Tek Kelimeyle Tüm Scriptleri Arama Merhabalar tek kelimeyle tüm scriptlerinizi arayabilirsiniz bunu anlaticagim.. Bakin şimdi örnegin spherenizde acil bir sorun çıktı ve bu sorunu halletmek için eklediginiz scriptin hangi dokumanda oldugunuzu bulunmasi gerekiyor.. Yada script yazdiniz hangi dokumanin içinde bunu bilmiyorsunuz.. Yada mevcut olan script paketlerinizde scriptinizi ariyacaksiniz.. Bilgisayarinizda ilk once bir winrar programi yüklü olmasi gerekir.. Simdi Ilk once spherenizi açiyorsunuz resimdeki gibi.. Sonra Scripts adli klasörü buluyoruz ve sag tikliyoruz resimdeki gibi quot; arşive ekle quot; diyoruz.. Sonra sphere klasörünüzün içinde quot; scripts quot; adi altinda bir winrar dosyasi olusur.. Bunu açıyoruz resimdeki gibi karşımıza bir ekran çıkacaktir.. Bu ekrandan quot; Bul quot; sekmesini seçiyoruz.. Eger winrar programinin lisansi ingilizce ise quot; find quot; olarak geçmektedir.. Bu ekrandan sonra resimdeki gibi quot; bulunacak dizi bölümüne quot; aranacak kelimenizi yaziyorsunuz.. ve tamam diyorsunuz.. Ben sphere olarak yazmiştim.. Eger yazdiginz kelime winrar'ladiginiz dosyanin içinde warsa karşınıza söyle bi ekran çıkar ve geçen dizeleri bulur ve siralar.. Ve aradiginiz kelimeyi buldunuz bi işinizi biraz daha kolaylaştırıcaktir.. Eminim çogunuz bunu biliyordunuz ama ben bilmiyen arkadaşlar için yazdim..