Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
--------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle Merhaba..

10 Yıldan beri Zevkle Oynalılan vede su an icin EASPORT Yönetimi altına geçen Ultima Online adlı oyun Sunucuları hakkında Sponsorluk ( yardım ) talebinde Bulunmak Amaclı Bir Yazıdır Bu yazdıgım..

- Tabii ki Soranlarınız olacaktır Ultima Online Nedir?
Ultima Online internet uzerinde oynanılan vede Buyuk bir kitlesi olan 7 yıldır surekli artan vede artmakta olan player ( oyuncu ) kapasitesi olan Cok zevkli Bir Oyundur.
- Nasıl Oynanılır ?
İnternet sitesinden cekilen connector ( bağlantı programi ) ile baglanılan Orta Dunya üzerine hazırlanmış bir ftp oyunudur.
- Türkiyede Ultima Online ...
Turkiyede yaklasık 15000 belki daha fazla tutkunu olmakla beraber server basına ortalama 150 online ( baglı ) vede 3000 - 5000 arası kayıtlı kullanıcı düşmektedir.Tabii ki Ultima Online Üzerine Kimsenin benim Kadar Düştüğünü sanmıyorum.
- Ben Ve Ultima Online.
Bu Oyun 10yıl önce Cıkartılmış vede benim 5 senedir oynadıgım bir oyundur.5 senenın 3 senesini player ( oyuncu )2 senesini ise Staff ( yönetici ) olarak yaptım.

Türkiyede ultima online adına cok güzel vede büyük adımlar atılmıştır.Snn - Hard gamer - Nebula gibi baslıca serverların yanında Sindarin - Lost Age - Lost Land - Avatar Land V.b serverlar acılmıştır.Ancak bunların içinde sadece Su an itibari ile NEBULA serveri 4 senedir ayakta durmayı başarıyor.Turkiyede Bir Cok serverda Scripter lık vede Game masterlık tecrubelerine sahibim.2 senelik scripterlık deneyimimle birlikte Sindarin Adlı Bir Serveri Satın Aldım.Staff Kadrom ile birlikte Turkiyenin önde giden serverlarından olmak için kollarımızı sıvadık.Cok Buyuk işler yaptık.50 online vede 1500 kayıtlı kullanıcısı olan bir serveri 1,5 ayda 150 online vede 3500 kayitli kullanıcıya kdr cıkardık.SCRİPT; Ultima Onlinedeki En onemli unsurdur.Ruh Gibi birşeydir.O istemedikce Sen Yürüyemessin bile.Anlatmaya Calıstıgım Sudur.Sindarin Adlı Serverim PARASIZLIK yüzünden Battı.''GECELERCE UYKUSUZLUK VE ONCA EMEK BOSUNAYMIS'' dedik.Su An Bu sitede BirCok Saygın Dedicated Kurulusu Bulunmakta.Sadece onlara olacak maliyeti bunun aylık 100 Dolardan Fazla Olmayacaktır.

Serverimi kurmam icin gereken makine özellikleri.
p4 2,6 işlemci ( celeron 2,4 de olabilir )
1 gb ddr ram
80 gb harddisk
remote destkop
Yurt içi 1-2 mbit baglantı.

Bakın Ben Burada Hedefimin 3 ay içinde 350 online oyuncu vede 6000-7000 kayıtlı kullanıcıyı hedef alıyorum.aylık en aşşagı 100,000 kez internet sayfası gösterimi.ircden reklam vs.



Hayatımı Adadıgım bir server acmak vede bunu yıllarca ayakta tutmak tek amacım olacaktır.Bir Cok server acılmıstır Becerisizliginden Dolayı Kapanmıstır.Burada Sizlere Muhtesem vede Tecrubelı bir staff kadrosundan vede %100 ( irc vede site yolu ile ) reklam yapmayı teklif ediyorm..

Server Özellikleri:
bir Pvp Servarında olması gereken bütün sistemler vardır. Oyuna Canlılıık katsın die bir çok etkinlikler yapılmıştır. gerçekten bir girenin tekrar gireceği bir server olcağına inanıyorumm.
Şimdiden Teşekkür ederim.[Çünkü Yazımı Dikkate Alıp Okuduğunuz için]

Msn:[email protected]
Ultima Online tanımını yapmışsın sence böyle bir platformda biraz abez kaçmadı mı :) iddialı gördüm başarılar..
hahahhaha :D:D:D sindarinde ORSTAN AİLESİYDİK birit mezara git orstan alchemiste git orstan şuraya git orstan buraya git orstan:D VE EDİTİZ DİYE BANLANDIK ÇOK GÜZEL GÜNLERDİ şindi ban yediğim içim üzülmek isticeğimi aklımın ucundan geçiremezdim. azmı sabahlamıştık o serverde:D
aradığını bulursun inş
Sponsorluk öyle kolay olacak birşey değil ama bakın ben ve ortağım şuanda bir hosting şirketi oluşturmaktayız çok kısa sürede hizmete geçtiğinde hemen hemen her yerde başlıklar yer alıcaktır. Size bir önerim vardır ki ilk olarak "kendiniz bir hosting şirketiyle anlaşıp açmalısınız" daha sonra gerçekten bahsettiğiniz kadar sağlam bir sunucu ise zaten sponsorluk teklifleri size yapılır ister istemez.
Ama kimse (şahsen ben) gidipte direk açılmamış bir sunucuya sponsorluk sağlamaz.
Şevkini kırmak istemem kimsenin fakat buradan bir sponsor bulabilceğinizi hiç sanmıyorum hergün birileri böyle başlıklar açıyor fakat bulan hiç görmedim.Siz sunucunuzu açıcaksınız birşeyler kanıtlıycaksınızki sponsor'la sonrasına devam edebilesiniz.
3 ay içinde 350 oyuncu diyorsun p4 işlemcili bir makina ve 1-2 mbit hatla kaç kişi oynayabilir o oyunu düşündün mü acaba ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.