Sunucumuz genel olarak oyuncular arası savaş ve aksiyon üzerine kurulmuştur. Pvp sunucusu olmamızın yanısıra Yaratıklarla savaşta eğlenceli hale getirilmiştir (bkz. Champion Sistemi).

Savaşta oyun dengesi orijinale hitaben hazırlanmış olup, ağır silahlar güçlü hafif silahlar hız - hasar orantılı düzenlenmiştir. Silah hasarları çok gerçekci olduğundan oyuncularımızı +9 silahlarla başlatmaktayız. Büyücü karakterler için çeşitli büyü destekleyici giyisiler ve necromancy class'ı aktif edilmiştir.

Bineklerimiz ise yine standarda uygun görsele - güç orantısıyla düzenlenmiştir. En güçlü bineğimiz Special Dragon 1600 - 1800 arası güç düzenlemesiyle yenilmez bir binektir.
Özel 3 adet bineğimiz bulunmaktadır, Lava Rand, Poison Rand ve Paralyzer. Bu binekler isimlerindende anlaşıldığı üzere çeşitli algoritmalara sahiplerdir.

-Lava Rand, saldırdığı veya darbe aldığı oyuncunun altına ufak çaplı bir ateş yakmaktadır. Vuruş gücü yüksektir.
-Poison Rand, saldırdığı veya darbe aldığı oyuncunun altına ufak çaplı bir zehir duvarı oluşturmaktadır. Vuruş gücü yüksektir.
-Paralyzer, bineğin çalışma mantığı INT değerine oranla işlev göstermektedir, binek orjinalinde 50 İnt'e sahiptir. Algoritması ise ekranda gördüğü veya özellikle saldırdığı her kişiyi kısa bir süre paralyze etmektedir. Her paralyze kullanımı için 10 INT harcayarak, aynı anda 5 kişiyi paralyze edebilmektedir. Vuruş gücü yüksektir.

Server Özellikleri :

Emulatör : Sphere 56b
Stat Cap : 300
Skill Cap : 4360.0
Tür : PVP
Connector : Overawe

Web Sitesi : www.versus.tk
Forum : www.versus.tk/forum
Kayıt : www.versus.tk/default.asp?page=register
Connector : www.versus.tk/default.asp?page=files

Sunucunun Bulunduğu Makine ;
5 GB RAM
Amd Opteron(TM)Processor 6272 2.10 GHz
64 Bit İşletim Sistemi
Service Pack 1
Windows Server 2008 (Win 7) R2 Enterprise

Sistemler


Binekler

Başarılar Versus.
Muhalif kimliğimi bu forumda çoğu insan bilir.Aykırıyım ve her projeyi beğenmem ama cidden bu server iyi.Başarılar..
Computer_Man : Muhalif kimliğimi bu forumda çoğu insan bilir.Aykırıyım ve her projeyi beğenmem ama cidden bu server iyi.Başarılar..

Hacı seN beqeNdiyshen heMen baslıoq
nuker :
Computer_Man : Muhalif kimliğimi bu forumda çoğu insan bilir.Aykırıyım ve her projeyi beğenmem ama cidden bu server iyi.Başarılar..

Hacı seN beqeNdiyshen heMen baslıoq

Konuyu kirletmek istememde , kendince alay etmeye çalışıyorsun sanırım.Önce kendi dilini güzel kullanmayı dene , sonra benimle alay et :)
Başarı dilekleriniz için teşekkürler, iyi eğlenceler herkese.
Başarılar.
Silindi
Members
0
up
Başarılar

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.