Çogu ultima serverlerinde dikkatimi ceken birşey var artık rekabettenmidir bilinmez web siteler guzelleşti connectorsuz server az oldu fakat player hala azalıyor ne dusunuyorsunuz
İnci sözlüğü kalitesiz insanların basmasıyla, popülerleşmesiyle nasıl inci sözlüğün 1. nesilleri veya kaliteli insanları yok olduysa Ultima Online için de aynısını düşünebilirsin.
Bana soraack olursanız? Eskilerinde suçu var biraz artık 5-6 yıllık oyuncular bile editsiz gelmem abi diyor böyle muhabbetler döndükçe xantier in dediği gibi kalitesiz insanlar oldukça bunun önüne geçilmez...
Bence editi teşvik eden kişiler playerlar, bundan 5 sene öncesine kadar hiç bi sunucuda edit yoktu bunu Deniz'de iyi bilir, o zamanlar gerçekten bu oyundan zevk alıyordum zevkle oynuyordum, player staff ilişkisi olsun, playerlarla konuşurken tek küfür çıkmazdı kimsenin ağzından,

Ama şuanda, yeni nesil uo'cular edit olmadan hiç bir sunucuya girmiyolar, çoğu sunucu sahibide bu player olsun diye edit basıyor, editten önce artık eskisi gibi staff player ilişkisi kalmadı, adamlar Lan staff gelsene diyebiliyor. Eskiye göre gerçekten Ultıma Online çok değişti.
Yazık oldu yazık ne güzel oyundu.
yabancı serverlerde bunu göremezsiniz ama orda duzen hic bozulmamış
Yabancı sunuculardaki oyuncular oyundan zevk almayı biliyorlar.Bizim oyuncularımız gibi ego tatmini için bu oyunu oynamıyorlar.Türk oyuncusunun dini imanı item olmuş.Sanal bir item için yapmadıkları y.... atmadıkları taklalar kalmıyor.Eski oyuncular da bu ortamı görüp ya onlara benziyor yada oyunu tamamen bırakıyor.

Yapılabilecek tek şey uo oyuncusunu bilinçlendirmek fakat bu da hiç kolay birşey değil.


/// Yazılarında Küfür Olmasın.

Edit :
Y... küfür değildir önce araştırın ondan sonra mesajlarımı editleyin.

yavşak kelimesinin gerçek anlamı bit yavrusu demektir mecaz anlamdada geveze,yılışık demektir

Bu konu Syntax tarafından düzenlendi(2010-09-29 20:25, 13 yıl önce)
Syntax ben anlamı çok iyi biliyorum, ama bizim türkiyede y.... küfür anlamında kullanılıyor, belki sen o niyetle söylememiş olabilirsin ama bazıları başka anlamda algılayabilir o yüzden gerek yok.
MicrofibeR : yabancı serverlerde bunu göremezsiniz ama orda duzen hic bozulmamış

Asıl düzeni bozulmayan yer burası, Türkiye'deki Ultima Online. Daha önce nebula uo pack haricinde başka yoldan gitmiş bir sunucu görebildin mi uzun sürebilen ? Tutunulmuyor, çok yazık ama tutunulmuyor. Çünkü oyuncularımız daha doğrusu UO'ya 2005'ten sonra başlayanların çoğu gerçekten kıt. Farklı bir türle şuana kadar oynadıklarını kıyaslamaktan başka sunuculara alışamıyorlar. E hep aynı düzeni oynadıkları için de sıkıldıkça küfür sıkıldıkça hakaret. İlk önce anne baba terbiyesi önemli.
Master
59.2997
yine mi bir türkiye-ultima durum başlığı?..

gerçekten kabak tadı vermeye başladı artık bu tip başlıklar, herkes işine baksa bu tip şeylere hiç gerek kalmayacak. gidin ortalamanın üzerinde oyuncu bulduğunuz sunucularda oynayın eğlenin. boşu boşuna "dünyayı kurtarıcam" tarzında girişimlere artık lüzum yok, eskinin geri döneceği de yok. bir oyunu bu kadar saçma şekilde önemseyen de bir bizim milletimiz vardır.
Gülmek elde değil herifler gargola wings ile uçuyor bizimkiler hala eskiyi istiyor :) Bence Türkiye'de uo ondan gelişmedi geriledi hep eski hep eski..
Takmayın kafanıza, bakarsınız Uo yeni bir versiyon çıkarır, devrim yaratır. Hepimiz officiala geçeriz. (:

Hayal meyal düşler gibi.. Uçup giden kuşlar gibi.. :D:D
UO'yu batıran "beleşçiler" WoW'a para vermediği/veremediği için Türkiye'de WoW ölemiyor ya zaten. Ne officiali :)
//

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2010-10-12 17:10, 13 yıl önce)
Qnd : Bence editi teşvik eden kişiler playerlar, bundan 5 sene öncesine kadar hiç bi sunucuda edit yoktu bunu Deniz'de iyi bilir, o zamanlar gerçekten bu oyundan zevk alıyordum zevkle oynuyordum, player staff ilişkisi olsun, playerlarla konuşurken tek küfür çıkmazdı kimsenin ağzından,

Ama şuanda, yeni nesil uo'cular edit olmadan hiç bir sunucuya girmiyolar, çoğu sunucu sahibide bu player olsun diye edit basıyor, editten önce artık eskisi gibi staff player ilişkisi kalmadı, adamlar Lan staff gelsene diyebiliyor. Eskiye göre gerçekten Ultıma Online çok değişti.

Bende Server Açtım Ve Playerlarimdan boyle Cevaplar Geldi Artık Ultimada Oynanacak Zevk Kalmadı Anca Eskisi Gibi Role Play Serverler Donerse Bi Nebze Oynanır Belki.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.