Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Mérhabalar,bu sözleri bir platformda söyledim (Serep*****) fakat sildiler burada paylaşmak istedim,anlayışınız için teşekkür ederim.

Neden server açmak gerekiyor?Bir sunucuyu açmışken 2.ye neden ihtiyaç duyuluyor.Ota boka küsüp neden server ismi değişiyor.Bunlar bu kadar kolaymı?İnsanlar 3 yada 5 kişi kasıyor emek veriyor ne gerek var efendi gibi oturun,oynayın (bknz:PYR**** ;)Buxiun atmışınız dışlamışınız yazık cocuğu bunalıma girmiş ^^' , domain değiştirmişiniz. Aynı kodlar,aynı tas aynı hamam gerek varmi sizce makyajlayıp makyajlayıp server açmak yada girişiminde bulunmak.

Sizleri tanıyan bir insan değilim,UO'yuda 2 sene önce ara vermiş bulunmaktayım fakat dışarıdan sürekli izliyorum vakit buldukca.Bizim zamanımızda 1 owner olurdu 1 admin server sponsorlu yada sponsorsuz min 4 sene açık kalırdı..Şimdi ise çok farklı değil mi? 16 yaşındaki adam script merakı oluşuyor yaşından büyük işler yapıyor yada yapmaya çalışıyor. (bknz:buxiun,xantier)Bu laf size değil;anlamadığım şey şu, biliyosun serverin max 1 yıl gidiceğini billiyosun ama açıyosun bunları gördük 2004 den sonra uo bitti bunu herkez biliyor bu devirde server açıp player toplamakta mesele oldu.

Dahada fazla konuşup can sıkmak,kalp kırmak istemiyorum. Dediğim gibi sizleri çok iyi tanıyan biri değilim.Sizin hakkınızdada çok yorum yapmak da istemiyorum,umarım başarılı olursunuz,umarım istediğinizi elde edersiniz,umarım umarım uzun yıllar sonra tekrar buraya yazı yazabılırım umarım.

İçimde kalmasın birde şunları söylemek istiyorum;birde Knoxville çıkmış yahu o COUNTER-STRİKE'deki ünlü PROGAMER değilmi ^^' herneyse isim özenti olabilir,önemli değil gelelim asıl konuya.Orda burda milliyet gazetesi blogu diye "M*N*X"'ın reklamını yapıyor yahu senin uo hakkındaki sohbetinden,bilgilendirme mesajından bizene yahu biz bilmiyormuyuz uo nedir,baldron nedir asalak evladım ^^' Neyse cocuklar bu gibilerine bırakmayın piyasayı umarım siz başarılı olursunuz..
Herkeze iyi akşamlar.
Ultima Online serverlarına ileriye gitmesi için köstek değil destek olunması lazımdır.Bazı durumlarda bazı serverlar isim değişikliğine gidebilir.Karalama işlemlerinizi bir kenara bırakıp destek olmaya gayret gösterin gereksiz bir konu.
Bu oyun 10/16 yaşaltına düşmüş ise (oynayanları kastetmiyorum) bu işte bir yalnışlık var demektir,sencede öyle değilmi?
değil. bu yaşta yapabiliyosam akıl yaşıyla ilgili bişeymiş
Evlat,

Seninle tartışacak değilim,neler yapabildiğine bağlı 3/5 günlük işe yaramaz server açmayla birşey yaptım diyemezsin ki..
12 yşnda uo ya başladım 16 yaşındayım artık demise'deyim. orlar farklı vallahi bugun 3 kisiyle tanıstım biri polonyalı biri amerikan biri alman alman olan 19 amerikan olan bayan 24 polonyalı olan 31 yşnda. Bu durum türkiye'de böyle nedense :) dışarda öyle değil yani . Ama uo'yu oyun olarak görücen ne bakıyorsun kaç yaşında olduğuna küfür ettğine vs mesela benim demise ye girme nedenim ingilizcemi geliştirmek istemem hem ayrıca sağlam bi serverda oynadımdan bana katkısı büyük oluyor :) hatta bugun polonyalı abiyle baya ii konuştuk bi örnek gösteriim :))

https://img210.imageshack.us/img210/1461/vvvvph4.png
@SK|SpawN

Burada provakasyon için ve diğer başlıklarda insanları aşağılamak için üye olanları barındırmıyoruz. Kendine daha iyi uğraşlar bulman dileği ile hoşçakal.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.