Arkadaşlar Biz Curve Uo Staff ı Olarak Hostu Maestro dan aldık Server 160 Player Oldu Pyramid Denilen Server Maestroya Para Verip Serveri Hacklletti We Herşeyi Ele Gecirdi Bu Ne Demek Oluyor her para verene böyle yaparsalar uo dewam etmez saden kac tane server kaldıki sunun surasında Maestro Hep Para Para için Kendini Bile Satar. Maestro dan Host Almayın Arkadaşlar. Rica Ediyorum Lütfn.
Hostmaestro adlı firmayı biz 2 yılı aşkın kullanmaktayız fakat hiçböyle bir sorun şuana kadar karşılaşmadık. Dedicated sunucu kiralama olsun, problemler olsun, bağlantı olsun kısacası her türlü konuda bize hep destek çıktılar ve anlayış gösterdiler. Bence tamamen bu firmayı karalama kampanyası için açılmış bir başlık. Sebep derseniz bir firma bir UO sunucusu için ismini/prestijini lekeletmez. Zaten bu firmadan sunucu kiralayan kişiler bu firmayı çok iyi tanıyordur, kısacası özet ile fake bir hesap ile sadece bir hosting firmasına önyargı ile insanları yaklaştırma içerisindesin. Sana kolay gelsin. Kesinlikle şahsı geçen firmanın avukatlığını yapmıyorum fakat bunca yıldır kullanmamıza rağmen emeğe biraz saygı gösterilmesi gerek.
Silindi
Apprentice
17.2
Bu şu demek oluyor uo serverlarını vpslere kurmayın artık adam gibi gidin 150-200 liraya dedicated alın ona kurun, maestro zaten devamlı olarak şikayet alan bir oluşum en baştan hatalı alınmış. Geçmiş olsun pyramid uo etik olmayan birşey yapmış ayıpladım.
Kadir : Bu şu demek oluyor uo serverlarını vpslere kurmayın artık adam gibi gidin 150-200 liraya dedicated alın ona kurun, maestro zaten devamlı olarak şikayet alan bir oluşum en baştan hatalı alınmış. Geçmiş olsun pyramid uo etik olmayan birşey yapmış ayıpladım.

Ortada resmi birşey yok böyle ithamlarda bulunup kimseyi suçlamayın ya da ön yargıyla yaklaşmayın.


Bu konunun gerçekliğine pek inanmıyorum Hostmaestro sertifikalı bir kurum ayrıca yaptıkları ortada, önceden yapılan karalamaların sonucunda Hostmaestro kendini rahat bir şekilde aklamıştı. Ayrıca pyramid sunucusu uzun zamandır açık olan bir sunucu sizin şuanda kapattığınız ve ayakta tutamadığınız sunucuyla uğraşacak değillerdir herhalde.

Hostmaestro yetkilileri gerekli açıklamayı yapmak isterlerse pm ile bana ulaşabilirler..

//Konu kilitlenmiştir.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.