Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Merhabalar Arkadaşlarr 2 Gün Önce Bir Makina Aldım Kendi Şahsıma Ait. Güzel Ve Saglam Bir Kasa Var Elimde Ve Ultima Online Sunucusu Acmak İstiyorum Scripterlik Bilgim Fazla Yok Ve Calısan Bir Kişiyim.. Seyahatlere Cıkıyorum.. Saglam Güvenilir Bir Scripter Arkadasa İhtiyacım Var.Sunucuya Ben Haftada 1 Veya 2 Kere Girebilecegim.. Ben Varsam Veya Yokken Bile Kendi Shardı Gibi İlerletmesini İstiyorum. Maddi Bir Sıkıntı Söz Konusu Degildir.. Bu Zamana Kadar Ultima Online Sunucu Olarak Bir Ton Sunucu Acıldı Ve Kapandı Su An 2 Veya 3 Sunucu Acıktır. Bende Bu Sunucular Arasına Girmek İstiyorum Dahada İyi Olmak İstiyorum Ve İlerleyen Sürelerde Ultima Online Haricinde Cs - Silkroad - Metin 2 Gibi Baska Tür Online Oyunlarıda Acmayı Düşünüyorum.. Tr-Gaming Bünyesinde Calısacak Güvenilir Kişiler Arıyorum Acıkcası..

Benimle Calısmak İsteyen Arkadaşların Dikkatıne..

Msn Adresim : [email protected]
hocam her iş scripterda bitiyor zaten, şahsı muhteremde belli bi süreden sonra sıkılıyo kalkamıyo işin içinden alt+f4 çekiyo kendine. yani işin başında durmassan işin shit'i çıkar.
İşin Basında İllaki Durcam Ama Calısan Kişiyim.. Sıkılmadan Yapacak Bir Kişi Lazım Maddi Destekte Cıkarım Scripterlik Yapcak Kişiyede.
işte o zaman bulursun aradığını hocam :) çünkü kimse boşu boşuna kafa patlatmaz en azından patlatmak istemez. güzel, sağlam, eski, uzun vadeli, yenilikçi bi server olursa 10 yıl aradan sonra takılmak isterim. ama player olarak :)
Tabiki Nasıl İstersen GeleBilirsin.. Sunucu İcin Saglam Scripter Bulursam Garantisi Benim Kapatmıyacagım..
salak ya
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.