UO Connector Kullanım Koşulları: Merhaba 1 sunucu buldum uzun süre sonra ilk defa başlayacaktım fakat sözleşme detaylarını okudum vazgeçtim.
Bunlardan bazıları beni rahatsız etti sizce mantıklı mı ?
1 A) Oyun çalışırken, oyun sizin bellek ve/veya işlemci bilgilerinizi oyuna müdahale edici programları(Hileleri) tespit etmek amacıyla gözlemleyebilir. Bu programların tespiti halinde hesabınız süresiz olarak kapatılır. Oyuna başlamadan önce lütfen bu kuralları dikkatli bir şekilde okuyup onaylayınız. Oyuna ilk giriş yaptığınızdan itibaren bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılacaksınız.
2 C) Oyun çalışırken, oyun sizin bilginiz dahilinde veya bilginiz dahilinde olmadan oyun içi yaptğınız görüşmeleri ve aktiviteleri kaydedebilir.
3 D) Kullanım sözleşmesinin maddelerinin değişip değişmediğini kontrol etmek kullanıcının sorumluluğundadır.
Açıkcası bana son madde hariç olağan geldi. Zaten tüm anti-hile programları işlemleri izler hatta Riot Vanguard gibi sistemler kernel seviyesinde işlemleri izler. Oyun içi chat konuşmalarının logları tutulması da normal. E tabi yine de istemeyebilir ve rahatsız olabilirsiniz, bu durumda online oyunlara pek girmemek gerekiyor, çünkü bu hile mevzusundan dolayı bu önlemleri almaları gerekiyor.
Son madde konusunda haklısın bu arada, sözleşme değiştiyse kullanıcıya haber vermeliler.
#429847 Lucretius:Açıkcası bana son madde hariç olağan geldi. Zaten tüm anti-hile programları işlemleri izler hatta Riot Vanguard gibi sistemler kernel seviyesinde işlemleri izler. Oyun içi chat konuşmalarının logları tutulması da normal. E tabi yine de istemeyebilir ve rahatsız olabilirsiniz, bu durumda online oyunlara pek girmemek gerekiyor, çünkü bu hile mevzusundan dolayı bu önlemleri almaları gerekiyor.
Son madde konusunda haklısın bu arada, sözleşme değiştiyse kullanıcıya haber vermeliler.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, vazgeçtim oyuna başlamaktan. Biraz ürkütücü geldi bana ve acaba diğer sunucularda böylemidir diye düşünüyorum aslında.