Bir kaç gündür evdeyim. Ne yapsam diye geçirirken ıvır zıvır oyunlardı falandı derken aklıma bir anda Ultima Online'ı özlediğim geldi. Ancak ne olursa olsun eski uo arkadaşlığının tadını ve eskiden oyundan aldığım tadı alamayacağımı bildiğimden bir sürüm indir bir server bul oyna bir daha girme mantığı pek sıcak gelmedi. Bir anda aklımda belirdi. Ultima Online, online oyun olmadan çıkmış solo rpg sürümleri vardı. Onlardan favorim olanı Ultima VIII : Pagan'ı indirecekken bir Ultima IX olduğunu farkettim velhasıl şimdi onu da indireceğim ilk 3 boyutlu ultima oyunu imiş kendisi. Şimdi size çıkış tarihlerini söyledikten sonra şaşıracağınızı tahmin ediyorum ve Ultima VIII : Pagan'ın download linkini veriyorum. Eğer istek olursa Ultima IX'un da linkini bulduktan sonra atabilirim. İnanın şaşıracaksınız ve oynayacaksınız Pagan'ı. Şöyle bir durum var eğer sphere serverlarda oynadıysanız burada biraz zorlanabilirsiniz. Çünkü skillerin hepsini kullanıyorsunuz. Ah tabi ben skillerin hepsi var demiyorum :)
1981 – – Ultima I
1982 – – Ultima II
1983 – – Ultima III
1985 – – Ultima IV
1988 – – Ultima V
1990 – – Ultima VI
1992 – – Ultima VII
1993 – – Ultima VII, Part Two
1994 – – Ultima VIII
1997 - - İlk online sürümün çıkışı :)
1999 – – Ultima IX: Ascension

Ultima VIII : Pagan download https://www.myabandonware.com/game/pagan-ultima-viii-2un#download

Bu arada UoKings hala aklımda. Sitesini arada kontrol ediyorum hala açık. İmkan olsaydı da açık tutabilseydik...

UoKings Developper Ezop
Sevgilerle :)
en güzel ultima 7 ve 8dir tartışmasız, 9 iğrenç bug dolu bir oyundu ve ea games belasının adı ultimada ilk kez 9da geçti. sonra düzelemedi ya zaten.

1 ve 2yi sonuna kadar bitirdim, 3-4-5-6yı hep yarıladım ettim ama ilerlemiştim baya, 7 ve 8i tamamen bitirdim 9u çok ilerlemeden bıraktım. ama 7 ve 8in verdiği tadı uo bile veremiyor şu an.
:)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.