Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.


Şimdi arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amaç ; Bazı Ultima Online oyuncularının ve bu işde meslek edinme aşamasında olan arkadaşlarımın Sphere Yeni version olarak Ultima Online dalında yer alan Sphere v0.56 Nightly versionunu hala anlamamalarıdır...
Şimdi kendimce açıklayıcı ve biraz katkım olsun amacından yola çıkarak gözlemlerim ve bilgilerimle açıklama yapayım :

Ultima Online dalında Genel olarak emek ve tasaların tehtit altında bulundurduğu Teot ve belirli lanet isimler çatısı altında olan birçok hile-basit kazanç ve birçok ismi adlandırılan bir olaydır,Sphere v0.56 Nightly versionu ise bu kazançları kökünden veya bir bölümünü hapis altında tutmak için sunulan binevi "ilaç" ..

Fakat ; bazı arkadaşlarımız bu dertlerine derman olucak versionu anlamamakda ısrar ediyor.Bazı arkadaşlarımız ise uğraş vermeden ve aşşaalayıcı bir şekilde "bu version cocuk oyuncağı 2 ,3 script codlarıyla teot'mu engellenir? bugmu engellenir? 2,3 cod değiştirdik anlamıyla rahatamı ericez". gibi duyumlar aldım,ve farkında oluyormki hala anlamamkda ısrar ediyorlar;

1. olarak , Teot ve diğer illet edici illegal(yasak) programlar tabi ki 2,3 script codlarıyla engellenmiyor bunun tek açıklaması scriptle alakalı bir olay degil böyle birşey olsa böyle bir version çıkmaz .

BUNUN TEK ENGELLEYİCİ TARAFI TABİ Kİ ; Sphere.exe içinde yasak programlara karşı yazılmış codlardır ve script codlarıyla buyuk bir bölüm olarak alakası yoktur.

2. olarak ise ; Bug dediğimiz yasak, basit kazanç veya oyuncu'ya rahat gelici caydırıcı yazılımdır. bunda büyük bir bölüm olarak o 2,3 codlamı rahata ericez dediğiniz codlar devreye giriyor tabi ki direk scriptleri atıp oyuna bağlanmıycaksınız diğer versionlar gibi çıkan bugları bu 2,3 cod dedıgınız yazılımlar sayesinde basitce engelleyebilir rahata erebilirsiniz..


BUNUN DİPNOT AÇIKLAMASI OLARAK ; Zor,caydırıcı,üşengeçlik,engelleyici bir taktiği yoktur..Sadece diğer versiondan aktarıp çıkan hatalar üstünde yeni codları değiştirip huzur içinde emeklerinizin karşılığını almakla vakit geçiriceksiniz..

"Hiç kimse çalışmadan başaramaz" UMARIM AÇIKLAYICI OLMUŞUMDUR HERKESE KOLAY GELSİN ...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.