Cok Sagol KArdesım Burdamı Karsılasıcaktık Olm Nerelerdesın Realden bul benı ...
selamlar Arkadaşlar ben sizin servera geldim çok beyendim oynamaya başladım ama bu sabah ne zamandır server gelmedi sitenizde forumlarada giilmioyr ne zaman gelir
07.02.2011 13.00 :: Web Site ve Güncelleme Dosyasına Ulaşılamadı Hatası İle İlgili :: Arkadaşlar, Web Hosting Bandwidth Limitimizle İlgili Bir Sorun Oluşmuştur. Bu Yüzden Web Sitesine Bağlantı Sağlanamamakta aynı Zamanda Connector'umuz Güncelleme Dosyalarına Ulaşamaktadır. Web Hosting Değişikliği İçin Başvuru Yapılmıştır. Gün İçerisinde, Sorun Çözülecektir. Sunucunun Kapanda Gibi Bir Durum Söz Konusu Değildir. Hızlı Bir Şekilde Problemi Çözmeye Çalışacağız. Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.




07.02.2011 17.20 Hata Giderilmiştir. Kaldığınız Yerden Oyuna Devam Edebilirsiniz.İyi Oyunlar Dileriz.

Bu konu Requiem115 tarafından düzenlendi(2011-02-07 18:24, 13 yıl önce)
Hocam Çok Güzrl diyosunda saat 07.02.2011 17.40 servera girilemiyo yada bende mi roblem var
Silindi
Members
0.1
QuetZal - Pvp :
NoXeBLe : Sunucu gayet güzel oynanabilirligi 10 üzerinden 9 fakat ahlaksız saygısız bir staff kadrosu mevcut , bug bulduk diyoruz rocco gibi stafflar ise banane diyip ceza veriyor bunların hepsini göz önünde bulundurarak oynamanızı belirteyim ayrıca sunucuda bazı staffların yardımıyla oynayan playerlar bulunmakta (:


Sunucumuzu Beyenmenize Sevindim ... Kemık Staff Kadromuz Bellıdır Sıtemız Tamamlandıgında Kadromuz Bolumunden Ulasabılceksınız , Rocco Adlı Staff Arkdasım Aramıza Yenı Katıldı Sızınde Taktırınız Kı Herkez 4 4 Luk Olamaz Boyle Bır Cevap Almanız Ve ceza Almanızın Mumkun Olamıycagını Dusunuyorum Yanlıs Anlamayın Sızı Yalancılıkla Suclamıyorum Bu konuyu Arastırıcam Playerlara Yardım Eden Staff'lar Demıssınız Yenı Yenı Kalkınmaya Baslıyan Bır Server Icın Bence Cok Onyargılısınız Bunu Ispad Edıcek Bır Sey Oldugunu Sanmıyorum Elınızde Varsa Paylasın kı Bende Savunmamı Ona Gore ALıyım Yorumlarınız Icın Tesekkurler ...

Her Turlu Elestırıye Acıgız Guzel Bır Is Yaptıgımıza Inanıyorum Destegınızı Beklıyoruz ....

Hertürlü eleştirye açık olmak zorundasınız çünkü yapıcağınız hataları yüzünüze söyleyecek çok kişi olacaktır ayrıca sunucu yeni açılıp hemen önyargıda bulunmadım sunucunun ilk playerlarındanız fakat yapılan haksızlıklara tahammül edemiyoruz playerlara yardım eden stafflar varken bize kimse yardımda bulunmuyor burda biz hakkımızı savunuyoruz staff kadrosu düzeltilirse çok güzel sağlam bir sunucu olucaktır emin olun.
Başarılar orçun.
Başarılar fakat ufak bir öneri; dialog'ların arka planlarını değiştirirsen daha güzel olacağı kanısındayım.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.