Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

Merhaba ,

 

UOML yüklemeye çalışirken aşağıda linkde verdiğim hatayı alıyorum.Win10 kullanıyorum.Sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.hizliresimyukle.com/image/MxoHJ

Hatada dediği şu: Daha önce yaptığınız kurulumu bitirdiğinizden ve diğer uygulamaları kapattığınızdan emin olun. 

Tahminen daha önce kurulumu başlatıyorsun o açılmadan tekrar kuruluma başlattığın için sıkıntı oluyor. task manager'dan kontrolü yapıp tekrar setup'ı başlatmayı dene.

#427238 Lucretius:

Hatada dediği şu: Daha önce yaptığınız kurulumu bitirdiğinizden ve diğer uygulamaları kapattığınızdan emin olun. 

Tahminen daha önce kurulumu başlatıyorsun o açılmadan tekrar kuruluma başlattığın için sıkıntı oluyor. task manager'dan kontrolü yapıp tekrar setup'ı başlatmayı dene.

Dostum aynı hata bendede var. dediğini tam anlayamadım. birazcık daha açık yazabilirmisin. denetim masası vs kontrol ettim ama daha önce yüklendiğine vs bişey yok. yardımcı olursan çok sevinirim. delirecem çünkü. aynı bende win10 kullanıcısıyım. antivirüs haricinde smartscreen ide kapadım denedim lakin gene olmadı

 

1 saat dakika sonra eklendi:

task manager yani anladığım kadarıyla görev yöneticisi. dostum görev yöneticisinden kontrol ettim herhangi bi uo ya ait dosya çalışmıyor . herşeye baktım ben bulamadım yada. lütfen yardımcı olun aynı hatayı alıyorum herşeyi denedim beeremedim



Bu konu Gürkan Uyar tarafından düzenlendi(2017-03-06 02:43, 7 yıl önce)

Aynı hatayı bende alıyorum desem =)

Sorunun çözümü bu dostum, teknik kısmını tam algılayamadım akşam inceleyip çevirip yazıcam tekrar şimdi dışarı çıkmam gerekli.

SYMPTOM:

When installing or repairing MicroStrategy Desktop 9.2.x running on Windows 7 Professional 64 bits, the following error message shows up:

MicroStrategy – InstallShield Wizard
An error (-5006: 0x800700b7) has occurred while running the setup.
Please make sure you have finished any previous setup and closed other applications. If the error still occurs, please contact your vendor: MicroStrategy Incorporated.

CAUSE:

The User Account Control Windows feature is enabled on the machine and the user might not have full administrator privileges, so the User Account Control Windows feature is preventing the user to launch "setup.exe".

ACTION:

1. Disable the User Account Control Windows feature on the local machine.

2. Verify if the user is part of the local_administrator group or only a member of the Domain Administrators group.

3. Restart the operational system because the User Account Control is a Windows feature handled as a driver, so it will be necessary to restart the operational system to apply the User Account Control Windows feature  changes.

4. Right mouse click on the "setup.exe" and select the option "Run as administrator" option.

NOTE:

For further information on how to disable the User Account Control Windows feature, refer to the Microsoft technical document:

  • https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc709691%28v=ws.10%29.aspx

WARNING MESSAGES:

Third Party Software Installation WARNING:

The third-party product(s) discussed in this technical note is manufactured by vendors independent of MicroStrategy. MicroStrategy makes no warranty, express, implied or otherwise, regarding this product, including its performance or reliability.



Bu konu [Nores] tarafından düzenlendi(2017-03-06 13:29, 7 yıl önce)

bilgisayarı değişim yaptım. bakalım şimdi gerekli bütün güvenlik duvarlarını kapattım indirip kurmayı bekleyeceğim. umarım tekrar hata vermez. ama dostum akşam yazacam demişsin dersen çok kişi duacın olur. sen gerekli incelemeyi yapıp yazarsan genede ben ve diğer bir çok arkadaş mutlu olur. Şimdiden teşekkürler

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.