Banned
-3
Öncelikle bütün ultima online severlere, merhaba Prescoth pvp shard klasik ve degişik sistemleriyle ultima online dünyasina yeni bir bakiş kazandiracaktir. Siz ultima severler için hazirlanmiş olan sunucumuzdaki sistemler şunlardir:



Kayitlar kisa bir süreligine free'dir.

Web Site: https://www.prescoth.com/

Dosyalar: https://www.prescoth.com/dosyalar.html


Makine Özellikleri
Sunucu Tarzı : Player Versus Player (PVP)
Sphere Versiyon : 0.56b
Max player 300+
Intel Cure Quad Q8200 2.50 GHZ İşlemci
1024 GB Ram Paylaşımsız Ram Desteğimiz (yükseltilebilir)
100 GB Harddisk (yükseltilebilir)
Maximum 40mbit/havuzda
TR Lokasyonlu Sunucumuz


Speed Test




Yarişmalar ve Etkinlikler
1-)Gm Topuk Yarişmasi
2-)Rus Ruleti Yarişmasi
3-)Pvp Turnavalari [ 1 vs 1 - 2 vs 2 - 3 vs 3 ]
4-)Zar Turnavasi
5-)Explosion Turnavasi
6-)Engelli Koşu
7-)Mayin Tarlasi
8-)Futbol Turnavasi
9-)Bomberman
10-)Half Life Yarişmasi
11-)Kale Savaşi
12-)Köprü Savasi
13-)Deathmach Yarişmasi
14-)Death Hall Yarişmasi
15-)Pk-Mavi Savaşi
16-)Quest Etkinligi
17-)Guild Savaşlari
18-)Krallik Savaşlari
19-)Duello Sistemi
20-)Asker Sistemi

Sistemler ve Digerleri

1-)Görev Sistemi
Görüntü:https://a1109.hizliresim.com/11/9/16/19334.jpg

2-)Sürgün Mağarasi Sistemi


3-)Killer s Sistem


4-)Arena Sistemi


5-)Hazine Sistemi


6-)Cove Sahibi Guild Sistemi


7-)Hediye Deed Sistemi


8-)Pazar Vendoru Sistemi


9-)Binek Güclendirici Deed ler


10-)Aile Sistemi


11-)Quest Sistemi


12-)Online Listesi


13-)Online Yetkili Listesi


14-)Kumar Sistemi


15-)Check Sistemi


16-)Düello Sistemi


17-)Asker Sistemi
Ultima Dünyasinda Yeni Bir Sistem Olan Asker Sistemi Eklenmiştir.



Sistem Hakkında:Oyuncu Kendıne Asker Alip Savaşmaya Cıkar Asker Oyuncu Öldürerek Level Atlamaktadir Her Level Atladiginda Askerin Çantasina 50k Düşmektedir. Para Sadece Asker Ölünce Alinmaktadir.

OYUN İCİ KURALLAR

Page Kurallari: Önemli bir sorunu, yetkili yardimi olmadan cözemiyorsaniz page atma hakkina sahipsiniz; Eger sorununuz yetkili yardimi olmadan halledilebilecekse,Ultima Online bilgisi eksikliginden kaynaklaniyorsa,karakterinizin ismi hakkinda, stat/skill kitlendi artmiyor seklinde ise,”save alin” diyeyse,Box sirasinda party quit ile oldurulduyseniz (in-game),Uzak bir yerdeyseniz,sifrenizi oyundan degistirmeye calisiyorsaniz, veya sorunuzun mantiksiz oldugunun farkindaysaniz.Lütfen page atmayiniz.Bu gibi durumlarda yetkililer yardim etmeyecektir. Page atarken sorunu mümkün oldugunca detayli belirtip, sorunu aciklamadan page atmayiniz. Hakaret sayilabilecek bir kelime, anlamsiz off, ufff, pff,yardim edin,staff varmi veya yokmu diye sacma sapan pageler,stuck hakkim yok.. vb. gibi tanima hic bir katkisi olmayan kelimeler kullanmayiniz. Ev Kurallari; Kirmizi karelerde hic bir sekilde bir oyuncunun gecemeyecegi static item (Agac deniz static ev tas vs) bulunmamalidir. Beyaz karelerde static item varsa fakat sistem bunu hatasiz kabul ediyorsa ev hatasiz kabul edilebilir. (Tabi ev sahibine bir avantaj saglayacak sekilde kullaniliyorsa ev hatalidir) Static evler ile olmasi gereken mesafe önden en az 3 kare diger yönlerden ise en az iki kare olmalidir. Ev spawnlara dungeon girislerine cok yakinsa hatalidir. Haksiz avantaj saglamak icin kurulan evler görüldügünde direk silinir. Sistem yollari da static item olarak algilamaktadir. Fakat asiri bir durum yoksa yollarin üzerine hatasiz olarak kurulabilen evler hatasiz olarak kabul edilebilir. Deed ile belirtilmis noktalarda deede ragmen ev kurulursa ev direk kaldirilir. Yetkililer uygun görmedikleri evlere de hata koyabilirler. Fakat aciklamasini yapmak zorundadirlar. Bir staffin ev kontrolleri sirasinda yapacagi. Evin etrafinda bir tur dönmek. Evin W,S,E yönlerindeki 2 karelik alani kontrol etmek. Evin S yönündeki 3 karelik alani kontrol etmek. Evin yakindindaki spawnlara bakmak. Not : Ev içinde sabitlenmis bos kulucka sayisi hic bir avantaj saglamaz. En fazla 3 adet yumurta kurulabilir. Not : Her karakter bir ev kurabilir. Ayni accdeki bütün karakterler evin sahibidir. Not : Ev komutlari icin House Help yazmaniz yeterlidir. Not : Hatali olarak isaretlenen bir evde hic bir komut calismaz. Not : Hatali ev 1 gün sonra kendilginden silindir. Not : 14.05.2011 tarihinden itibaren evlerinde cok fazla esya bulunan ve oyuncularin clientlerinin cökmesine neden olan evlerin kendileri veya esyalari sorgusuz bir sekilde silinebilir, eve uyari koyulabilir. Uygulamanin ne olacagi gözlemi yapan yetkilinin tutumuna baglidir. Not : 23.06.2011 tarihinde alinan karara göre eviniz hatali ise icindekiler önsemsenmeden eviniz hatali isaretlenecektir. Böyle bir durumla karsilasmamak icin evinizi kendiniz kontrol edip ona göre dösemeli veya yumurta kurmalisiniz

Bu konu ShR tarafından düzenlendi(2011-09-17 21:09, 12 yıl önce)
Güzel Bir Sunucu Başarilar.
Başarılar dilerim Vasat bi server...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.