Merhaba,
Biliyorsunuz ki 21.04.2013 tarihinde sunucumuzu beta test olarak açtık. Bu süreçte farklı test ve denemeler ile yükselen bir grafik sergilediğimizi düşünüyorum. Online sayımız akşam saatlerinde 30-40 arasında değişmektedir. Şu an için bu rakam bizi tatmin etmekte ancak bu sayının arttırımı ile ilgili bazı çalışmalar yaptık ve yapıyoruz. Bunları size kısaca tanıtmak istiyorum;

Pvp Turnuvaları
Online sayısını arttırmaya ve rekabete yönlendirmeye dayali bir sistemdir. Her ay yapılacak pvp turnuvasında kazanan kişiye 150TL ödül verilecektir. Katılımcı sayısı min. 40 olması halinde ilk pvp turnuvası 08.05.2013 tarihinde yapılacaktır. Ödül ertesi gün kazanan kişinin hesabına yatırılacaktır. Tek ip’den tek player katılabilecek. Sistemin istismarına yönelik tutum sergileyen arkadaşlar elenecektir. Turnuvaya kesinlikle müdahale edilmecektir.

Ventrillo ve Team Speak
Sunucumuzda bulunan aile ve guildlerin üye sayıları 10 kişiyi geçmesi halinde ücretsiz kullanabilecekleri ventrillo ve ya team speak sunusunu ücretsiz olarak vereceğiz.

Ada Sistemi
Sunucumuzda bulunan guildlerin üye sayılarını 25 üzerine çıkarmaları halinde her guilde özel bir ada tahsis edilecektir.

Party Dungeon
Klasik ve eğlenceli bir sistem olup sunucumuza eklemiş bulunmaktayız.

Capture The Flag & Bomberman
Hepimizin bildiği eğlenceli bir sistem. Sunucumuzda mevcut online sayımıza göre yarışma düzenlenmeye başlayacaktır.

Craft City
Sadece craft oyuncuların güvenli bir şekilde yeteneklerini sergilyeceği alandır. Alan tamamlandı ve 24.04.2013 tarihinde aktif edilecektir.

Farm Sistemi
Klasik farm sistemine birkaç eklenti yaptık. Farmer arkadaşlar tarlalarına ektikleri meyve ve sebzenin ticaretini yapabilecekler.

Quest Sistemi
Sistem 160 üzerinde farklı görevi kapsıyor. Questler sonucu para ve eşya olarak farklı ödüller kazanmaktasınız. Görevleri şehirlerde bulunan npc ler aracılığı ile alabileceksiniz. Not: Script yapancı bir packden alınmıştır.

Web Sitemiz&İstatiklerimiz
Biz sistemlerimizin stabil ve kullanılabilir olmasına önem veriyoruz. Daha kullanışlı bir web sitesi çalışmalarımız hızlı birşekilde devam ediyor. Mevcut site şu anda yetersiz ancak sunucu hakkında gerekli bilgilendirmeler forumda mevcut. İstatistiklerimiz yeni web sitemiz ile aktif edilecektir.

Sunucu İsmi ve Olumsuz Eleştiriler
Forumlarda ve çevremden isim konusunda hoş eleştiriler alıyorum ve saygı duyurorum. Ben farklı bir isimde sunucu açıp yoluma devam edebilirdim. Ben bilinçli bir şekilde Regal ismini tercih ettim ve tekrar kazandırmak istedim. Sunucu sahibi, oyuncu fark etmeksizin hepimizin mutlaka hataları oldu, ben kendi adıma hatalarımdan ders aldığıma ve tekrar etmeyeceğime eminim. Sizlerden de bu konuda destek beklemekteyim.

Regal şu anda test sürecinde değildir ve geri alınma durumu söz konusu değildir. Hepinizi sunucumuzda oynamaya davet ediyorum. Teşekkürler.

Son olarak sizlerden yorum yaparken ve eleştiride bulunurken elinizi vicdanınıza koymanızı istiyorum.

Web Sitemiz
Forumlarımız
Kayıt
Bağlantı Programı
Merhaba ,

Eski bir Regal oyuncusuyum. Tekrar açılma sürecinde çalışmalarınızı takip ediyorum ve şahsen öncekinden farklı olacağını düşünüyorum. Dün accountumu aldım ve kasmaya başladım. Verdiğiniz sözlerin arkasında duracağınıza inanıyorum. İyi çalışmalar , kolay gelsin.
Herkes için hayırlı olmasını diliyorum ve güvenilir sağlam bir sunucu olması dileğiyle.
Regal daha fazla oyuncuyu hak ediyor çok emek mi verilmiş hayır sistemleri çok mu farklı oda değil ama adamlar oyuncuya god mode girip iyi oyunlar efendim vesaire tarzında yaklaşımı yok herşey konuşulabiliyor bir öneri sununca şunu yapabiliriz ama bunu yapamayız şu sebepten diyorlar gerçekten ilgililer ayrıca her şey dürüstçe açık benim bu sunucuyu tercih etmemin sebebi karakterimi kolay kasmam ve kafamın rahat olması ben biliyorum ki bu adamlar o kadar vakit ve nakit harcamışlar hobi bu sonuçta sunucu işi çok fazla büyütmemek lazım bazı serverlar vardır hah adamlar yapmış dersiniz oynarsınız bu o tür bir sunucu olma yolunda ama şuanda sistemleri yeni yeni oturttular yeni bir server arayan arkadaşlar player sayısına felan bakmasınlar gelsinler oynasınlar bir karakter kasıp değerlendirsinler sunucuyu beğenmezlerse zaten piyasada tonla sunucu var 5 kişi gidince skilleri verenmi dersiniz item yardımında bulunan mı dersiniz ne derseniz diyin bu sunucu çizgisini bozmazsa ben yetkili arkadaşla görüştüğüm bana verilen izlenim olarak söylüyorum bu sunucu yoluna devam eder her ne olursa olsun, ben güvendim yani arkadaşlarımı ben kolay kolay çağırmam bir sunucuya.
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.
Benim için önemli olan 4 gündür sorunsuz oynamak saldırı yiyipte sorunsuz lagsız gidiyorsa gerisi cok önemli değil benim için.
Sistemler çeşitlilik açısından güzel sıkılmak için bir neden yok oynanabilirliği yüksek.Madem 1 senelik parayı peşin ödediniz bırakın stones gibi 1 kişide oyunda olsa bu süre zarfında açık kalsın.Player gelirmi gidermi bilemem 50 60 kişide şu an için iyi olur zaten yine server doldu ortalık player sıkıntısı büyük.
Superadminstratours : Sistemler çeşitlilik açısından güzel sıkılmak için bir neden yok oynanabilirliği yüksek.Madem 1 senelik parayı peşin ödediniz bırakın stones gibi 1 kişide oyunda olsa bu süre zarfında açık kalsın.Player gelirmi gidermi bilemem 50 60 kişide şu an için iyi olur zaten yine server doldu ortalık player sıkıntısı büyük.

Hafif hareketlenme var oyuncu bakımına. Dediğin gibi 12 ay boyunca oyuncu olmasa bile açık kalacak. Ultima Online'a oyuncu kazandırma konusunda bazı düşüncelerimiz var yakında aksiyonarımızı sunacağım sizlere.
Bu pvp ödülüne direk para vermek yerine .Servera sistem ekleseneniz bu para işi çok mesnetsiz ve bunun takibi zor herkezin aklına ilk gelen adam kayırılır yönünde.

Bunun önüne geçmek adına işi profesyonelliğe dökün random bir hazine yada quest sistemi ekleyin .Atıyorum özel bir sos dan çıkabilecek bir kod ile kişilere hediye verin her ay o hediye listesini güncelleyin.Yine örneklemek gerekirse X sos yada Z hazine kasasından 100000 de 1 bir kod çıkabilir bu kodu bulan arkadaşa ,hepsiburadadan 50 tl hediye ceki atıyorum mp3 vs gibi eşya verilir .En azından insanları kasmaya yönlendirmiş olursunuz.Şimdi ben pvp oynayan bu işi bilen çok kişi tanıyorum .Adam gelir her ay alır pvp yi 150 lirayı çok mantıksız.

Kaldıki ultima online pvp den ibaret bir oyun değil mesela ben yaşıma rahmen hala oynarım.Ama ilk defa wariorda left hand right hand silah cekildiğini 12 sene sonra gecen hafta öğrendim.Yani diyeceğim şu ki herkez pvp yapmak zorunda değil .
Neophyte
26.6001
Lütfen mevcut başlığınızı kullanınız.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.