Treath Ultima Online Pvp Shard , NTGN servers güvencesiyle açılmıştır.

Makina Özellikleri:
2x Intel Xeon x5680 , 3.30 gHz
4 GB DDR3 1333 mhz
100 GB harddisk

Sunucunun kayıt sistemi freedir.Dosyalarımızı indirip oyuna giriş yapabilirsiniz.
Emülatör olarak Sphere 56b,
stat Cap 300
Sunucu Tarzı : Pvp

Speed Test için : https://www.ntgn.org/speedtest.png

Gm Topuk, Zar, Explosion ve Pvp turnuvalarımız vardır..

Sistem olarak rutbe sistemi diye adlandırdığımız oyunda öldürme ve ölmenize bağlı olarak gelicek olan puan ile değişecek rütbeniz değişecektir.

Ark-hu adını verdiğimiz bir studded set oluşturduk.Setin tamamını giydiğinizde harm büyüsünü resist eder.Set Ark-Hu adlı mobdan 5 parca seklınde r15 olarak düşmektedir.

Hazine sistemimiz destardda hazineci adlı npcden hazine haritamız çıkmaktadır.Hazine haritasını Ice Isle'de açabilirsiiz. Random vanq, random olgun yumurta , sp, quantum (p.m) warlock veya warrior robe de random olarak düşmektedir.

Chamelon Horse ve Chamelon Robe mevcuttur. Chamelon horse sürekli renk değiştirme özelliğine sahip bir attır ve gerçekten güçlüdür. Chamelon robe ise aynı şekilde sürekli renk değiştirme özelliğine sahip olup en güzel özelliği 15 dk da birkez 10 saniye invis olma özelliği verir robeye çift tıklandığı takdirde 10 saniye boyunca inviz koşabilir atack yapabilirsiniz.Bu 10 saniye şöyle inviz olmakta ; ilk 5 saniyesi sürekli invis, geri kalan 5 saniyesi ise bir inviz bir değil :) anlatabilidğimi umuyorum :))

Braclet str,dex,int,hp regen bulunmakta.

VIP sistemi bulunmakta sunucumuzda fakat VIP satısı dusunmuyoruz şimdilik öyle bir düşüncemiz yok.Pvp turnuvalarında ödül olarak vermeyi düşünüyoruz.Tabi biz yeni açılan bir sunucuyuz. Sizinde önerileriniz doğrultusunda iyi olmaya çalışacağız.Şimdiden teşekkürler

Anasayfa: https://www.tre.gen.tr/
Forum : https://www.ntgn.org/board/index.php#c8

Bu konu SystemLogger tarafından düzenlendi(2012-03-08 15:01, 12 yıl önce)
Banned
-3
Başarılar daha iyi tanıtım yapsan iyiydi.
Az tanıtım
Master
59.2997
Tekrar yazayım,

Sunucu reklamından çok firma reklamı yapıyorsunuz. Sanki sunucuyu sırf firmayı tanıtmak için açmışsınız. Öyle ki bu kadar özensizlik ve her cümlede firma adının geçmesinin tek bir açıklaması olabilir. Kaliteli reklam yapmak istiyorsanız firmanın başlığını ayriyetten açıp öyle tanıtın, en azından antipati yaratmamış olursunuz.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2012-03-06 20:30, 12 yıl önce)
Beyler yeri değil burası ayrı bir başlık açabilirsiniz yada pm ile devam edebilirsiniz mesajları sildim.
Master
59.2997
Onca yapılan tartışma, yazılan mesaj iki tık ile silinsin. Çok güzel, bravo. Diğer platformlardan çok farkınız kaldı bu tip davranışlarla.
Neophyte
26.6001
İki kere güzel bir şekilde tartışmanın devam etmemesini önemle rica ettim, ancak hala o konu üzerine cevaplar atılmasının ve özellikle başka sunucuda olup biten şeyleri içermesinin Treath UO ile bağlantısı yok. Mesajlarınız o an da silinebilirdi, uyarılara rağmen devam edince başlığı kilitlemek yerine yapılan bu işlemi doğru hamle olarak görüyorum. Burada tartışılacaksa, ilgili sunucu ile alakalı konuları; birbirimize karşı saygı sınırlarını aşmadan açık bir şekilde ifade etme özgürlüğüne sahibiz. Böyle bir müdehalenin, diğer platformlarla karşılaştırılacak bir duruma sokulmaması gerekir.
ntgn uo shard mı ?
Başarılar dilerim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.