Merhabalar;
Önce kendimden bahsedeyim.İsmim Gürcan bazılarınız beni tanıyor bazılarınız tanımıyor olabilirsiniz.Ben Themis UO'nun sahibiyim.Themis UO nedir?
Themis UO:Geçen sene kurmuş olduğum levelli ultima online server'ıdır.
Neden mi Kapandı:Aldığım staff'ların ihaneti ve host firmasının makinaya benden izinsiz format atması.
Neden mi tekrar açıyorum:Her insan gibi hata yapabilirim.Hatalardan pay çıkarıp server'ı sıfırdan düzenlemem ve şu zamana kadar açılan level'li serverların bu oyunu kazanca dökmesi, artık level'li serverı emeğinizle,hakkınız yenmeden,adaletli bir şekilde oynanılmasını sağlamak istiyorum ve 6 aydır server'la uğraşmaktayım.Eski'den açılan HardGamer ve bazı server'lar gibi ismimin kalıcı olması için elimden geleni yapıcağım.
Sizinde izniniz olursa geçmişe mazi diyip yeni server'ı size sunmak istiyorum.
TürkGamer UO
Bazılarınız diyebilir bu isim daha önce kullanıldı diye hemen cevap veriyorum kullanan kişi şuan da web sitemi yapan sevdiğim bir abimdir.Onun izniyle ve isteğiyle server'ın ismi TürkGamer UO olmuştur.
İlk önce geçmişte yapılan yanlışı bir daha yapmak istemediğimden staff kadrosuna şuan kimseyi almıyacağım.İler ki zamanlarda alıcağım staff'ın plevel'i 2 olup sadece page'lere bakma yetkisi vericeğimi şimdiden bildirmek istiyorum.
Şimdi bazılarınız tekrar donate var.Hani oyunu kazanca dökmicektiniz gibi şeyler diyeceksiniz.Ancak eskiden farklı olarak bu sefer bağış ile verilen eşyalar hem sürelidir hem de hiç bir şekilde in-game olarak action'lara karışmıyacaktır.
Server'ın açılış tarihi en geç Eylül'ün başlangıcı ancak daha erkende açılabilir.
Web tasarımı ileriki zamanlarda değişecektir.
Website:Websitesi
Forum:Forum
Sistemler:Sistemler
Donate:Donate
Server'ın Bazı Görüntüleri
Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2011-08-24 15:36, 13 yıl önce)