Quingis'in Değerli Eski Dostu,

Yıllar öncesine dayanan bağlarımız ve karşılıklı güvenimizden de cesaret alarak sizlere her zaman adil ve güncel bir sunucuda oynama fırsatını yaratmayı amaçlamış Quingis Staff olarak yıllar sonra yeni versiyon olan "Stygian Abyss" ile yeni bir sayfa açmaya karar verdik.

Yepyeni itemlar, dungeonlar, questler, yaratıklar, binekler, haritalar, skiller, abilityler, raidler ve daha fazlası ile Ultima Online'ın en son versiyonunu TÜRKİYE'de yine bir ilke imza atarak sizlere sunuyoruz.

Argalep ve Olympian'ın önderliğinde yeni ve tecrübeli Staff kadrosu ile sizlere tekrar hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Adil, güncel, eğlenceli, seviyeli bir ortamda Ultima Online'ın bu en son versiyonunu oynamanız için değişmez adresimiz www.quingis.com 'a girerek kayıt olmanız yeterlidir.

Aileyi tekrar bir araya getirmek ve daha da güçlendirmek için sizi bekliyoruz...


~ Quingis Staff
www.quingis.com
başarılar.
emeğinizin karşılığını alırsınız umarım
Açıkcası kötü tepki alırım diye tedirgin olmuştum. İyi niyetlerini eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. 2007 yıllarında kendi özel sitem'de yayınladığım account aktarım script'ini gördüğümde ultima-strike sitesi ile tanışmıştım. Ultima-Strike sitesine emeği geçenlere teşekkür ederim.
Başarılar Quingis

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.