|

Bazı dostluklar bir şehir bankasının önünde başlar. Bazı hesaplar bir düelloda kapanır. Bazı hikâyeler ise yıllar geçse de unutulmaz.
Britannia’nın kadim toprakları yeniden çağırıyor. WEST UO, Ultima Online’ın sevdiğimiz ruhunu yeni dostluklar, çetin mücadeleler ve kendi izinizi bırakacağınız hikâyeler için yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.
İster yıllar sonra geri dönün, ister ilk kez bir moongate’ten geçin… Bu dünyanın ilk hikâyelerini birlikte yazalım.
8X SKILL • STAT CAP
8X skill sistemi ve Stat Cap yapısı ile hazırlanan WEST UO’da, oyun sistemlerini açılışa yaklaştıkça paylaşacağız.
Her ayrıntıyı bir duyuruya sığdırmak istemiyoruz. Bazı şeylerin heyecanı, onları dünyaya ilk adım attığınızda keşfetmekte.
DÖRT DİLDE WEST
WEST UO web sitesi Türkçe, İngilizce, Almanca ve Rusça dil seçenekleriyle hazır. Farklı ülkelerden UO oyuncularının WEST’i tanımasını ve gelişmeleri takip etmesini istiyoruz.
Farklı diller, aynı buluşma noktası.
DÜNYAMIZDAN İLK HABERLER
Resmî sosyal medya hesaplarımız çok yakında aktif olacak. Oyun içi görüntüler, videolar, etkinlik ön gösterimleri ve sistem tanıtımları ile WEST’i adım adım sizlerle paylaşacağız.
Hazırlıklarımız ilerledikçe, bu sayfalarda dünyamızın içinden daha fazlasını göreceksiniz.
İLK GÜNLER UNUTULMAZ
Başlangıç dönemini bizimle paylaşacak oyuncular için hoş geldiniz sürprizleri planlıyoruz. Ayrıntıları açılışa yaklaştıkça duyuracağız.
İlk karşılaşmalar, ilk mücadeleler, ilk hazine sandıkları… Yıllar sonra anlatacağımız anıların bir yerden başlaması gerekiyor.
WEST’E AÇILAN KAPI
Yeni görüntüler, kayıt bilgileri ve açılış duyuruları için resmî adresimiz:
WEST.GEN.TR
WEST UO Resmî Web Sitesi
Kapılar henüz açılmadı.
Ama hikâye başladı bile.
WEST UO — ÇOK YAKINDA
|