Merhaba arkadaşlar klasik uo haritalarını iyi yapabilen, deneyimli, hevesli ve aynı zamanda hızlı çalışabilecek bir world builder aramaktayız. başvuruları özel mesaj veya konu altından belirtebilirsiniz teşekkürler.
Neophyte
26.6001
Birazda kendiniz ve projeniz hakkında da bilgi verseydiniz daha iyi olurdu :)
Serverımız role play olup çok özel sistemlerden oluşmaktadır, zaten wb olmak isteyen arkadaşlar bizim kadromuzda yer alacağı için detaylı bilgileri vereceğiz. teşekkürler.

zaten wb çok bir isteğimiz yok spawnları yerleştirsin yeterlidir. dungeonlarda hiçbir yaratık yok çünkü.

Bu konu staree tarafından düzenlendi(2013-10-29 16:42, 10 yıl önce)
Özel Msj Attım..
Merhabalar özel bi mesaj ile yardım edebilecegimi söyledim skype verdim eklediler sanki biz köleyiz sanki biz can atıyoruz arkadaslara muhtacız da 2 kişi olmuşlar birisi diyor ona yaz sana cevap versin kardeşim ilk önce konusmasını ögrenceksiniz yardım ederim diye bir msj aldıgınızda siz üstüne düşün kimse düşmez öyle boş boş foruma konu acmayın admin arkadaşlar başlık boş yere acılmıştır herkes olmuş hayelpres.
max 1 hafta sonra çöker böle adam lar sunucu açıyo işte.millete muhtaç oluyolar yalvarıolar world yapın die bırakın kendileri yapsınlar
Başka platforumda yazdıgı yazının bi kısma worldbuilder arkadaş sadece spawmları ve destard daki npc leri koysa yeter hey allahım ya :S

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.