Şimdiden başarılar, yenilikler her zaman ultima için iyidir :)
çok güzel ilerliyor sunucu ellerinize sağlık
Merhaba arkadaşlar, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim tek tek. Kapalı Beta'da bizimle olan ve desteklerini esirgemeyen oyuncularımıza da teşekkür ederiz.

Sevgiler
Öncelikle herkese merhaba. ROA ilk açıldığında bende oradaydım ve hatrı sayılır şeyler yapmıştım. Şimdi tekrar açıldığını görmek çok hoşuma gitti. Gereken destek her zaman tarafımca yanlarındadır.

Klotho Soulforge
Güzel ve emek harcanmış bir sunucu ama birçok oyuncunun alışık olmadıgı bir sürüm..

Sürümü bilmeyen oyunculara çok karmaşık ve itici gelecektir..

Bu yüzden ilgi görecegini pek sanmıyorum..

Başarılar..
Başarılar dilerim şuan bağlanmaya çalışıyorum çok merak ettim :)
Client'a bağlanabilseydim çok mutlu olacaktım nasip olmadı.
Clienta bağlanamıyoruz o?
Merhaba,

Öncelikle sitede ki Ultima Online Client Download kısmından, Ultima Online Classic sürümünü indirip bilgisayarına kurmanız gerekiyor. Daha sonra site linkleri arasında ki Bağlantı Programını indirerek, daha önceden kurduğunuz Ultima Online sürümünün içine atarak, Resty of Abyss.exe'den oyuna bağlanabilirsiniz.

Sevgiler

Aynı zamanda sunucu da hayvan eğitmenleri için Bonded yeniliği getirilmiştir.

Bonded Sistemi

White Wyrm, Dragon ve Drake yaratıkları için bonded sistemi aktif olmuştur.

Bonded, evcilleştirdiğiniz bir yaratığı ölmekten korumak için geliştirilmiş bir sistemdir. Sistemin şu şekilde çalışmaktadır;



Yukarıda gördüğünüz resimde, yeni evcilleştirilmiş bir White Wyrm yaratığının Animal Lore yeteneğinin yardımıyla istatistiklerini görüyoruz.

Bonded kategorisine bakacak olursak, yaratığın 60/60 açlık seviyesi vardır. Hemen altında bu yaratığın bonded olabilme özelliğinin olduğunu gösteren bir yazı, bonded olabilmesi için 0/150 aralığında mutluluk seviyesi ve Meat (et) yediğini görebiliyoruz.

Yaratığınızın bonded olabilmesi için öncelikle acıkması gerekmektedir. Açlık seviyesi düşen ve yemek yeme ihtiyacı olan bir yaratığa her yemek için +1 mutluluk puanı alırsınız. Yani yaratığınız acıktığında onu doyurduğunuz zaman mutlu etmeniz taktirde sizi olan sevgisi artar ve bu durumun sonucunda bonded olarak sizi ödüllendirir ^^,

Bonded olan yaratığınızın üstünde herkesin görebileceği [Bonded] yazısı çıkmaktadır.



Resimde bonded olan bir yaratığın istatistiklerini görüyoruz. Artık bonded olan yaratığımızın ne gibi özellikleri olduğunu açıklayalım.



Yukarıda ki resimde görüldüğü gibi yaratığınız öldüğü zaman ruh formuna dönüşür. Yani ölümsüz olmuştur artık. Ruh formunda olan yaratığınıza, dışarıdan hiç bir oyuncu ve ya yaratık saldıramaz. Sizde bir başka oyuncuya ve ya yaratığa saldırtamazsınız. Sadece sizi takip etmesi için "All come ya da Follow me" komutlarını kullanabilirsiniz.

Yaratığımızı tekrar canlandırmak için Veterinary yeteneğimiz ile, bir bandaj yardımıyla tekrar hayata döndürebilirsiniz. Bu durum için harcanan bandaj miktarı 10 adettir.

Ve Gargoyle ırkı için Royal City aktif olmuştur.

Royal City, Ter Mur dünyasının en büyük şehridir. Ve Gargoyle ırkı için ev sahipliği yapmaktadır. Yalnızca Royal City şehrinin bir bölümünü kullanabilecek olan Gargoyle ırkı, bu şehirde rahatça craft işlerini ve sakin bir dünyanın keyfini çıkartabilecekler. Şehire geçiş Moongate'lere eklenmiştir. Aynı zamanda şehir Guard Zone bölgesidir.

Tüm Gargoyle ırkı için Royal City hayırlı olsun ^^,

Bu konu Xiloscient tarafından düzenlendi(2014-12-22 20:55, 9 yıl önce)

Stygian Abyss den sonra çıkan yeni bir eklenti. Deniz savaşları ve balıkçılığa yeni bir boyut ve etkinlik getiren paket artık Resty of Abyss de. Bu benzersiz sürüm ile sunucumuzda soluksuz bir deniz savaşları ve yep yeni bir balıkçılık zevki alacaksınız. Deniz yollarını bu görkemli gemilerle aşarak, soluksuz bir macera yaşayacaksınız.

-- Özellikler --

-- Yeni Gemiler --

* Orcish Galleon - Yan başına 3 top
* Gargish Galleon - Yan başına 3 top
* Tokuno Galleon - Yan başına 2 top



-- Gemi Hareketleri --

* Tekne hareketleri sabit olmuştur. Deniz üzerinde kayarak ilerleme (Smooth Sailing).
* Eski teknelerde, tahtadan bir kapı yerine, yeni binme;
- Eğer bir parti, lonca yada müttefikiniz var ise, halata tıklayarak binme.



-- Gemi Silahları--

* Gemilerin topların yerleştirilmesi için farklı top yerleştirme noktaları olacak. Top çeşitleri;

Heavy Ship Cannon Light Ship Cannon

* Çok adımlı ateşleme sistemi (temizleme, şarj, yükleme, ateşleme)



Gemi cannonlarını savaşta kullanabilmek için yukarıda ki resimde gördüğünüz gibi çok adımlı ateşleme sistemi bulunmaktadır. Bu sistemleri savaş esnasında yukarıdan aşağıya doğru gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu işlem cannonları ateşlemeye hazır hale getirmek için uygulanır.

- Temizleme: Cannon Swap ile temizleme işlemini gerçekleştirin.
- Şarj Et: Cannon tipine göre Powder Charge ile şarj edin.
- Yükle: Ramrod yardımı ile yüklemek istediğiniz Ball çeşidini yükleyin.
- Fitil: Elinizde bir Torch ile fitili ateşleyin.

Ve Cannon ateşlemeye hazır !



* Hasar topları; Cannonball ve Grape Shot Blacksmithing tarafından hazırlanmaktadır. Yardımcı diğer yetenekler Tinkering, Alchemy, Tailoring ve Cooking.
- Cannonballs: başka gemi ve büyük canavar hedefleri
- Grapeshot Anti: personel ya da top imha için

-- Gemi Hasar ve Onarım --

* Gemilerin aldıkları hasara göre görünüşleri değişecek.
- Hiç, Az hasarlı= Görünür bir hasar olmayacak
- Orta hasarlı= Gemilerin bazı parçaları kırık olacak ve sadece yavaş ilerleyebilecek.
- Çok hasarlı= Gemi hareket edemeyecek ve herkes tarafından üzerine çıkılabilecek.

* Gemi son derece hasar aldığında, artık hareket edemeyeceksiniz. Acil onarım için yalnızca kısa mesafeler için seyahat edebilirsiniz.

* Teknelerin onarımı herkes tarafından yapılabilir cloth ve wood ile. Bu işlem için herhangi bir yeteneğe ihtiyacınız yoktur.

-- Sea Market --

* Felucca ve Trammel yönü üzerinde denizde yüzen bir kasaba.
* 62o 24'S, 132o 54'W, Moonglow güneyinde, Fire Isle kuzeyinde ve Skara Brae batısındadır.



-- Balıkçılık Mesleği Güncellemeleri --

* Balıkçılık için yeni alanlar ve imkanlar
* 36 yeni balık ve deniz yaşamı
* Istakoz ve yengeç yakalamak için Istakoz Tuzakları.

Orcish, Gargish ve Tokuno Galleon Shipwright satıcılarına eklenmiştir.

-- Galleon Pilot --

Her Galleon tipi geminin bir pilotu bulunmaktadır. Bir Galleon gemisi kurduğunuz zaman, geminin dümenine çift tıklayarak gemi pilotunu aktif hale getirebilirsiniz. Aksi taktirde geminiz herkes tarafından kontrol edilebilir.



Bu pilot ne işe yarar;



* Acil Tamir: Bu seçenek savaş sırasında çok hasar almış gemilerin sadece belirli bir zaman için hareket etmelerini sağlar. Ayrıca acil tamir geminizi onarmaz! Acil tamir için herhangi bir malzemeye ve yeteneğe ihtiyacınız yoktur.

* Genel Tamir: Az hasarlı ve ya çok hasarlı gemilerin, tümünüyle onarımı için kullanılır. Genel tamir için wood ve cloth eşyalarına ihtiyacınız vardır. Genel tamir için herhangi bir yeteneğe ihtiyacınız yoktur. Geminizin genel tamiri bir kaç dakika hareketsiz sürmektedir.

* Pilot İsmi: Bu seçeneği kullanarak pilotunuza dilediğiniz bir ismi verebilirsiniz.

* Genel Ayarlar: Bu seçenek gemiye erişim izinlerini kontrol etmenizi sağlar. Bu menüden vermiş olduğunuz izinler ile geminize kimlerin erişebileceğini belirleyebilirsiniz.



* Ayarları Sıfırla: Bu seçenek ile ayarlamış olduğunuz gemiye erişim izinlerinin hepsini kapalı konuma getirebilirsiniz.

* Pilotu Taşı: Pilotunuzu gemi içinde bulunduğunuz herhangi bir yere taşıyabilirsiniz.

High Seas sürümü için yetkililer arasında bir deniz savaşı denemesi yapıldı ve çok eğlendik ^^,



-- High Seas Yengeç Avı --

High Seas sistemi ile gelen yeni bir macera, Yengeç avı. Artık balıkçılık yaparken, yengeç avlayabilir, hatta çeşitli özel balıkları tutabilirsiniz. Aynı zamanda balıkçılara özel Sea Market açılmıştır. Moongate de Felluca bölgesinden geçiş yapabilirsiniz.

Yengeç avımızı izleyen ilk sen ol!



NOT: Yengeç avı için sadece Tokuno Galleon kullanabilirsiniz. Diğer Galleon tipi gemilerde yengeç avı yapamazsınız.

Aynı zamanda yengeç avı için "Lobster Cage" Fisher satıcısından satın alabilirsiniz.

RoA CUO High Seas
Şu servera 2 3 guild destek verse ,inanıyorum ki bu sunucu parmak ile gösterilir.Sunucunun tek eksisi player olmayışı harici bütün güzellikler sunulmuş.
Neophyte
26.6001
İlgi çekici olmadığını söylemek gerçekten güç olur, tek eksisi oyuncuların kafasında oluşan oyun tarzının dışında kalması. Oldukça başarılı.
Güzel server tamamda ne forumda detaylı bilgi var ne Wiki sayfasında. Oynuyorum şuanda fakat tam olarak ne yapacagımı bilmiyorum
Oyun hakkında detaylı bilgiyi oyunculardan öğrenmek daha iyi olur gibi geliyor bana dostuk ve arkadaşlık önemli neticede ben oyunda yardımcı olabilirim isteyene pmden ulaşabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar,

WIKI sayfamız yenilenmiştir. Bu son güncelleme ile oyuncularımız, kolay kullanımı ile oyun içerisinden en güncel ve ayrıntılı bilgiye WIKI sayfamızdan ulaşabilirler.

Sevgiler



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.