ARkadaşlarım Bİ Servera Başladı Ama Uo Vanguard Bende Hata Veriyor Nasıl DEvre Dışı bırakabilirim acil yardım edin Lütfen
tam olarak ne diyor
Bilmiyorum Direk Kapanıyor Client AÇılmadan =(
easy uo gibi bir program filan açıkmı vanguardin izin vermedigi programlardan biri açıksa kapat onu ayrıca şuanda aktif durumda olan antivirus programı vs varsa onlarıda kapat.
HEpsi kapalı =(=(=(
Oynadığınız sunucu yöneticileri veya Tcpip ile iletişime geçerek sorunu düzeltebileceğinizi düşünüyorum.
Tcpip Kim Bilmiyorum ? Msn Adresi Veya Ulaşabilceğim Bir Bilgi Varmı
Tcpip bıraktı bu işleri artık uğraşmıyormuş. :)
Ya beyler Uovanguardı nasıl devre dışı bırakırım bilen 1 allahın kulu yokmu
devre dışı bırakırsan bağlanamazsın.
uo vanguard açılmadan sunucuya login olamazsın ancak vanguard clienti açtıktan sonra security process tarzı alternatif task programlarla vanguardı devredışı yapıp istediğin illegal yazılımı kullanabilirsin.
Çözüm:

CTRL + ALF + F4

Dosya Yöneticisi > MSN ve Girdiğin serverın connectorü hariç tüm programları kapatıyosun taskmsr veya system32 hariç tabii..
Sonra connector kapanmıyor, giriyosun mutlu mutlu oynuyosun.
Ben c++ ile w.görev yöneticisi görme programı yazdım client açıyrum uovanguard kaldırıyorum ondan sonra easy vs açabiliyorum kim demiş kapatilmiyor diye?
Sxe açıksa onu da kapat.
Novice
11.9
Xearth : Ben c++ ile w.görev yöneticisi görme programı yazdım client açıyrum uovanguard kaldırıyorum ondan sonra easy vs açabiliyorum kim demiş kapatilmiyor diye?

o kadar teferruata gerek yok. Windows/system32 klasorunun içinde bulunan taskmgr.exe'nin ismini asd.exe yapdığımızda görev yöneticisi açılıyor oradan vanguard'ı sonlandırabilirsin.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.