Merhaba arkadaşlar, konu biraz saçma gelebilir ama ultima online insanları kendine bağımlımı ediyor yoksa aşıkmı :) bunu tartışalım.
''ha bıraktım bu oyunu ha bırakıcam'' diyenler çok oluyor ama en fazla 1-2 sonra tekrar başlanıyor. Bunun sebebi uonun geçmişte bırakmış olduğu muhteşem bir izmidir? eğer bahsettiğim şeyse bunun etkisi bağımlılıkmıdır yoksa bu oyuna karşı aşkımızmıdır?...
Ultima Online'a ilk başladığım zamanlar bir hedefim vardı bu hedefimde bazı skillerimi %100 geliştirip diyer arkadaşlarımla action zevkini yaşamaktı sadece buydu başka bir nedeni amacı yoktu. ancak aradan 9 yıl geçti muhtemelen sizinde düşüncenizle 9 senede milyonlarca kez skill becerilerini %100 geliştirip arkadaşlarımla actiona çıkmışımdır. olayın zevkini nekadarda alsakda kopamıyoruz, bugüne kadar en fazla 2 ay uzak durabildim uodan sanıyorumki sadece ben değil herkes 2 çoğunluk en fazla 2-3 ay durabilmiştir. Ultima Online Aşkına gelince sanıyorumki ultima onlineye bağımlı değilim gerektiğinde bırakıyorum ama 1-2 ay sonra nasıl oluyor anlamıyorum ama kulağıma çok geçmeden uonun müzikleri çarpıyor ve içime ilham geliyor bu olmasa uoya pek fazla önem vericeğimizde kalmadı zaten ama bahsettiğim gibi uonun o kendine bağlayıcı muhteşem müzikleri beni kendisine çekiyor ve bu bir çok kişidede böyle bağımlı olsak bazı reaksiyonlara kapılmadanda durmadan oynardık, velhasıl sözün özü bence bu uo aşkı..
anlatabildiysem ne mutlu bana.
bence geçmişte bıraktığı muhteşem izlerdir.Kapanmış zaten isim verebilirim slayertr,margaux,imag. gibi serverla ultimaya aşık ediyor.(Tabi eski imag.) çok güzel günlerdi şuan böyle serverların olmayışı insanları uo'dan soğutuyor ve uo'yu bırakıyorlar bunun tek sebebi budur..
@berkanu
katılıyorum, ve artık eline 50 tl geçen "haydi bizde bir server açalım" der olmuş günümüzde eski serverlar gibi sunucular pek bulunmuyor.
:no
Novice
-0.500001
Bence Siz Suan Uo da Player Oynamadıgınız icin O Zevki Alamıorsunuz Ben Uo ya Her Farklı Servera Basladıgımda 1 hafta Kasmadan Baslıyıp Guild Actilerine Cıkmayı Sora Lockpicki 100lemeyi Hayal edebiliorum Bundan Bir Yıl Once Bnde Sizin Gibi Diorudum Taki Bilinen Bi Server Baslıyıncaya Kadar 1yıl Kadar Uonun Tadını Aldıktan Sora Derslerim Yuzunden Bıraksamda Suan Bnm Team Yukardaki Reklamdaki Serveri Oynuor Ve Cok Zevkli Oldugunu Solior Yani Demem Su ki Uo Olmedi girin Bi Bakın
1-Eskiden host paraları yüz milyonlarken şimdi 50 liradan vps makinalarıyla sunucu açıyorlar
2-Eskiden insanlar birbirine saygılı davranıp sadece oyun amacı için birbirini kızdırırken şimdi ne ana kalıyor ne bacı
3-Eskiden script pack yayını yokken şimdi millet script packlerle hatalı sunucular açıyor.
4-Eskiden eğlenmek için açılırken sunucular şimdi bazıları sadece çıkar amaçlı açılıyor
5.Eskiden ph ne olursa olsun insanlar kasmak isterken açılıp kapanan sunuculardan ultimaya güven kalmadı şimdi kimse zor shard istemiyor
6.Eskiden sunucularda eğlenceli biçimde yeni sistemler eklenirken şimdiki sistemler ultimayı amacından saptırıyor
7.Eskiden ekonomik kriz yoktu şimdi var

Bir çok şey sayılabilir


Sonradan Eklenen:

İşte size canlı örnek ne olursa olsun yukardaki gibi yorumlar yoktu.
Arkadaşlar Uo Daki Pvp Kapışma,Tame gibi zevkleri baska oyunlarda tadamassınız ben uo yu ilk gordugumde iğrenç bi oyun demiştim 1 hafta sona bi must tameledim kuzenn charıyla bi zevkli geldi bolece basladm xD

Bu konu ahka1234 tarafından düzenlendi(2009-05-04 22:02, 14 yıl önce)
Bazı host firmalarının ekonomik kriz dolayı yaptıkları kampanyalar sayesinde çoçuklar bayram harçıkları sebebiyle server açarsa zaten uo aşkı biter :?
bana verdiği zevki hiçbir oyun vermedi ne gta nee call of duty nede başka iyi oyunlar
Aşk Bir Yalaktır İçine Düşen Salaktır =)
Tymaron : Aşk Bir Yalaktır İçine Düşen Salaktır =)

düştünmüde biliyon :P

Quinton : Bazı host firmalarının ekonomik kriz dolayı yaptıkları kampanyalar sayesinde çoçuklar bayram harçıkları sebebiyle server açarsa zaten uo aşkı biter

Bu fazla etkilemez bence, en büyük etken bu olamaz..
Tüm suç hosting şirketlerine atılamaz elbette, adamlarda işlerini yapıyorlar zararınada satabiliyorlar bazen. Ama bu demek olmuyor ki "hadi çocuklar bizde server açalım"

Tymaron'un dediği gibi, script pack yayını olmasaydı bunlar olmazdı. Günümüzde kaç tane server var 1 gün içinde açılıp kapanabilen..
:asik2
@Writing

Bende her insan evladı gibi aşık oldum ;)

Eğer olmadıysan sende yakında aramızda katılırsın =)
6. sınıfın 2. döneminde başladım. O zamana kadar hep takdir almışımdır. ilk dönemde aynen takdir aldım. Ama başladıktan sonra ilkkez teşekkür aldım ve bir daha belge alamadım :D yeterli sanırım.
Ne biçim okulmuş o öyle kaçıncı sınıfta taktir teşekkür vermeye başladılar :D
Zeus : @berkanu
katılıyorum, ve artık eline 50 tl geçen "haydi bizde bir server açalım" der olmuş günümüzde eski serverlar gibi sunucular pek bulunmuyor.
:no

yanlış düşünüyosun. "haydi bizde bir server açalım" demiyolar "haydi la pvp packı var elimde xD xDx .qqq" diyorlar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.