Merhaba arkadaşlar, konu biraz saçma gelebilir ama ultima online insanları kendine bağımlımı ediyor yoksa aşıkmı

bunu tartışalım.
''ha bıraktım bu oyunu ha bırakıcam'' diyenler çok oluyor ama en fazla 1-2 sonra tekrar başlanıyor. Bunun sebebi
uonun geçmişte bırakmış olduğu muhteşem bir izmidir? eğer bahsettiğim şeyse bunun etkisi bağımlılıkmıdır yoksa bu oyuna karşı aşkımızmıdır?...
Ultima Online'a ilk başladığım zamanlar bir hedefim vardı bu hedefimde bazı skillerimi %100 geliştirip diyer arkadaşlarımla action zevkini yaşamaktı sadece buydu başka bir nedeni amacı yoktu. ancak aradan 9 yıl geçti muhtemelen sizinde düşüncenizle 9 senede milyonlarca kez skill becerilerini %100 geliştirip arkadaşlarımla actiona çıkmışımdır. olayın zevkini nekadarda alsakda kopamıyoruz, bugüne kadar en fazla 2 ay uzak durabildim uodan sanıyorumki sadece ben değil herkes 2 çoğunluk en fazla 2-3 ay durabilmiştir.
Ultima Online Aşkına gelince sanıyorumki ultima onlineye bağımlı değilim gerektiğinde bırakıyorum ama 1-2 ay sonra nasıl oluyor anlamıyorum ama kulağıma çok geçmeden uonun müzikleri çarpıyor ve içime ilham geliyor bu olmasa uoya pek fazla önem vericeğimizde kalmadı zaten ama bahsettiğim gibi uonun o kendine bağlayıcı muhteşem müzikleri beni kendisine çekiyor ve bu bir çok kişidede böyle bağımlı olsak bazı reaksiyonlara kapılmadanda durmadan oynardık, velhasıl sözün özü bence
bu uo aşkı..
anlatabildiysem ne mutlu bana.