Merhabalar;
Önce kendimden bahsedeyim.İsmim Gürcan bazılarınız beni tanıyor bazılarınız tanımıyor olabilirsiniz.Ben Themis UO'nun sahibiyim.Themis UO nedir?

Themis UO:Geçen sene kurmuş olduğum levelli ultima online server'ıdır.
Neden mi Kapandı:Aldığım staff'ların ihaneti ve host firmasının makinaya benden izinsiz format atması.
Neden mi tekrar açıyorum:Her insan gibi hata yapabilirim.Hatalardan pay çıkarıp server'ı sıfırdan düzenlemem ve şu zamana kadar açılan level'li serverların bu oyunu kazanca dökmesi, artık level'li serverı emeğinizle,hakkınız yenmeden,adaletli bir şekilde oynanılmasını sağlamak istiyorum ve 6 aydır server'la uğraşmaktayım.Eski'den açılan HardGamer ve bazı server'lar gibi ismimin kalıcı olması için elimden geleni yapıcağım.

Sizinde izniniz olursa geçmişe mazi diyip yeni server'ı size sunmak istiyorum.

TürkGamer UO
Bazılarınız diyebilir bu isim daha önce kullanıldı diye hemen cevap veriyorum kullanan kişi şuan da web sitemi yapan sevdiğim bir abimdir.Onun izniyle ve isteğiyle server'ın ismi TürkGamer UO olmuştur.

İlk önce geçmişte yapılan yanlışı bir daha yapmak istemediğimden staff kadrosuna şuan kimseyi almıyacağım.İler ki zamanlarda alıcağım staff'ın plevel'i 2 olup sadece page'lere bakma yetkisi vericeğimi şimdiden bildirmek istiyorum.

Şimdi bazılarınız tekrar donate var.Hani oyunu kazanca dökmicektiniz gibi şeyler diyeceksiniz.Ancak eskiden farklı olarak bu sefer bağış ile verilen eşyalar hem sürelidir hem de hiç bir şekilde in-game olarak action'lara karışmıyacaktır.

Server'ın açılış tarihi en geç Eylül'ün başlangıcı ancak daha erkende açılabilir.

Web tasarımı ileriki zamanlarda değişecektir.
Website:Websitesi
Forum:Forum
Sistemler:Sistemler
Donate:Donate

Server'ın Bazı Görüntüleri







Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2011-08-24 15:36, 12 yıl önce)
Banned
-3
başarılar
teşekkür ederim.
İnat ettim şu tarz serverların hepsinde oynadım donateden item almıcam dedim kastım set silah hep server kapandı.İçimde hiç bir inanç kalmadı artık donatesiz olsa gene iştahla kasıcamda bu donate nedendir .Niyedir anlamadım şu işi tatlıya bağlayıp özel rare itemleri olsa guild stoneler ücretli olsa oyunun dengesini bozmayacak ufak eklentileri olan pelerinler robeler eklensede para ordan kazanılsa acaba nasıl olurdu.

Yani sayın cele size nazır değil yazdıklarımda hep aynı şey kapanmıyacak ölsekde kapanmaz kıyamet zuhur etsede bize birşey olmaz diyenler namus kitap söz verenler tatil parasını çıkarınca hop kapadı gitti hep.

Başarılar dilerim umarım hayırlısı olur ama bu tarz serverlarla hg yi bir tutmayalım ne level sistemiyle nede sistemleriyle hg nin yanından geçemez.







Hardgamer
Coronius Darkspade
Darkspade Family
karşılığında bir şey alınıyorsa neden donate deniyor ki?
Başarılar ve iyi şanslar
yorumlarınız için teşekkür ederim.Serverdaki donate sadece server'da az zaman geçirenler içindir.Geçen Themis UO'da adam donatesiz donate alanlardan daha iyi kastığını gördüm sadece zevk alıp vakit geçiren daha iyi kasıyor onu anladım.Ama onur sana tekrar diyorum bu donate olsun olmasın yaratık kesmekte yine birşey değişmiyor adam bunları takınca yine tek yiyor bosstan takmayıncada tek yiyor eskideki gibi grid gibi saçma item alıp bossla kafa kafaya girmiyor :))
fena durmuyor oynanabilir.
teşekkür ederim beklerim
başarılar
teşekkür ederim.Kısa süre içerisinde tam tanımıtım yapacağım yeni sisteleri ekliyeceğim.
Donate ve Ücret alımına karşıyım hatta her hangi bir serverın sitesinde gördüğüm anda nefret ediyorum fakat bu serverın levelli olması cezbedici olsa gerek başarılar.
Başarılar...
Başarılar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.