İşinize yarayabilecek iki tane site vericem.Buralar da bütün gerekli bilgileri alabilir ve oyunda hata yapma riskini en aza indirirsiniz.


WoW Head

Blizzard'ın milyon dolarlar verip almaya çalışıp da alamadığı bu site,World of Warcraft'ın database'i görevini görüyor.Siteden biraz bahsetmek gerekirse;oyundaki bütün questlerin anlatımı,bütün itemlerin ne sıklıklarla hangi yaratıklardan düştükleri,bir itemin Ah'da ne kadar edebileceği,Wow dünyasının bütün şehirlerinden tutun da köylerine kadar detaylı olarak gösteren,instancelerden hangi dropların yüzde kaç olasılıkla düşeceğini vs. gibi birçok özelliği bize sunan bir WoW sitesi.

Site : https://www.wowhead.com/


WoW Professions

Burada ise mesleğinizi en az maliyetle ve en iyi şekilde kasabileceğinizi gösteren,meslek rehberi.Ayrıca hangi mineralin,bitkinin vs. gibi mesleğinizi geliştirmeniz adına lazım olacak itemlerin,nerelerde çıktığı harita olarak listelenmiş durumda.Bu siteyi kullanmayı alışkanlık haline getirirseniz size çok faydası dokunur.

Site : https://www.wow-professions.com/
https://thottbot.com/ da wow db gibi (: hatırladğım kadarıyla oynarken burdanda bkardım. wowhead'de anlaşılmıyan questler thottbott'da resimli olarka anlatılıyor.
Ben sadece quest için bir eklenti kurdum yetti o bana oyunu zaten quest yapa yapa öğreniyorsun hiç böyle sitelere gerek duymadım ama yinede yararlı bir paylaşım sağol.
Leqendary : https://thottbot.com/ da wow db gibi (: hatırladğım kadarıyla oynarken burdanda bkardım. wowhead'de anlaşılmıyan questler thottbott'da resimli olarka anlatılıyor.

Sağ ol site önerisi için.Verdiğin yeri incelicem.

@Tymaron
Evet Quest yapa yapa bazı şeyleri öğreniyorsun fakat,öğrenmen gereken çok daha önemli bilgiler olabiliyor.Mesala karakterini ileriye yönelik hazırlıyacağından dolayı talentları çok iyi vermen gerekiyor.Dps,healer,tank bildiğin gibi bunlar hep farklı şeyler.Vermiş olduğum sitelerde en doğru karakter düzenlemenizi yapmanızda çok önemli rol oynuyor.

Sanırım Quest Helper isimli addonsdan bahsediyorsun.Fakat son gelen patchlar ile beraber quest için addon yüklemeye gerek kalmadı.WoW'un yeni yaptığı quest sistemi oldukca başarılı.Fakat WoW Head'i burada üç beş cümleyle anlatamam.İçerisinde oyunda karşılaştığınız herşey var.
Doğrudur çok kapsamlı bir oyun olduğu için birde aylık masrafı olduğu için fazla oynamadım arkadaş sayesinde kastım belki çok büyük bir mebla gibi görünmeyebilir ama 100 altın üzeri bir param vardı ^^
100 gold iyi para.Bende de şu anda 2.5 k var fakat 7 k yapmam gerekiyor.Binek vs için.Bu yüzden para harcıyamıyorum.Ama sağlam item satıyorum.
Bende item yoktu hep quest itemlerini topluyordum birde hedefim dino olduğundan bindiğimde oyunun benim için bir tadı kalmadı bu tarz online oyunlarda ilk tadlarını yaşadığım için Ultima'yı hep arıyorum..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.