Ldu Portal Kurmaya çaliştim dosyalari indirdim ama database.mysql.php yi ayarlayamadim database e yardim edermisiniz
LDU'ya Neocrome'nin artık teknik destek vermediğini biliyor musun ?

Seditio v121 kullanmanı tavsiye ederim... Şahsen şu an Seditio üzerinde çalışıyorum, Dil Dosyaları saçma ayarlanmıştı bu nedenle "lang" dosyalarını kendim çevirdim ve skin'lerin de (temaların) dil dosyalarının beğenmediğim mesajlarını tekrar çevirdim, istersen upload edip paylaşabilirim... Kısaca söylemek istediğim Seditio kullanman senin için daha yararlı olacaktır ;)

Sorunun tam cevabı olmasa da;

LDU'da da aynı mı bilmiyorum ama Seditio'da "docs" klasörü içindeki "sql" dosyasını okutmak, db ayarlarını yapmak için yeterli... "datas" içinde ki "config.php"yi (MySQL k.adı, şifre vs.) ayarlayarakta host'ta kurabilirsin...

Şunu da ekliyim; dil dosyalarını çevirirken U-S'in mesajlarından yararlandım büyük ölçüde xP

Bu konu Publisher tarafından düzenlendi(2008-01-28 16:51, 17 yıl önce)
Ben LDU u İStiom Yani LDU yu Kullanamaz Miyim Neden SQL leri DB e attim da database yi ayarliom database.mysql.php dan ve errorlar verio
Publisher : Şunu da ekliyim; dil dosyalarını çevirirken U-S'in mesajlarından yararlandım büyük ölçüde xP
gereksiz bi dipnot olsada söyleyim zaten o dosyayı biz hazırlamıştık neocrome.net'dede bizim dosyamız vardı fakat kırık link oluşunca kaldırdılar , sonra bizim dosyamız başkasının adında yayınlandı.
Lucretius Bey Yardimci Olurmusunuz
Ozu Dilerim Aradim Ve Bulamadim
Lucretius :
Publisher : Şunu da ekliyim; dil dosyalarını çevirirken U-S'in mesajlarından yararlandım büyük ölçüde xP
gereksiz bi dipnot olsada söyleyim zaten o dosyayı biz hazırlamıştık neocrome.net'dede bizim dosyamız vardı fakat kırık link oluşunca kaldırdılar , sonra bizim dosyamız başkasının adında yayınlandı.

Evet eski dil dosyaları daha sağlıklıydı, şu anda olan dil dosyası gerçekten büyük hatalar ve saçmalıklar içeriyor;

Örnek veriyim;

$L['msg403_1'] = "Retrieveye izine sahip değilsiniz adres ya da sizin rica ettiğiniz bağlantı .<br />Lütfen sayfanın yöneticisine haberdar et bunu bir hata düşünürseniz .";

$L['msg900_1'] = "Sayfa  fakat yap lütfen geriye daha sonraki gel :) Pek Anlamadım.";

gibi örnekler çoğaltılabilir...
Lucretius : gereksiz bi dipnot olsada söyleyim zaten o dosyayı biz hazırlamıştık neocrome.net'dede bizim dosyamız vardı fakat kırık link oluşunca kaldırdılar , sonra bizim dosyamız başkasının adında yayınlandı.
Evet biliyorum bende de var.Hatta çeviren Melih AYDIN diye birisi...Zor buldum gerçekten türkçe çevirisini orjinal sitesinde yok :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.