Başarılar, umarım istediğiniz yere gelirsiniz.
Relic şahsına bir şey diyememde orta dünya bu ülkede bayık hepsinde oynadım player olmuyor günlerce 1 player gezdiğimi bilirim gene oynayacak online player 10 15 olacak açma bende birşeyler ekle cıkart başka bir sunucu aç pvp aç daha iyi ciddi söylüyorum.
Neophyte
26.6001
Evet Nixdorf'a ait. Kendisi vermişti sanırım ancak o scriptlerin eksiği oldukça fazla bunun farkındasınızdır diye umuyorum : ) Ve takip ettiğim kadarıyla ilk sunucunuz olmamasına rağmen çalışmalarınızda fazla bir değişikliğin yapıldığını göremedim. Kısacası biraz uğraş; üzerinde biraz değişiklik sizi daha iyi yerlere getirirdi.
Başarılar dilerim :-)
Evet Ghlan biraz degıl bayagı eksık bu nedenle kendı roanrk uo serverımla harmanladım eksıklıklerı gıderdım tum sıtemlerı tek tek gozden gecıereerek beta surecıne actım palyerında gırmesıyle bulunan hatalar fıxlenerek stabıl hale getırıldı daha sonra dwarf ırkı aktıf hale getıermek ıcın crafter dıaloglarını tanımladım daha sonra bulunan ufak tefek hatların zuerınde yogunlasarak stabılızasyon surecını hızlandırdım . ve sorunsuz bır suncuu ıcın yoluma vdevame dıyorum asıl meslegım tsk'da astsubaylık ultıma online benım eglencem ve zevkım sevk aldıgım ıcın yapıyorum ultıma onlıne suncu ıslerını web sıtesındekı ozenzılıge gelınırse web sıtesı yapmayı yenı yenı ogrenıyorum elımden gelenın en ıyısını yapamaya ugarasıyorum baktım olmuycak flash web sıste yapıtırcam herseyın srıası var.. 8 16 yasa arası ufak bır cocuk degılım . yas 30 oldu sevdıgım cıın bu ısı yapıyorum ve yapmayada devam edıceegıkm ronarkın kapnma nedenı sarkı vılayet golrevım cıkmasıydı ama artık kapanmıycak ... cunku kımseye muhtac degılım herseyımı kendım yapabılıyorum aöllahın ıznıyle herkese olan projelerınde basarılar dılıyorum ama bu zıhnıyet oldugu surece bazı insanların yapmıs oldugu projeler hep golgede kalıcak cekın geresızs vbe yanlıs yorumlarınızı ve ultıma online ın ve orta duynada yuzuklerın efendısını yasamak ısteyenlerın onuun acın ve suncular hakketıkelrı degerlerı gorsunler ... herkese iyi gunler .




Son Dakika Haberi... 1 aylık surecın sonunda ...

Ronark Ultima Online Bir aylık beta sürecini sona erdirmiştir . Fakat şunu gördük ultimanın yavas yavas bittigi su gunlerde insanlar yeni şeylere alışık degil bu nedenle beta surecınde sosaria sunucu kararı aldık ve sosaria olarak yolumuza devam etmeye karar verdık ve uyelerımıze sosariadan Zevk almaları ıcın elımızden gelenın en ıyısı yapacagımıza daİr bır sÖz verdİk kendİmİze biz ronark ailesi olarak ılk once eskİden emek vermıs kullanıcılarımız emeklerini geri getirdik ve eski kullanıclarımız account isimleri ile suncumuza kayıt yaptırırlarsa eger eski acc lerını alabilecekler ve itemları skiklleri hazır bır sekilde ronark dunyasına adım atıcaklar... Ronark Ultima online Sosaria olarak yola devam ediyor...

web site : www.ronarkuo.com

Bu konu Relic tarafından düzenlendi(2011-06-17 21:38, 12 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.