Öncelikle herkeze merhabalar,
Arkadaşlar son zamanlarda sizinde farkettiğiniz gibi devamlı yeni sunucular açılmakta, bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarda var memnun olanlarda. Yalnız şöyle bi durum sözkonusu, sunucu açan arkadaşlar veya sunucu yetkilileri açılan başlığa devamlı post atmakta bu gayet normal.
Bazı arkadaşlar topic'e olan ilgisizlikten dolayı fake accountlar ile devamlı topic altına post atmakta, gerek açıklayıcı, gerek beğeni, gerekse aşırı derecede memnun kaldıgını iddia ederek. Fake accounta bakıyoruz sadece post attığı başlık açılan o sunucunun başlığı, ip bakıyoruz, bazen birbiriyle eşleşiyor bazen modeme res atarak bu durumdan sıyrılmak istercesine birbiriyle alakası kalmıyor. Böyle durumlar takip altına alınarak ve tespit edildiği takdirde başlık silinicektir. Sizden ricam böyle durumlarda lütfen kendinizi, sunucunuzu, bu şekilde rencide etmeyin. Bu şekilde küçük düşürmeyin. Kendi kendinize yaptığınız yorumlara yine kendi düşüncenizle cevap vererek ezilmeyin.. Bu sözlerim bu şekilde davranan arkadaşlara. Sert konuştuysam, kalbinizi kırdıysam affola..
Teşekkürler, saygılarımla.

NOT: Sunucu başlıkları arasında Elende PP Shard kendi istekleri üzerine silinmiştir, Sadece yanlış bir zamanlamada silinmesini talep ettiler okadar..

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2011-10-13 14:53, 12 yıl önce)
Anlattıklarına katılıyorum, fakat şöyle bir durumda olabiliyor kendi açımdan konuşmuyorum denk geldiğim için söylicem. Bir sunucu tanıtımını yapıyor, onun arkadaşı yorum yapmak istiyor sunucu hakkında, ziyaret için gelmiş olabiliyor o sunucu baslığını açanın evine. Aynı Pc üstünden bir yorum yaptığında bu adminler tarafından post kasmak veya sunucu sahibinin başlığına kendi yorum yapıyor izlenimi taşıyor. Bu durumu ben ekip arkadaşımın biri yurt dışında olduğundan, oradaki platformların birindede aynı konu geçmişti ve biri bunun aksini idda etmek yani onun değilde evine gelen arkadaşının yorum yaptığını kanıtlamnaya çalıyordu. Eyer bu durumu sizde göz onüne alırsanız daha iyi olucaktır. Tabiki abartı bir şekilde post durumu olmadığı sürece.
Tabikide, ama onuda şu şekilde değerlendirelim o halde;
Post atan kişi durumu izah edebilir ve yorumunu gayet güzel bi şekilde yazabilir ama, üye cıkıyor attığı post
Ör: Ben böyle bir sunucu hiç görmedim, sistemler harkulade, hiç biryerde böylesi yok.
Gibi manalar taşıyan, aşikar bi şekilde anlatım yada yorumu gereksiz buluyorum.
Haklısın fakat bu durumu izah etmek biraz uzayabilir.

Kanglaoo :
Ör: Ben böyle bir sunucu hiç görmedim, sistemler harkulade, hiç biryerde böylesi yok.
Gibi manalar taşıyan, aşikar bi şekilde anlatım yada yorumu gereksiz buluyorum.


Bu örnek verdiğinede katılıyorum.
Expert
34.0001
Bana inandırıcı gelmiyor, yanımda arkadaşım vardı o yorum yaptı muhabbetleri. Yanınızdaki arkadaş zaten yüzüne yapsın yorumu, neden us e girip yapıyor ki? Sözüm meclisten dışarı.
KeLL : Bana inandırıcı gelmiyor, yanımda arkadaşım vardı o yorum yaptı muhabbetleri. Yanınızdaki arkadaş zaten yüzüne yapsın yorumu, neden us e girip yapıyor ki? Sözüm meclisten dışarı.

:) +1
reis1234567 : www.********.com

Keşke başlığın içereiğini okusaydın..

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2011-10-13 12:00, 12 yıl önce)
kafe kullanıcılarının konuyu güncel tutması adına yapılan birşeyler de olabilir .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.