Site adresi vermeyeceğim ama bazı uo sitelerinde görüyorumki aynen şöyle yazıyorlar : başlayacak olması gerekirken başlıycak , yapabilirler olması gerekirken yapa bilirler yazmış yetkili ! Yahu madem Öz Türkçeni doğru kullanmıyorsun seni kim işe aldı ! :@
O gene iyi bi ara g leri ve k leri q yazan bi eleman vardı ownerdı hatta baya gülmüştüm.
Marlock : O gene iyi bi ara g leri ve k leri q yazan bi eleman vardı ownerdı hatta baya gülmüştüm.

ahaha o owner arkadaş galiba emoculuğa özenmiş :D
NightCrawler : Site adresi vermeyeceğim ama bazı uo sitelerinde görüyorumki aynen şöyle yazıyorlar : başlayacak olması gerekirken başlıycak , yapabilirler olması gerekirken yapa bilirler yazmış yetkili ! Yahu madem Öz Türkçeni doğru kullanmıyorsun seni kim işe aldı ! :@

En az beş hata bulunabilir..
@Mysterius

ben kelime hatasından bahsediyorum bağlaç veya imla hatası değil !
NightCrawler : Site adresi vermeyeceğim ama bazı uo sitelerinde görüyorumki aynen şöyle yazıyorlar : başlayacak olması gerekirken başlıycak , yapabilirler olması gerekirken yapa bilirler yazmış yetkili ! Yahu madem Öz Türkçeni doğru kullanmıyorsun seni kim işe aldı ! :@

Herkesin stili farklıdır. Eğer Türkçe'yi savunuyorsan ilk önce imla kurallarına dikkat et. Normalde senin aşağıda ki gibi yazman gerek >>

Site adresi vermeyeceğim ama bazı uo sitelerinde görüyorum k aynen şöyle yazıyorlar;

''başlayacak'' olması gerekirken ''başlıyacak''
''yapabilirler'' olması gerekirken ''yapa bilirler'' // ki ben böyle kullanan kişi görmedim. Anca ''yapıbilirler'' derler. //

yazmış yetkili !

Yahu madem öz Türkçe'ni doğru kullanamıyorsun seni kim işe aldı ! :@

Yalnız ünlem koyarken boşluk bırakılmaz, ben bilerek koydum okunması daha kolay...
yahu olayı fazla abartıyorsunuz.
başlıycak ? kullananda ne var ? konuşurken kullanınca bozulmuyorda sanalda yazarken mi bozuluyor. Bunlar türkçede kullanılan şeyler Öz türkçe girersen Osmanlıcaya gider ve orda başlıyaacak,başlıycak gibi şeyler kullanır bunlar Türkçeyi bozmaz gereksiz topic olsun diye açmışsın başka birşey değil.. İstersem yetkiliyken slm derim çokda güzel mütevazi bir kişilik görünüyorsun bence yetkili dediğin o kadar ayrıntı değil biraz üye ile rahat konuşa bilene güvenirim ben oyuncu olsam.. k - q y- yh lara birşey diyemem tabiki o değiştirme değildiro dili bozmaktır. Dengesizliktir, kıçından konuşmaktır.
vaay bee süpersiniz :) 2 ay yoktum o sürede muhabbet pek fazla değişmemiş. Hala birileri bir konu açıyor Türkçe ile ilgili ve hala bazıları onun yazım yanlışlarını bulmaya çalışıyo :)

Moderatör'lerden ricam olacak. Bunu artık oyuna dönüştürmenin vakti gelmedi mi? üsttekinin yazım yanlışını bulmaca :P
Members
0.1
Yetkililerin geneli işe alınmıyor zaten. Bu insanların çoğu gönüllü olarak oyunculara yardım etmek isteyen kişiler. Eğer bir yetkili haksızlık yapmadan oyunculara yardım etmek için yetkili olmuşsa, "B€biShim sNi Ck Opyrm <3" seviyesine getirmediyse imlasına tolerans gösterilebilir, pek takılmamak lazım. Yeterki yazdığını karşı taraf anlasın.
Aslında mantıklı düşününce şu türkçeyi çok abartıyorsunuz bırakın kim nasıl konuşuyorsa konuşsun bu yüzden türkiye kendini kaybedecek diye birşey yok.(sakın bana atatürk'ün laıfnı söylemeyin günümüz şartlarına hiç uymuyor) gidin kadıköy,bakırköy vs gibi meşhur ilçelere bana 1 tane türkçe tabela gösterin helal olsun derim dil zaten kaybedilmiş herkes menfaatinin peşinde kim takar bu güzel konuşmayı? Ben düzgün konuşuyorum ancak konuşmayanlarada pek birşey demiyorum sonuçta onların bileceği iş...
Leqendary : başlıycak ? kullananda ne var ? konuşurken kullanınca bozulmuyorda sanalda yazarken mi bozuluyor. Bunlar türkçede kullanılan şeyler Öz türkçe girersen Osmanlıcaya gider ve orda başlıyaacak,başlıycak gibi şeyler kullanır bunlar Türkçeyi bozmaz gereksiz topic olsun diye açmışsın başka birşey değil.. İstersem yetkiliyken slm derim çokda güzel mütevazi bir kişilik görünüyorsun bence yetkili dediğin o kadar ayrıntı değil biraz üye ile rahat konuşa bilene güvenirim ben oyuncu olsam.. k - q y- yh lara birşey diyemem tabiki o değiştirme değildiro dili bozmaktır. Dengesizliktir, kıçından konuşmaktır.

o zaman senin lisede türkçen zayıftı demekki.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.