Açmak İstediğim , açaçak olduğum ultima online serverina tecrübeli scripter aranıyor .

# Ücret karşılığında Yada Sunucunun gelirinin %40 ını alabilir.
Gelirmi market filan dimi sunucu geliri dediğin ?
İnş istediğini bulursun . gerçi herkes hazırı seviyor ama :)
Oyun içi (Market Kişiye Özel İtemler) Ve Reklam Geliri
Ne tarz bi sunucu acmayı dusunuyorsun rp pvp pp ? biraz daha detay yazarsan daha iyi olur
Aman herkezi scripter sanma hacı baya bir araştır script editleyip sana scripterım diyen çok olur sonuçta gelir vericem diyorsun aman dikkat et
2 Adet Server Açmayı düşünüyorum Rp Ve Pvp Yani scripter Gerçekten Çalışmalı .

@Uo_Meadhros : Script Bilgim 0 Değil . Kendim vakit bulabilirsem bir sunucu açabilecek durumdayım . Teşekkür Ederim uyarı için . Sana 1-2 gün içinde işlerim azalınca ulaşacağım . Msn hesabından .
RP ne demek bildiğinden şüpheliyim
Nelph :
korayer3592 : 2 Adet Server Açmayı düşünüyorum Rp Ve Pvp Yani scripter Gerçekten Çalışmalı .

@Uo_Meadhros : Script Bilgim 0 Değil . Kendim vakit bulabilirsem bir sunucu açabilecek durumdayım . Teşekkür Ederim uyarı için . Sana 1-2 gün içinde işlerim azalınca ulaşacağım . Msn hesabından .

Taktir ediyorum sizi , aynı anda 2 tane sunucu 0'dan açıp yönetebilecek düzeydeyseniz.


Evet senin eva faciasından daha güzel bir şey yaratırım en azından !
Arkadaşlar ultima online bir oyundur . Sizin gözünüzde büyüttüğünüz şey sadece 2 kişinin yeterli çalışması ve düzeyli stafflarla bir sene içinde gerçekten hakettiği düzeye gelebilecek , insanların eğlendiği etkinlik türüdür . Nakit sorunum olmadığından dolayı uzun sürede iyi yerlere gelebileceğini düşünmekteyim . Tabikide ikisini aynı anda açmayı düşünmüyorum ancak aralarında pek mesafe bırakmayı da düşünmüyorum. Rp sunucusu için söyleyebileceğim , özendiğin iki sunucu var ( Elpida İnc , Slayer Tr ) . Bu iki sunucuda uzun süreler ultima online oyunculuğu yaptım . ikiside bna bu oyunu sevdirdi ve kapandıklarında eşdeğerlerini bulamadım . Ultima online özellikle rp sunucuları sadece olmalı düşüncesindeyim . Yeni Npcler kullanılabilir tabiki ancak rpde yeni bineklere karşıyım . Yani çoğu insanın 2d oyunda , 3d dedikleri şeye karşıyım . Yani benim zamanımdaki oyunculara tekrar ultima online'i sevdirmeyi düşünüyorum.
korayer3592 : Arkadaşlar ultima online bir oyundur . Sizin gözünüzde büyüttüğünüz şey sadece 2 kişinin yeterli çalışması ve düzeyli stafflarla bir sene içinde gerçekten hakettiği düzeye gelebilecek , insanların eğlendiği etkinlik türüdür . Nakit sorunum olmadığından dolayı uzun sürede iyi yerlere gelebileceğini düşünmekteyim . Tabikide ikisini aynı anda açmayı düşünmüyorum ancak aralarında pek mesafe bırakmayı da düşünmüyorum. Rp sunucusu için söyleyebileceğim , özendiğin iki sunucu var ( Elpida İnc , Slayer Tr ) . Bu iki sunucuda uzun süreler ultima online oyunculuğu yaptım . ikiside bna bu oyunu sevdirdi ve kapandıklarında eşdeğerlerini bulamadım . Ultima online özellikle rp sunucuları sadece olmalı düşüncesindeyim . Yeni Npcler kullanılabilir tabiki ancak rpde yeni bineklere karşıyım . Yani çoğu insanın 2d oyunda , 3d dedikleri şeye karşıyım . Yani benim zamanımdaki oyunculara tekrar ultima online'i sevdirmeyi düşünüyorum.

Epica ve Slayer bildiğim kadarı ile Rp değil Pp serverleriydi :)
Power Play in açılımını ya da elpida ve slayer i karıştırıyorsun . ama bakacak olursam %100 rp Denemez Ancak pp hiç diyemıyorum. Yorumlara göre hareket etmeyelım :)
Algos : RP ne demek bildiğinden şüpheliyim
Konuyu ordan buraya yalnızca işi olmayan insanlar getirebilir diyorum =) rp ve ppyi okuyun güzelce gelin sonra elpida oynayan birkaç kişiye sorun sizi tatmin edecektir. Hayırlı günler çocuklar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.