Gerekli şeyleri söyleme gereği yok benim için ama yinede söyleyim.

Scp bilgisi.
ingame bilgisi
client-connector bilgisi.
sphere tanıma bilgisi.
web bilgisi.

vs özellikleri taşıyan arkadaşlar bana ulaşssınlar yapmakda oldugumuz serverımızı çok kaliteli bir biçimde yakında sizlere sunacağız.

Ottoman Empire Eski Uo Keyfini Arıyanların Adresi Olucaktir. RP ve PP olarak dizayn edilmektedir.

iletişim : [email protected]
Pardon sizin sunucudaki göreviniz nedir bunları yapıcak adam kendi sunucusunu açsın bi zahmet :).
Marlock : Pardon sizin sunucudaki göreviniz nedir bunları yapıcak adam kendi sunucusunu açsın bi zahmet :).
+1
herkez seni bekliyor başvuru için :)
ahaha ::) arkadaşın yaptığı birşey yok para bassın yeter dimi
Bulursanız bizede gönderin =)
*Zaknafein* : Bulursanız bizede gönderin =)

hangi sunucu biraz detaylı bilgi verirmisin.
Sphere Benden Olsun Bari =D
Xearth :
*Zaknafein* : Bulursanız bizede gönderin =)

hangi sunucu biraz detaylı bilgi verirmisin.

Öyle bir ihtiyacımız yok bunu dememki amaç işin şakası sadece
tek bi konuda yardım arasaydın bulabilirdinde hepsinden anlıyan tek kişi veya her konuya 1 kişi bulman zor bulsanda işini görebiliceklermi sorun orada .

Kolay gelsin
o kişi benim :D
Adept
4.3
Sürekli olarak insanlar bu tarz konular aciyorlar, ancak belki de hic bu kadar antipatik algilamadim hicbirini. Yazdiginiz yazi, draw19, o kadar itinasiz, o kadar kibirli ki, basvurusunu yapan adamin aklindan süphe duyarim.
Role play nasıl dizayn ediliyor?
lanx :
Marlock : Pardon sizin sunucudaki göreviniz nedir bunları yapıcak adam kendi sunucusunu açsın bi zahmet :).
+1
+1
Ryuuzaki : Role play nasıl dizayn ediliyor?

Aynen Povwer Play nasıl dizayn Edilir ve Role Playing nasıl dizayn edilir.En cok burda takıldım bende.Hic Daha önce Role Playing Dizaynı görmemiştim.iyi bir tecrübe olucakdır .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.