Temellerini 2011 yıllarında atılmış level tabanlı bir projedir. Günümüzdeki bu tarz sunuculara nazaran; daha farklı çeşitler ve sistemler olması bakımından bizim bir tık üstte olduğumuza inanıyoruz. Alışıla gelmiş Ultima Online yapısından biraz uzak olarak farklı bir yapı ile karşınızdayız.!

Sunucumuza yeni katılan oyuncuların Acemi Zindan'da bolca vakit geçirmesini öneriyoruz.

Başlangıç olarak her oyuncu; 80.0 Combat skilleri, 70.0 Crafting skilleri, 60.0 Taming skilli ile başlangıç yapar.

Açılış Tarihi: 11.01.2015 olarak belirlenmiştir.

Oyun İçi Genel Özellikler ;

Emulator: Sphere 0.56b
Tür: Level
Stat Cap: Sınırsız
Skill Cap : Sınırsız
Önerilen Ultima Sürümü : Mondain s Legeacy

Web site: www.orbionuo.net

Makina Özellikleri ve Speed Test:



SİSTEMLER

Ability Sistemi

Arena Sistem


Acemi Zindan

Level Sistem

Görev Sistem

Tamir Sistem

Kafa Sallama

Ganimet Sistem

Pin Sistem

Ev Kiralama

İmbued Sistem

Krallık Sistem

Relic Sistem

* Dinadain Relic

*Parnolamio Relic

*Ydabaao Relic
[/spoiler]

ZIRHLAR

Zırhlarımız en düşük level 1, en yüksek level 10 olmak üzere çok çeşitlidir. Level 1-4 arasındaki zırhlarımız rahatlıkla newbie dungeondan çıkartabilirsiniz.
Level 5 ve üzeri zırhların bazılarında ekstra özellikleri mevcuttur. Bunların başlıcaları;

Not: Zırhlar 100.0 Parry skill baz alınarak armor değerleri verilmiştir.

Level 5


Level 6


Level 7


Level 8


Level 9-10



Tablolar

Alchemy
Blacksmith
Bowcrafting

Carpentry

Lumberjacking

Mining

Taming

Tailor

Tinkering

Diğer başlıklara sitemizden rahatlıkla ulaşabilirsiniz...

Özel İtemler




Not: Eleştirilere tabi ki açığız, lütfen yıkıcı değil yapıcı olalım. !

Bu konu Orbis tarafından düzenlendi(2015-01-11 21:53, 9 yıl önce)
Başarılar.
Teşekkür ederiz Elhamra.
Başarılar :)
Başarılar,

Tam olarak saat kaçta açılacak server?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz arkadaşlar.

@mthN 19:00'dan sonra açmayı planlıyoruz. Tam saat henüz belli olmamakla beraber; 19:00-21:00 arası diyebilirim. Açılıştan hemen önce duyurumuzu yapacağız.
Expert
34.0001
Macro olmayacağı söylenmişti burada, diğer platformda da easy uo ve multinin serbest olacağı söylenmiş. Çelişkili değil mi bunlar?
Sizin dediğiniz şekilde işlevsel bir makro yok demiştim ben hatırlarsanız eğer? Zaten ilk haftalar oyuncularımızın biraz daha rahat ısınıp aşama geliştirmesi için easy uo nun birkaç formu açıktır. Diğer platformda dile getirdiğim gibi, belli bir süre sonra Easy uo'yu komple kaldırıcam. Multi için kararı oyunculara bırakmayı düşünüyorum, yapacağım bir anket akıbetinde(büyük bir ihtimal kaldırabilirim).
Easy uo olması lazım bence bi zararı yok
Bu bir kaç senedir açılan sunucularda rahatlık nedir.Easyuo serbest, multiyide karara bağlamak nedir .ikiside illegal değilmidir.Ama kaygı büyük player yok tabi .Çok üzücü yav .Ama doğruyu söylesen ne olacak haklısınız kovuluruz büyük ihtimal.Başarılar diliyorum, multili, easy uo lu ,2 makroyla 2 günde malı götüreceğiniz server olabilir kasmakta sıkıntı olmayabilir vakti olmayana tam aradığı sunucu .
Sunucumuz açılmıştır.

Web sitemizden bağlantı programı butonuna tıklayarak clientimizi indirebilirsiniz.

Accountlar freedir.
Hocam level sistemini pek beğenemdim suan 11 levelim 1 level ile arasında hiç bir fark yok. Stat artmıyor level atlayınca.
Level atladıkça stat kazanamazsınız. Statları zırh, silah v.b eşyalar ile arttırabilirsiniz. Level, ability sistemi ile entegre halinde çalışmaktadır. Ability sistemine web sitemizdeki tanıtımdan bakabilirsiniz. İleri ki zamanlarda daha farklı sistemleri, level sistemine entegre edeceğiz.
Expert
34.0001
Ben baya baya oynuyorum, sevdim de. Ama newbie dungeon'da macroya bırakma olayını bir şekilde kaldırmanız lazım, daha şimdiden macroda insanlar var. Onun dışında ilk gün sorunları oluyor, hemen çözüyorlar söylediğimde. İyi yani, bekleriz :D
Newbie dungeonda bırakabilecek tek makro şuan belli bir noktada sabit kalıp bandaj target self makrosuna bırakıp kasabiliyorlar. Buda en doğal hakları ve bunun önüne maalesef ki geçemeyiz ilk günlerde. İlerleyen zamanlarda önüne geçeceğimize emin olabilirsiniz.

Her sunucuda olduğu gibi ufak ayrıntılar gözümüzden kaçabiliyor hali ile. Şuana kadar büyük bir problem yaşamadık, ufak tefek sıkıntıları anında çözüyoruz. Yakın zamanda tamamen stabil hale getireceğimize inanmaktayım. Desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim, iyi forumlar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.