Merhabalar.
Size Sentenel Ultima online shard adli sunucuyu kısaca tanıtacam devamini ve heyacana ortak olmak için lütfen

www.sentenel.net sitesini ziyaret ediniz.

Sunucumuzun en belirgin özelliklerinden biri olan Irk sistemiyle başlamak istiyorum.
Sunucumuzda iki adet ırk secenegi sunmaktadır (Human ve Orc)

Human Irkında bildigimiz özllikler mevcuttur (Mage,warrior,warlock,crefter,tamer)

Mage Charlar için Özel robeler mevcuttur bunlar:
Wizard MageRobe Özelligi 1.sayfa büyülerini resist etme özelligidir.
Faster Castin MageRobe = Bazi Büyülerin sürelerini kısaltmasıdır.

Warriorlar ve Warlock'lar için Lumberjacking ve robe itemleri mevcuttur


Silahlar Kısaca Swordsmanship yetenegine göre dizayn edilmiştir Halbert , Katana Vs. silahlar üzerine kurulmuştur özellikleri ise
Magical silahlardan daha fazla bleeding bonusu vermesidir.Silahları kullanabilmek için 100,0Lumberjacking
100,0 Sw Tactick heal anatomy gerekmektedir.

Robeleri ise 2 çeşittir.

Warrior Wizard Robe
Warriorların eşsiz olan dex özelliklerini belirli büyülerden resist ederek etkilenmemelerini saglar.

Warlock robe

Pek fazla bir özelligi yoktur cıplak giyildiginde 15 armor vermektedir.

Crafter

Sentenel uo yönetimi olarak crafterlarımız bizim için çok deyerlidir.
Özel Minig Alanları mevcuttur ( Hiçbirşekilde kimse kimseye atack veremez )
Özel robeleri özel silahları yapabilme kudretleri vardir.

Animal Tamer Characterler

Geniş spwanlar ve spwawnların özel koruyucuları ile edecekleri mücadelede inanılmaz zefk almanızı saglıyacak spwlar inşa ettik.

İlerleyen günlerde ve player sayısına görede spwanlar artacak ve 3d Lbr binekler eklenicektir.


2. Irk Orc'lar


Orcların vâr oluşları sevimsiz, pis ve bodur olarak dünya'ya gelmeleridir. Orclar kendi aralarında bile geçinemiyen, bir birlerinden nefret eden yaratıklardır fakat bununla birlikte insan ırklarına da tahammül edemedikleride bilinir. Bu yaratıklar dünya üzerinde gezinen 'Ettin', 'Lich', 'Ogre' ve 'Skeleton' isimli yaratıklardan beslenir onları öldürerek kafa taslarını yerler. Kafa taslarının etkisiyle birlikte bir süre sonra evrim geçirirler. 'Captain Orc' ve Predator Orc' adı verilen Orc türlerine dönüşürler.
Captain Orc, Bodur Orclara göre güçlüdür, üzerinde bot ve balta ile dolaşırlar. Predator Orc, üstün atak güçü ile donatılmış en üst düzey Orc olarak bilinir.
Bu yaratıkların okçulukları mükemmel denilecek şekilde iyidir, kendilerine has özel Bowları vardır. Bu bowların adları 'Poison Bow' ve 'Poison Damage Bow' dur.
Predator Orc'un bir diğer özelliği ise kendisine has 'Predator Robe'sinin olmasıdır.
Bu robe kendisini gelecek olan bazı tür büyülerden etkisiz kılmasıdır.

Orcları dört sınıfta ayırabiliriz
The Orc
İlk Orc türüdür gelişmemiştir ama wrestling skillerini ve özel bowlarını ustaca kullanabilme özellikleri mevcuttur.

The Captain Orc

The Orc'un evren gecirmiş cinsidir Görünüm olarak sert derileri ve kaslı vicutlarıyla görenleri ürkütmesine yeterlidir wrestling skillerini ve özel bowlarını ustaca kullanabilme özellikleri mevcuttur.
Evren geçirmeleri için 500 Skuls bone yemeleri gerekmektedir.

The Predator Brute Orc

İlk iki orc türünün en güçlülerindendir siyah derileri ellerindeki baltalar oldukca korkutucu ve ürperticidir Kendilerine Has Predator Robeleriyle tam bir yenilmeze dönüşür maximum defans maximum wrestling sayesinde rakiblerine nefes aldırmadan bonus vurabilirler.ek olarak wrestling skillerini ve özel bowlarını ustaca kullanabilme özellikleri mevcuttur.
Evren geçirmeleri için 1000 skuls bone yemeleri gerekmektedir

The Raider Orc

Blackthorn'nun en özel savaçcilaridir üç orc ıkının bütün özelliklerini kendi bünyesinde toplamıs ve ek oalrak wrestling yetenekleri sosaria üzerinde hiç kimsede olmadıgı kadar yüksektir ve inanılmazın ötesinde bir türdür.
Görünüşleri bir insan gibidir maskelerini cıkardıklarında bir insandan farkları kalmaz ama ten renkleri kendilerinin birer katil oldugunu belirtircesine siyahtir
Bu en gelişmiş tür the orc ,the captain orc , predator orcun son türüdür ve ilk üç türün en güçlüsüdür ek olarak wrestling skillerini ve özel bowlarını ustaca kullanabilme özellikleri mevcuttur.

Evrim gecirmeleri için 2500 skuls bone yemeleri gerekmektedir .

Sentenel Uo Bonusları
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ön Bilgilendirme: Sentenel UO Shard'da ülkemizde görmeye alıştığımız bonus sistemleri aynı basitlikte yer almaz. Sentenel'de bonuslar sadece skill yeterliliği ve şans faktörüyle işlemez.
Bonusları Kullanma Şansınızı Belirleyen Faktörler:

+: Şans Oranını Arttıran Etkenler;

Damage: Silahınızın karşı tarafa vereceği hasardır. Magical değerinize bağlı olarak bu oran artar. Yani; ne kadar silahınızın artılı değeri yüksek ise doğru orantı da şansınız artar. Wrestler' in böyle bir avantajı olmayacağı için sadece yumrukla vurdukları hasar hesaba katılır.

Tactics: Tactics yeteneğiniz bonusu kullanma şansınızı arttıran özelliktir. Hesaplamada direk olarak etki eder.

Stamina: Stamina; dex/stam oranınızda ki stam değeridir. Combat halindeyken silahı kullanmanız sürekli sizi yoracaktır, bu yüzden ne kadar fazla yorulursanız bonus şansınızda düşecektir. Stamina' yı yüksek tutarsanız bu şans artacaktır. Dolayısıyla dexterity değeriniz de önem arz etmektedir. Hesaplamada direk olarak etki eder.

-: Şans oranını azaltan etkenler;

Silah durability' si(silahın hasar miktarı): Silahınızın aldığı hasardır. Durable oranınız ne kadar yüksek ise bonusu kullanma şansınız da düşer. Yani ters orantılıdır. Silahınız çok fazla hasar aldıysa bonusu kullanmanız neredeyse imkansızdır. Wrestler' da böyle bir hesaplama söz konusu değildir.

Armor: Vurduğunuz kişinin üzerindeki armor değeri bonusun aktifleşmesinde büyük etkendir. Karşı tarafın armor değeri 100' e yakınsa bonusu kullanabilmeniz çok zordur.

Combat Tabanlı Bonuslar

- Bleeding
- Fencing
- Paradarbe
- Binekten düşürme
- Wrestling
- Disarm
- Stun
- Macefighting
- Drop Stam
- Drop Shield

Magery Tabanlı Bonuslar

- Inscription
- Evaluating Intelligence
- Meditation

*Detaylı açıklamalar web sitemizde sistemler başlığı altında yer almaktadır.

Power Hour Durumu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

• Sentenel UO Shard bakım ve gelişim çalışmaları sona ermesiyle beraber skill gain hızları konusunda da düzenleme yapılmıştır. Animal Taming, Blacksmithy, Bowcraft, Carpentery, Healing, Lockpicking, Snooping, Stealing, Tailoring ve Tinkering skillerinde yüksek oranda power hour uygulaması aktif konumdadır.
Diğer skillerde de yüksek oranda devam eden power hour uygulaması belli bir popülasyon çoğunluğun ardından sona erecektir. Bu sürecinden ardından power hour uygulaması; her hafta belli oranlarda skill gain hızlarının düşürülmesiyle beraber sonlandırılacaktır.


Sentenel Etkinlikleri
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

• Zar Turnuvası
• Arena Dungeon
• Atlı Koşu
• Tuzaklı Koşu
• Gm Topuk
• Death Match
• Pvp Turnuvaları
• Questler
• Bomberman
• Sentenel Dungeon
• Quest Dungeon Etkinligi
• Area Dungeon Etkinligi


************************************************** ************************************************** ************************

Peki neden sentenel ?


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

• İlkesi ve amacı olmayan topluluklardan sıyrılarak kendine; saygınlığı, özgünlüğü, devamlılığı ve dürüstlüğü ilke edinen; bunu her daim gösterme gayretiyle yürüdüğü yolda efsaneleşmeyi amaç edindiği için.
• Yozlaşan peşi sıra açılıp kapanan serverların aksine daha ilk gününden 2 yıllık varlığını yaptığı atılımlarla garanti edebildiği için.
• Saygı unsurunun hiç bir zaman eks ik olmadığı, bu unsuru çiğneyenlere ise asla taviz verilmeyen ahlaki dengeyi sağlamayı başaran sistemler ortaya koyduğu için.

[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]


• Sıkıcı gelen birçok unsurun aksine yeniliklere sahip olduğu ve devamının dur durak bilmeden geleceği için.
• Saygın ve kaliteli yönetim kadrosuna rağmen stafflar tarafından gelebilecek her türlü soruna engel olan sınırlı komut ve staff paneli sistemiyle işleyiş sağladığı için.
• Ultimaya sadece pvp gözüyle bakılan ve herşeyi basitleştirerek rand elde etme gayesiyle yozlaştırılan ülkemizde, Role Playing ile PvP ye özel imkanları aynı anda barındırarak bu anlayışı yıkma ilkesine sahip olduğu için.
• Türkiye'de hiçbir ultima online platformunun sahip olmadığı teknik alt yapı, potansiyel, devamlılık ve işleyiş gücüne sahip olduğu için.
• Türkiye'de pack mantığıyla birbirinin aynı sıradanlıkta açılan shardlara karşın ''Özgün'' sıfatını alabilecek tek shard olduğu için..
• Türkiye'de düşük uptime değerlerine sahip günde birkaç kez çökme sorunu yaşayan platformlara karşın, Uptime (çökme sorunu yaşamadan kesintiz açık kalınan süre) rekoru açısından Türkiye'de inanılmaz değerlere ulaşabilen tek shard olduğu için. (10 Gün 7 Saat 28 Dakika=247Saat 28 Dakika)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bu uzun tanıtım yazısı ve bilgilendirmeyi okuduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla..

Sentenel UO Shard
başarılar. evren değil o evrim =) deyerlili falan güldüm biraz. bi de son - neden - kısmında biraz atmışsınız (baya) toparlamanızı tavsiye ederim.
Silindi
Banned
0
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] sdfsdf
perseus2 : ************************************************** ************************************************** ************************

Peki neden sentenel ?


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

• İlkesi ve amacı olmayan topluluklardan sıyrılarak kendine; saygınlığı, özgünlüğü, devamlılığı ve dürüstlüğü ilke edinen; bunu her daim gösterme gayretiyle yürüdüğü yolda efsaneleşmeyi amaç edindiği için.
• Yozlaşan peşi sıra açılıp kapanan serverların aksine daha ilk gününden 2 yıllık varlığını yaptığı atılımlarla garanti edebildiği için.
• Saygı unsurunun hiç bir zaman eks ik olmadığı, bu unsuru çiğneyenlere ise asla taviz verilmeyen ahlaki dengeyi sağlamayı başaran sistemler ortaya koyduğu için.

[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]


• Sıkıcı gelen birçok unsurun aksine yeniliklere sahip olduğu ve devamının dur durak bilmeden geleceği için.
• Saygın ve kaliteli yönetim kadrosuna rağmen stafflar tarafından gelebilecek her türlü soruna engel olan sınırlı komut ve staff paneli sistemiyle işleyiş sağladığı için.
• Ultimaya sadece pvp gözüyle bakılan ve herşeyi basitleştirerek rand elde etme gayesiyle yozlaştırılan ülkemizde, Role Playing ile PvP ye özel imkanları aynı anda barındırarak bu anlayışı yıkma ilkesine sahip olduğu için.
• Türkiye'de hiçbir ultima online platformunun sahip olmadığı teknik alt yapı, potansiyel, devamlılık ve işleyiş gücüne sahip olduğu için.
• Türkiye'de pack mantığıyla birbirinin aynı sıradanlıkta açılan shardlara karşın ''Özgün'' sıfatını alabilecek tek shard olduğu için..
• Türkiye'de düşük uptime değerlerine sahip günde birkaç kez çökme sorunu yaşayan platformlara karşın, Uptime (çökme sorunu yaşamadan kesintiz açık kalınan süre) rekoru açısından Türkiye'de inanılmaz değerlere ulaşabilen tek shard olduğu için. (10 Gün 7 Saat 28 Dakika=247Saat 28 Dakika)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bu uzun tanıtım yazısı ve bilgilendirmeyi okuduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla..

Sentenel UO Shard

öldüm, geberdim :D allah sizi ne yapmasın :)
Bi ara Nimloth pack i ben yazdım diye de ortalıkta takılıyolardı bu arkadaşlar :D

crefter karakterlerle, üye olunmadan görünmeyen linklerle bakalım ne kadar gidebilceksiniz. Bu arada hayal gücünüz ne kadar zenginmiş yahu amma atmışsınız neden sentenel kısmında. Web siteniz de aşırı orjinalmiş onu da belirtmek isterim.
neden sentenel kısmında bir maddeyi görünce üşenmeyip sistemleri okudum bir de orda skulls boneyi gördüm ya harbi ağır özgünmüşsünüz ne diyim
Banned
-3
Başarılar.!
asdsd:
Türkiye'de inanılmaz değerlere ulaşabilen tek shard olduğu için. (10 Gün 7 Saat 28 Dakika=247Saat 28 Dakika)

Şaka demi bu :) Türkiyenin inanılmaz tek sunucuzu sizsiniz fakat bunda şüphe yok.
avatar
giriceksin görüceksin sonra laf edeceksin
girmemişsin görmemişsin bakmamıssın artisliğin lüzümu yok
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]

AHAAHAH
@perseus2
Bu ne hırçınlık böyle sakin biraz. Kimsenin bir artistik yaptığı yok. Türkiye'de neye hitaben inanılmaz değerlere ulaşabilen tek shard oldunuz bunu anlamadım. Etrafınıza bir bakın derim. Başka sunucularıda inceleyin. Sizin sunucunuza girdim ve ne olduğunu gördüm kimse kusra bakmasın. Söylemek istediğim gayet açık, bunu olumlu tarafından görüp öyle değerlendirmeyi düşünmen gerek. At gözlüğünü bir kenara atın artık. Hala 2009 build Sphere ve milatlık client ile bir yerlere varılamaz. Ultima adına madem bir şeyler yapmak istiyorsunuz ozaman yeni bir şeyler katın, eskiler sıkmadı mı artık ?

Kolay gelsin.
Küçük eniştenin üstüne bukadar gitmeyin.

Türkiye'de inanılmazı başardı !1!!11
İş yerinde bunaldıkça şu tanıtıma bakıp gülüyorum sağolun (: Sentenel iyi ki çıktın piyasaya :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.