''Ultima Online'' bir oyundur felsefesinden yola çıkarak Mythical UO projesini faaliyete geçirmiş bulunmaktayız.

Alışıla gelmiş sunucuların dışında biraz değişikliğe giderek; farklı,eğlenceli ve bir o kadar da araştırmaya ve geliştirmeye dayalı sistemlerle alt yapımızı tamamladık.

Mythical UO Shard hakkında kısaca bahsetmek gerekirse ;

Sunucumuz tamamen oyun-eğlence kurgusuyla oluşmuş olup, bu sebeple ayarlamalar yapılmıştır.

Genel Özellikler :

- Sunucuda 3 tane ırk vardır. ( Orc,Elf ve İnsan )

- Var olan bu 3 ırk sadece birbirleriyle savaş içerisinde olacaktir. Kendi ırklarına savaş açmaları söz konusu değildir. ( Örneğin, Orc başka bir orca yada insan başka bir insana saldıramayacaktır.)

- Var olan her ırkın kendine ait şehirleri vardır. Delucia : Orcların Moonglow: İnsanların ve Wind şehri Elflere aitdir.

- Var olan her ırkın kendine özel yetenekleri, bonusları ve bazı özel eşyaları vardır.

Örneğin, Orclar herhangi bir bineğe binemedikleri için Atdan düşürme ve para darbe bonusları yüksek oranda orclara verilmiştir keza archer yeteneği elflere ve kılıç ustalık yeteneği insanlara verilmiştir.

( Detaylı bilgileri sistemler bölümümüzden öğrenebilirsiniz.)

- Sunucu skill cap: 7x, stat cap: 225 olup bütün skiller aktif haldedir.

Başta da belirtiğimiz gibi oyun-eğlence kurgusu ile yola çıktıgımızdan 7x'lik aksiyon karakterlerinizin yetenekleri tarafımızca verilmektedir. Fakat karakterleri dengede tutmak için Craft ve Tamer yetenekleri verilmecek olup, tamamen karakter sahibinin kararına bırakılarak istediğiniz bir şekilde yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

Sizin deyiminizle aksiyonluk karakterleriniz bizim tarafımızdan temin edilmektedir. Craft karakterinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.

Gerekli bilgileri mesaj panomuzdan ve sunucu yetkililerinden öğrenebilirsiniz.

En yakın zamanda eğlencenin doruğunda buluşmak üzere,

Web sitemiz için tıklayınız.
Mesaj Panomuz (forumlar) için tıklayınız.
Sunucuya kayıt için tıklayınız.
Sunucu clientini indirmek için tıklayınız.

Önemli sistemlerimizden bahsetmemiz gerekirse ;

Irk Sistemi
Sunucumuzda 3 adet ırk bulunmaktadır ;

Elf
Orc
Human

Elf

Elfler büyük savaştan sonra wind şehrini kutsal mabedleri olarak seçmişlerdir. Bu şehire eflerden başka hiç kimse girememektedir. Yaylar konusunda çok üstün bir ırk olmaktadırlar. Herhangi bir bow ile yüz yüze konumdayken rakibini geri ittirebilirler ve Elvenkind isimli bow'u yalnızca bu ırk kullanabilmektedir. Bu bow ise rakibini zehirlemektedir. Ayrıca yaratıklarada büyük hasarlar vermektedir.

Human
Insanlar ise büyük savaştan sonra savunmasını başarabildikleri tek şehir olan moonglowda yaşamaktadırlar. Bu ırk silahlar üzerinde ehlî bir ırkdır. Bleeding ve Paradarbe bonuslarında diğer tüm ırklardan daha iyidirler.

Orc
Bu ırk tanrılar tarafından lanetlenmiş ve dünyaya karanlığı getirmek için amaçlandırılmışlardır. Deluciada yaşarlar tanrılar bu ırkların diğer ırklar karşısındaki zayıflığına itafen güçlü bir deri bahşetmişlerdir. Böylece orclar yakın dövüşlerde gelen zararları belli bir şans ile zarar almadan atlatmaktadırlar. Ayrıca derileri zehir'i tedavi edebilen antikorlar ile donatılmıştır buda belli bir süre içinde zehiri tedavi etmelerini sağlar ve bedensel zırfları diğer ırklara göre daha fazladır. Ayrıca bu ırk Attan düşürme ve Stam Shot gibi ağır silahlarla kullanılabilinen bonuslar konusunda uzmanlardır.
Face of orc maskesi sürekli yüzünüzde olmalıdır.maskeyi çıkarttığınız andan itibaren orc ırkının özelliğini kaybedersiniz.

Sadece Kurt'a binebilmektedirler.Kurtların herhangi bir özelliği yoktur,bir horse ile aynı değerdedir.

Magical Mage Robe & Platemail Armor

Sunucumuzda magical platemail'in bir değer olması açısından bir çok sunucuda bulunmayan bir sistem kullanılmaktadır. Magical değeri +3'den +15'e kadar olan platemail armorların verdiği armor yükseltilmiştir ayrıca 1. sayfa büyülerini resist etmektedirler.

Not: Magical setin değerine göre resist imkanı artmaktadır ve bu bonus setin tamamı giyildiğinde kullanılabilinmektedir. Ayrıca +15 set üzerinde Mind Blast, Meteor Swarm, Flame Strike, Earth Quake gibi büyülerin resistide mevcuttur. +12 ve +15 shield eğer üzerinizde aynı değerde set mevcut ise extradan bir bonus vermektedir. Bu bonus ise damage aldığınız zaman zehirinizi iyileştirmeye yarar.

Magical mage robelerde ise :

Mana Bonusu
İbranice
1. Sayfa Büyü Resistance bulunmaktadır.

Mana bonusu +3 den başlayıp +15'e kadar her değerde farklı bir bonus verir. Örneğin +9 Robenin mana bonusu +3 robenin bonusundan fazladır.

1. Sayfa büyülerinin etkisiz kılınması +9 robeden itibaren başlamaktadır.

Magical mage robeleri zindan kasalarından temmin edebilirsiniz. Açabilmeniz için leveline göre lockpicking skill'i istemektedir.

Magical platemail armorlar ise yaratıklardan düşmektedir.

Ophidianlar ; +3
Cyclops, Titan, Scorpion King & Queen ; +6
Blood Elemental, Daemon, Drake ; +9
Ancient Wyrm, Balron, Elder Wyrm ; +12
Boss Sistemi ; +15

Talisman

Boss Sisteminden elde edebileceğiniz 4 adet talisman mevcuttur.

Bu talismanlar Sırası İle ;

Isim : | Talisman of Might |
Islev : Kullanilan Silahlara Ekstra Guc Kazandirir.

Kullanılan silaya extradan +3 değerinde morey verir. Bu talisman elinizde herhangi bir silah varken kullanılmaz. Talisman çıkartıldığı yada silah elden indirildiği taktirde silahın magical değeri eski haline dönücektir. [Legendary] weaponları bu talisman sayesinde elde edebilirsiniz.

Isim : | Talisman of Magic |
Islev : Buyulerden gelen damageleri %50 azaltir.
Specialite : Paralize Resistance

İşlevinde yazdığı gibi gelen büyüleri %50 değerinde düşürür bu büyülere poison ve field büyüleri dahil değildir. Bu talismanın ek özelliği ise paralize resistance'a sahip olmasıdır.

Isim : | Talisman of Disease |
Islev : Poison Resistance + Poison Damage

Düşmanınıza elinizdeki silahda poison sürülü olmasa dahi poison damage vurmanızı sağlar ve poison, poison field büyülerinden etkilenmezsiniz.

Isim : | Talisman of Damage Shield |
Islev : Fiziksel Damageleri %50 Dusurur.

Yalnızca combatlardan gelebilecek olan fiziksel zararı %50 düşürür. Yani size bir silah ile 20 vuruluyorsa bu damage'in yalnızca yarısına maruz kalırsınız.

Bu talismanların drop'u yukarda belirtildiği gibi yalnızca boss sisteminden düşmektedir.

Boss Sistemi

Sunucumuzda bir başka sistem ise "Boss Sistemi" dir. Peki nedir bu boss sistemi;

2 günde 1 defa belirli bölgelerde random şekilde "Ancient One" isimli yaratık spawn olmaktadır. Bu yaratık sunucuda +15 silah, set ve özel eşyaların düştüğü tek yaratıktır. Etrafında çeşitli korumaları ile birlikte spawn olur. Yaratığın bulunduğu bölgelerde field atılamaz. ( bu durum belirli bir range kapsamındadır. )


Binek Armor Sistemi

Yine bir çok sunucuda bulunmayan bir sistem ile dikkatinizi çekmek istiyorum. Sunucumuzda bulunan binek hayvanların yalnızca koleksiyon ve görüntü aracı olmaması için farklı bir sistem kullanmaktayız. Bu sisteme göre;

Aşşağıda listelenmiş bineklere bindiğiniz taktirde elde edeceğiniz armor oranı karşıda belirtilmiştir.

Mid & Frenzied Ostard = +10 armor
Shire = +12 armor
Mustang & Freshian = +15 armor
Ki Rin = +18 armor
Silver Steed = +20 armor
Unicorn & Nightmare = +30 armor

Listede belirtilmemiş binekler armor vermemektedir.

Not: Orc ırkı sadece kurt'a binebilmektedir ve bu binek herhagi bir armor vermemektedir.Kurt'un herhangi bir özelliği yoktur.Bir Horse ile aynı değerdedir.Dengeyi sağlamak için orcların kendi derileri zırhlıdır ve armor vermektedir.

Head Quester

Irk'ınıza ait lokal şehirlerde bulunan "Head Quester" vendordan quest alabilir aksiyon yaparken ufak gelirler elde edebilirsiniz.

Mezar ve Soul Stone Sistemi

Carpenter karakterlerlerin 98.0 Skill, 100 iron ingot ve 100 dragon blood ile üretebileceği "Mezar Taşı" isimli eşyayı yaratıklardan çıkan soul stoneler ile şarj edebilirsiniz. Mezar taşını evinize sabitlediğinizde ".mezartasi" komutu ile eğer 25 şarjınız var ise olduğunuz yerden mezar taşınıza yani evinize ışınlanırsınız. Bu sistemden ölü'iken faydalanabilirsiniz. Ayrıca mezar taşınızı iptal etmek için ".mezartasiiptal" komutunu kullanabilirsiniz.



Diğer sistemlerimizi web sitemizden öğrenebilirsiniz.Sistemler için tıklayınız.

Mesaj panosu üyeliği ile oyun içi üyeliği aynıdır.

Oyun içinde görüşmek üzere,
Başarılar umarım istediğiniz yere gelirsiniz, Speed test ve Makina özelliklerini gösteren bi SS koyarsanız daha iyi olacaktır.
sunucular kısmına ekledim,admin onayını beklıyor.
teşekkür ederim.
hele şükür bi 7x gördüm :) süper! başarılar...
Bir orkun ve insanın birbirine saldırmasından daha doğal ne olabilir ki :) elfler için aynı şeyi söyleyemem ama

Başarılar
Banned
-3
Başarılar
Kimimben : Bir orkun ve insanın birbirine saldırmasından daha doğal ne olabilir ki :) elfler için aynı şeyi söyleyemem ama

Başarılar

3 ırk aralarında savaş içerisindeydi barış yapılmadan önce =) belki ilerde tekrardan ittifak olur

teşekkürler arkadaşlar
Başarılar ..
Başarılar
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Sitenize girilmiyor nedense :)
nedense sitemizde bir problem yok
Masallah diyelim nazar deymesin basarilar
Başarılı olacağını sanmıyorum ama yinede başarılar dilerim.
Talismanları Birazdaha orjinalinde yapsaydınız Totom of void falan gibi Daha yi olurdu.Dengeyi bozmasınlar.Biraz topuzun Ucu kaçmış gibi göründü bana.Ama Sevdim sizi.En azından Mondein legacyde olan talisman ları görmüşünüz ve uyarlamıssınız.Bu yönden tebrik ederim.Hep anlatmak istedigim şey buydu.ultima online ın orjinali o kadar geniş ki.Ama kimse ögrenmek icin caba sarfetmiyor.Biraz uostratics uo gui,de inceleseler O kadar cok yenilik bulurlarki Alakası olmuyan şeyleri eklemye kalkmazlar.Ultimanın kendisi Yeter zaten. Sizleri Talisman konusunda gercekten tebrik ediyorum.her ne kadar grceginde böyle bir talisman olmasada.yinede talismanları görüp uyarladıgınız icin değişik yorumlar kattıgınız icin takdir ettim.Basarılar diliyim



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.