Members
1.2
YouTube ile engelleme serüvenine 2008'de başlayan ve 3 Haziran 2010'da IP bazlı engelleme ile Türk internetini felç hale getiren Telekomünikasyon Kurumunu protesto ediyoruz.

Desteğiniz için www.sansurehayir.net veya www.engelehayir.net

Ayrıca [url=https://www.facebook.com/sharer.php?u=https://www.sansurehayir.net]bu linke tıklayarak[/url] siteyi facebook'ta paylaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
Nerde bizim özgürlüklerimiz ?
Bugünkü olaylardan sonra ( Şehit olan kızımızın facebooktaki duvarına pkk yandaşları tarafından yazılan küfürlü mesajlar) youtube google servisleri degilde sadece facebook'un engellenmesi taraftarıyım...
Bu ve benzeri siteler kullanıcıların kendi özgür iradeleri ile birşeyler yazdığı,paylaştığı siteler.Bu sitelerin engellenmesi bu kişilerin daha çok prim yapmasını sağlamakta.

@yurnei O şerefsizleri çıktıkları bok çukuruna geri sokmak için facebook u engellemek yerine profesyonel orduya geçilip Türk ün savaş gücünü göstermek gerekir.
Sadece gencecik bir kız çocugunu öldürüpte sonrasında bide utanmaz utanmaz gidipte kızın facebooktaki duvarına yazı yazanlar insan olamaz, bizim onlardan farkımız egitimi okulda almamız.O ayılar dagda egitile egitile belirli bi süre sonra kuduz köpege dönüyolar.
O kuduz köpekleri bi b.k bilmeyen eli ayağı tutmayan köpekler eğitiyor.

Sen 20 yaşındaki adamı ölüme gönderiyorsun ondan sonra hergün gelen şehir haberlerine üzülüyorsun.Eli silah tutmamış adam karşısında terörist görünce ne yapsın ki.O bölgelere profesyonel kişiler zamanında gönderilseydi bu itler de bu kadar kuduramazdı.
Profosyonellerde gitse alanı iyi bilen kazanıyo.Sen ne kadar profosyonelde olursan ol pusu kuruyorlar , onları aramak zorunda olan sensin .Yani o alanda sen avsın onlar avcı maalesef durum böyle :S
O alanı en az onlar kadar Türk Ordusu da biliyor.Bunun yanı sıra tecrübe + teknoloji de bizden yana.Ne kadar profesyonel olursan ol yine şehit vereceksin fakat şehit sayısı 100 lerce değil belkide 10 larca olacaktır.
Kardeşler bu Türk ordunun tek başına yapacağı iş değilki.Bugüne kadar 30000 terörist etkisiz hale getirildi;yaklaşık 6 pkkya eş değer sayıda yani...Sonuç ? Adamlar sıçan gibi üreyip durmadan dağa çıkıyorlar.Bunu engellemenin tek yolu vardır :

1-)İdam geri gelecek; pkkla ilişiği bulunan 15+ tüm vatan hainleri dağa çıkamadan şehirde asılacak.Bu sayı 1-2 milyonu bulur belki ama ülke rahat eder.

2-)Askere ve polise tam yetki verilecek.Sınırdaki çatışmalar sadece Genelkurmay'daki Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı ekipler (bordo bereliler) tarafından yürütülecek;istedikleri takdirde Jandarma Özel Harekat Birlikleri onlara takviye yapılacak.Sınır içerisindeyse dağlardaki güvenliği Polis Özel Harekat sağlamalıdır.Ülkücü oldukları için tasviye edilmişlerdi;ama yokluklaının nelere neden olduğu görüldü.Emniyet acilen kurs açmalı binlerce PÖH memuru alımı yapmalıdır;o birime giden polislerin hiçbiri parası için gitmiyor hepsi 90'lardaki gibi gönüllü giden vatansever insanlar,şehir ve kırsaldaki eşkiyaya kan kustururlar...

Ve Tabi olmazsa olmaza gelince..

3-)apo denen şerefsiz(idam cezası geldikten sonra) :'31 Mayıs'tan sonra kürtler yaşamı cehenneme çevirecek' dediği için o tarihden bu yana yaşanan tüm terör olaylarının başsorumlusu sıfatıyla yargılanıp kurşuna dizilmelidir.Kurşuna dizme işlemini ise acemi eğitimdeki erler yapmalıdır.

Tabi bunların olması için siyasi irade lazım.Bunlar olmadan üzgünüm ama bu mevzu yıllarca devam eder...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Esas konuya gelince:

Tabiki sansür olmamalı ancak ortada şöyle bir durum var ; bu ülkede ticari işlemlerde bulunan herkez vergisini ödemek zorundadır;youtube-google bu konuda sorun çıkarıyor.Türkiye'de ki milyonlarca kullanıcadan reklam gelirleri sayesinde ettiği karın haddi hesabı yok ama tek kuruş vergi ödemeye yanaşmıyor,bunu yapıyorsa sonuçlarına da katlanmalı.Ayrıca Atatürk'e ve Peygamber Efendimiz'e hakaret içeren videolara nasıl müsade ettiklerini biliyoruz;onca uğraşa rağmen herifler bunu 'düşünce özgürlüğü' olarak görüyorlar.
Bunları yapmak için AB ve ABD'den kurtulmak lazım ABD yalakası başbakan olursa daha çoook uzarar bu o kadar övünüyorlar bizim Bordo Bereli Askerlerimiz dünyanın sayılı askeri diye hani nerdeler salında üstlerine görelim.Bunların arkasında Fransa ABD Rusya gibi ülkeler götüne don alamayan adam dağda nasıl yaşar yoksa.Herkesin amaçı bu ülkeyi ele geçirmek bizde böyle adamlara karşı doğruyu savunmamız lazım ve gerekirse savaşmamız lazım yoksa bu iş yürümez.Bakınız İsrail zamanında onları İspanya'dan kovduklarında Osmanlı sahip çık onları oraya koydu ama onlar şimdi bize kafa tutuyor.İlk önce iç savaşı bitirmeliyiz Profesörlerimizi öldürüyorlar teknolojide gelişmeyelim diye bunlara birileri çık dur demeli inşallah bizde görürüz.
Engeli kendiniz aşın:

Mozilla için

1. Araçlara Tıklıyoruz ve En Altta Olan Seçenekleri Seçiyoruz
2. Seçeneklere Girdikten Sonra Gelişmişe Tıklıyoruz ve Genelin Yanındaki Ağı Seciyoruz
3.Ağı Seçtikten Sonra Ayarlara Tıklıyoruz ve En Alttaki Otomatik Vekil Sunucu Ayarları(URL) işaretliyoruz ve altına https://go.navige.com/ yazısını yazıyoruz Tamama Tıklıyouz Ve Bitiriyoruz.

opera için

ctrl+f12 çıkan pencerede ağ sonra vekil sunucular kısmından otomatik vekil sunucu yapılandırmasını kullan seçip adress kımına https://go.navige.com yazıyoruz

chrome için

options / under the hood / change proxly settings/ use automatic configuration script/adress:/ https://go.navige.com
@boosterx

iyi ama mesele o site girmek değil zaten kasdedilen : ) bu siteleri duyan milyonlarca türkün %100 bu taktiği anlatma şansın var mı ? yok o yüzden sansüre hayır demek istiyorlar ben kararsızım youtube hakkında söylenenler gerçekte iyiki engellendi bizi umursamıyan bir siteyi biz niye umursayalım.. ama doğruysa tabi..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.