Herkese iyi geceler dilerim. 1 ay 10 gün süredir scriptlerle kendim ilgilenmek zorunda kaldım. Rl hayatımın yoğunlaşması sebebiyle benim yerime işleri yürütebilecek bir yardımcı arıyorum. Öncelikle söylemeliyim ki gerçekten ismi bilinir , en azından duyulmuş kişiler çerçevesi içerisinde bu alımı gerçekleştireceğim. Güven ve tarzda daha sonraki etkenlerin başında yer alıyor tabiki, çünkü size sunucuyu emanet edeceğiz. Kadroya dahil edilen kişinin plevel 6 olacağını bildirip , gerçekten sonuna kadar yanımızda olup ve bizden vazgeçmeyen kişilerle çalışmak istiyoruz. Kendinizi bu iş için uygun görüyorsanız lütfen özel mesaj yoluyla iletişime geçiniz. Saygı ve sevgilerimle...

Frederick
Ultima online real hayatı darma duman eden bir oyun bu oyunu oynuyorsanız bu şartları kabul etmiş sayılırsınız aradığınızı bulmanız dileğiyle.
Ben aksini söylemedim zaten Marlock. Başlıktada belirttiğim gibi senin gibi düşünenler olacağı için (Yardımcı) Scripter arıyorum... Ben yeterince bilgiye sahibim , benim olmadığım zamanlar görevi yerine getirmesi için birini arıyorum. Bunu sana açıklamak zorundada değilim ayrıca. İstersem 10 kişi scripter alırım hiç bakmam bile servera bu benim bileceğim iş. Şartlardan bahsetmişsinde sen UO Producer misin ki şart koşuyorsun bu oyuna ? Unutma ki herkesin server işletme özellikleri farklıdır.

İyi Forumlar...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.