Selamlar sizlere Ultima-Strike userları.
Ben, Ultima Online a yeni başladım diyebiliriz. Yaklaşık 2 ay falan oldu. Çoğu şeyi kavradım -en azından bana yetenleri ama hala actionda düşüyorum-. Şuan ben Sivana UO Sunucusunda oynamaktayım. Bazılarınız bilir ben "Kender".
Kendime Fisher bir karakter açayım dedim, açtım kasdım geliştirdim ancak şöyle bir sorunum var: Başlangıçta newbified olarak verdiği unları ben bir türlü ekmek yapamadım. Acaba bunu bana burada veya oyunda anlatacak birileri var mı?
Bir de, 5 gün kadar önce bir sipariş aldım. Her iksirden 1000 er tane + 250 tp. Tp ne oluyor (Yani şeklini bilmiyorum ama işlevini biliyorum) ve nasıl yapılıyor bunu da anlatırsanız çok sevineceğim.

Sevgiler, saygılarla;
David Tennant

Bu konu KenderLover tarafından düzenlendi(2010-08-24 19:12, 13 yıl önce)
İş işden geçmiş ama, bence başlamadan bırakmanı tavsiye ederim ultimayı.
Tamam ultima pis kaka önermeyin fakat her başlığın altına artık alakasız olarak ultima online'ı bırakın şöyledir böyledir diye yazmayın. Bu arada başlık ismini konuyla ilgili değiştirirsen sevinirim aksi taktirde başlığı silmek zorunda kalacağım.
Şimdi, ( Tp ) An Ex Por büyüsü yediğin zaman frozen kalmaman için gerekli olan bi eşyadır, peki nedir bu An Ex Por, An Ex Por yediğin zaman yaklaşık 10-15 saniye Frozen kalırsın, Tp, olduğu zaman frozen kalmazsın.

Tp nasıl yapılır ? Tinker skill'i ile, yapılmaktadır, mazemelerini hatırlamıyorum. Tinker Tools'a tıkladığın zaman, son sayfalarda Tp diye olucak onun üstüne tıkladığın zaman, sana gerekli mazemeleri sol alt tarafta yazıcaktır.
Saolun Tinker eşyasıysa bol bol yaparım ^^ Hemen konu başlığımı da değiştiriyorum ama şu Un meselesine de bir bakar mısınız? ^^
bu topicte reklam kokusu aldım sanki...
Neophyte
26.6001
undan ekmek olmaz, sunucu ismini silmezseniz ya başlığı silerler ya da kilitlerler =)
Owner_Jin : bu topicte reklam kokusu aldım sanki...
Yazmamış mıyım reklam varsa silin diye.. Her neyse, ben birkez daha değiştireyim topik başlıgını ^^. Yalnız, madem undan bişe olmuyor, neden verdi bunlar? ^_^
onlar klasik şeyler artık kimse değiştirmiyor scp inden eger başlangıcta cooker secersen verir un u :D ama cogu serverde işlevi kapalıdır eger özel durum olarak yetkililer açmış olabilir diye düşünüyorsan help menusunden staff yardım(page) i tıklayarak staff a sorabilirsin sanıırm eskisi gibi katı sunucu kalmadı pek (bazı sunucuları saymıyorum tabi sonu north olan malum sunucu gibi :D) staff lar artık daha iyi ve daha cok cevap vermeye hevesli :D
Ayrıca;
Tavsiyem mesajındaki server ismini silmen yönünde olcak bende biraz reklam kokusu aldım :D (başkalarının silmesine bırakma kendin editle mesajı :))
undan ekmek oluyor ama önce hamur yapman lazım onun icin sürahi su lazım bahsettigin sunucuda ekmegi yapmak icin okadar ugrasmana gerke yok git mage teach'let Create food büyüsü ile yap :)
An ex por' büyüsünü arkadaş anlatmısta madem yenisin FROZEN nedemek belki bilmezsin...
birisi sana AN EX POR büyüsü attıgında çantanda TP denen kücük bag'a benzeyen eşyadan var ise bu bir nevi tuzak'tır. Aktif olur patlar senden 1-2 hp düşer( sunucusuna göre deişir.) ve AN EX POR büyüsünün özelligi olan FROZEN yane ETKİSİZ KALMA halini yok eder. ama eğer çantanda TRAPPED PUCH ( böylemiydi tam blmiorm ama ) yane TP yok ise yaklasık 15 saniye haraketsiz kalırsın böyle bi durumda zaten 15 saiye içince etrafında 4 duvar arasında mangal olursun o yüzden TP şart :D TP yoksa seni Kurtaracak bi arkadaş :) ultima iyi güzel cok eğlenceli bir oyundur ama fazla kaptırmamak gerek kendini direk bırak diyen arkadaşlar önce kendileri bıraksın millet isogutmasın :) bide şöyle zart zurt acılıp kapanan serverler olmasa :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.