Başarılar dilerim. can sıkıntısına bakayım dedim hala oynuyorum güzele benziyor.
Guildmasterlara Müjde!

Guild kaleleri satışa çıkıcaktır. Kale’nin bulunduğu bölge sizin guildinizin ismini taşır. Kaleler rose kale etrafında mevcuttur. Kale fiyatları daha henüz belirlenmemiştir. Fiyatlar satışlar başladığı zaman sitemizden duyurulacaktır.

Kalelerin resimlerini 1 2 gün içinde sizlerle sitemizden ve forumlarda paylaşcağım

https://worldoflegendspvp.com/
Bu guild kalelerinden nasıl elde edebiliriz. Guildmaster olmak şart mı yoksa olmasada sahip olabiliyomuyuz ?
Dün akşam saat 22:30 sularında yapılan Quest sunucunun ilk Questi olarak taçlandırılmıştır. Ve ozel hediye olarak bir oyuncumuza lbr binek hediye edilmiştir.
Hediye edilen oyuncunun ismi : Xecutionerrr
Hediye edilen lbr binek : Polar Bear

Bugün akşam saat 19:30 civarlarında X-treme isimli yaratık Rose kaleyi işgal edilecek. Yaratık Rose kale eğer işgal ederse Rose kale 1 hafta daha kapalı kalacaktır. Fakat X-treme i öldürmeniz katletmeniz dogrultusunda siz ve yandaşlarınız X-treme'in bugune kadar buralara gelirken biriktirdiği hazinesine ulaşabiliceksiniz. Çeşitli ödüller sizleri beklemekte.
Bu yaratık hakkındaki detaylı bilgi safe alanda bulunan banka binasının tepesindedir.
Guild kalelerine ulaştım saolun fakat rose kale heralde aktif değil ?
Sunucumuzun ilk 1 vs 1 turnuvası yapılacaktır.
Bizi takip eden herkesi bekliyoruz.
Saolun iyi yorumlarınız için.

Pvp KATILIM
Normal pvp serverlarından farklı olması güzel . herkesin girip bir bakmasını öneririm .
2013-01-09 Güncellemeleri ;

Sunucuya eklenen yeni sistemler ve düzenlenen sistemler hakkında bilgi vericem.

1- Fire dungeon'daki loot sorunları düzenlenmiştir. Dungeon'a 4 kişi katılma hakkınız vardır. Boss kesildikten sonra düşen kasa sizin ganimetinizdir.
2- Trinity dungeon sistemi eklenmiştir. Trinity dungeon sistemine Xhantos'un kaybolan şapkasıyla giriş yapılmaktadır. Xhantos safe alandadır. Dungeona girdiğinizde sizi karşıyalacak olan Blade biraz güçlüdür. Dikkatli olunmasını tavsiye ederim.
3- Lbr binek taşı eklenmiştir. Lbr binekleri taştan görebilirsiniz. Fiyatları suanda 15 m olarak belirlenmiştir. Sitemizde belirtildiği gibi 1 hafta sonra 30m olarak değiştirilecektir.
4- Safe alan değişimi yapılmıştır. Eski safe alan yetersiz bulunduğu için yeni safe alana geçiş yapmaktayız. Yeni safe alanda bolgeler kısım kısım ayrılmıştır. Safe alana binek sergi alanı - duello alanı - zar turnuva alanı - player vendorlarının yer aldığı alanlar eklenmiştir.
5- İtem elde ettiğiniz stonelar kaldırılmıştır. Sadece binek ve skill ayarlanızı stonelardan yapabilirsiniz. Geri kalan işlerinizi vendorlardan halletmek zorundasınız.
6- Rare dye yenilemesi yapılmıştır. Extra olarak renk değiştiren 2m ucret karşılıgında boyayabildiğiniz rare dye eklenmiştir(özelrenk).
7- Hazine kasası itemleri tekrar gozden geçirilmiştir.
8- Spawntakip son ayarlamaları yapılıp kapanmamak ve değişmemek üzere aktif edilmiştir. (.spawntakip) yazarak oyun içerisinde bilgi edinebilirsiniz.
9- Silah damageleri tekrar düzenlenmiştir. Özellikle spear ve katana'da değişim yapılmıştır. Katana hızı çok az düşürülüp Spearın ise damage'i yukseltilmiştir.
10- Yarışmalar tamamıyle çalışır hale getirilmiştir.

Önemli ve son gelişme :

Üzerinde çalıştığım guild sisteminin taslağını kafamda oluşturmam bitti. Fakat daha suan henuz kimseye kurmadığım için burada yayınlamayadım. Rose kale etrafına 25 tane guild kalesi ve şehiri yerleştirilmiştir. Kale satın almayan hiç bi oyuncumuza guild kurulmıyacaktır. Kale fiyatları suan için 50m olarak belirlenmiştir. Sitede bulunan Guilds sekmesinden sunucuda bulunan guild , guildmaster bilgileri , guild oyuncuları , guild kale fotografları yer alıcaktır. Tanıtım resmi bu gece websitemize eklenecektir.

Only legends can be enter

Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin !

Bu konu WorldofLegend tarafından düzenlendi(2013-01-09 17:30, 11 yıl önce)
Ben oynuyorum.Guzel bir Server olmuş Başarılarınızın Devamını Dilerim.
Worldoflegends Pvp sunucusu aralıksız 1.5 aydır sizlere hizmet vermektedir. Sizler için elimizden gelen tüm çabaları gösterdiğimizi temin ederim. Sunucuda bazı sistemlerde etkinliklerde değişiklik ve ek olarak sistemler eklenmiştir. Bu sistemler hakkında bilgilendirme ;

1 - Zindan sistemi aktif edilmiştir. Zindan anahtarını safe alanda bulunan ' Zindan Muhafızı ' isimli npc'den temin edebebilirsiniz. Zindanlar zindan puanınızın seviyesi ile giriş yapabilmektesiniz. Bölüm bölüm ayrılan 20 adet dungeon'dan oluşan bu sistem sizleri büyüleyecek..

2-Wol steed biraz daha güçlendirilmiştir. Ayrıca yeni eklenen özelliği ile baya dikkat cekiyor. [.wolheal] komutu ile kendinizi iyileştirebilirsiniz. Bu sistemi 5 dakika'da bir kullanabilmektesiniz.

3-Top10 sistemi aktif edilmiştir. [.top10] yazarak tabloya dahil olabilirsiniz. Tablo oyuna her girdiğinizde kendiliğinden güncellenmektedir.

4-Satış sistemi yenilenmiştir. Satış sistemi daha oncesinde sadece 1 adet gorevliden yapılmaktaydı. Fakat bundan rahatsız olan oyuncularımız için taşlarıda aktif ettik. Hem satış görevlisi hem taşları kullanabilirsiniz.

5-Engelli koşu ve meydan muhaberesi için yeni alanlar yapılıp sistemleri tamamıyle aktif hale getirilmiştir. Oyun içerisinde katılmanızı tavsiye ederim.

6-Sunucu'da bulunan tüm runebooklara restart atılmıştır.

7-Action alanları değiştirilip sadece Britain olarak serbest bırakılmıştır.

8-Serpent's hold ölümsüz alan ilan edilmiştir. Burada ölmezsiniz fakat öldürdüğünüz oyunculardan wol puanı kazanırsınız.

9-Scythe blade ve Fatal set eklenmiştir. Bu eşyalara sadece ' wol puan ' ile sahip olabilirsiniz.

10-Gwenno'nun mezarındaki npcler çoğaltılıp ' binek res scroll ' düşme oranı arttırılmıştır.

11-Kumar sistemindeki gain ' 3.5k ve 5.5k ' olarak değiştirilip düşürülmüştür.

12-Lbr binek taş'ı kaldırılmak yerine hepsinin fiyatı sabit ' 50m ' olarak belirlenmiştir.

13-Golem yapımı için tüm dungeonlara golemler eklenmiştir. Bunları keserek golem yapabilmektesiniz.

Bizleri yanlız bırakmayan tüm ' Ultima Online Severlere ' burdan saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.
Wol pvp bana heycan vermeye devam ediyo gerçekten seviorum bu sunucuyu başarılarınızın devamını dilerim
Sunucu Aktif'tir.

Bu konu WorldofLegend tarafından düzenlendi(2013-02-05 18:52, 11 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.