir aile hiç bir sunucuya adımını atmıyor... Şu an gerçek anlamda edit olmayan hiç bir sunucu yok. Sunucu açıldığından beri kaç kere teklif aldık hesabını bilmiyoruz. 5 kişi gelicez şunları verirsen, ailemle gelicem ne vericen? gibi şeylerle karşılaşmak bizi gerçekten üzdü.

En yakın zamanda tüm dökümanlarımı paylaşıp bu oyuna son vericem.

İnsanların bir oyun için nasıl olsa sanal ortam diye bu denli kendilerini düşürmeleri benim zoruma gidiyor. Sunucu an itibari ile kapanmıştır.

Bunun esas sebebi ise bizlerin sunucu başında duramaması, ilgilenememesidir. Tüm oyuncularımızdan emek verenlerden, zaman harcayanlardan özür dileriz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.