Merhaba arkadaşlar daha öncedende sağladığım hizmetler hakkında kısa bir bilgi verip www.burakdemirsoy.com adresimi belirtmiştim.

Ultima Online'a spesifik olarak yaptığım çalışmalarıda belirtmek isterim. Aşağıda belirteceğim tüm işlemleri Sphere Server, Pol Server ve Run Uo üzerinde gerçekleştirebilirim.

Herhangi bir forum yapısına sahip iseniz örnegin; SMF,Phpbb, Php-Nuke, Php-Fusion, forumlarınızdan üyelik gerçekleştirilmesini oyun ile entegreli hale getirebilirim.

Forum Profil sayfasında oyun bilgilerinin güncellenmesini sağlayabilirim, örneğin; pin kodu, şifre ya da arzu ettiğiniz şeyler örneğin Mac adresi, Ip adresi güncellenmesi ve değiştirilmesi.

Forum ya da sitenize Active-X ultima online haritası eklentisini sağlayabilirim. Harita üzerinde istediğiniz tüm istatistiklerin güncel görünmesini sağlayabilirim, örneğin ; Son ölümler, vendorlar ve isteklerinizi simgeler halinde kordinatlarıyla birlikte sitenizde, forumunuzda gösterilmesini gerçekleştirebilirim.

Oyun içerisinde atılan page'lerin telefonunuza sms yoluyla gelmesini ya da forumda yeni başlık olarak açılmasını sağlayabilirim.


Eğer yukarıda belirtmediğim ve sizin arzu ettiğiniz, şu da olur mu aceba dediğiniz bir istek varsa belirtmeniz durumunda yardımcı olurum.

İletişim için, [email protected], [email protected] ya da www.burakdemirsoy.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Bu konu 'Avatar' tarafından düzenlendi(2012-12-11 23:00, 11 yıl önce)
Mail attım gmail adresize.
Nelph : Mail attım gmail adresize.

Teşekkür ederim. Mail cevaplandı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.