Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



-Bence sende çok kötü bir moderatörsün yanlış anlama ama!!

Şimdi siz nasıl serverimizi tanımadan böyle bir yorum yapmışsanız bende sizi tanımadan böyle bir yorum yaptım. Sizce bu yorumum ne kadar doğruluk payı var?

Ben size söylüyeyim hiç. Tıpkı sizin yorumunuz gibi.

Bizim sunucumuzu herkese beğendirmek gibi bir amacımız yok.
Varolan sunuculardan farklı bir şeyler yapmak istedik ve ona göre düzenledik. Sunucumuzdaki bazı şeyleri beğenmemiş olabilirsiniz ancak sunucumuza gelecek arkadaşları yanlış yönlendirmemek adına "serverinizi beğenmedim, şu şu sistemler kötü olmuş, buraları eksik olmuş" diyerek en azından eksik olan tarafları objektif bir şekilde belirtirsiniz ki düzeltilmesi gerekli yerler varsa düzeltiliriz.

Hits kaygısıyla açılmış bir server değil ayrıca kimsede sizden tebrik yada takdir beklemiyor.
Beğenmeyen arkadaşlar için piyasada beğenecekleri tarzda bir sürü sunucu bulunmakta
Bir reklam başlığında sunucumuzla alakalı reklamı yapıyoruz ve herkesin kendisine yakıştığı gibi davranış sergilemesini bekliyoruz.
Saygılarımla.
Expert
34.0001
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle girdim oyuna, normal bi pvp serverı ama level sistemi var. e güzel dedim. sonra bi baktım, pvp ler sadece okla dönüyor. hiç bi beceri unsuru yok. neden? çünkü koşarak ok atılıyor. hata yaptılar sanırım diye düşündüm archery_nomove flagıyla ilgili. sonra alttan bir uyarı geçti, koşarak ok atmak aktif olmuştur diye. yani bilinçli olarak pvp anlayışının içine etmişler. hemencecik sildim connectoru. başarılar..
Başarılar...
Uo nun hangisi kurulu olması lazım
Tercihen Ultima Online Mondain’s Legacy
Başarılar



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.