Silindi
Programin Adi :VB Decompiler Lite

Program Hakkinda Bilgi :Visual Basic ortamında program yazanlar bilirler. Projenizin kaynak kodlarını kaybettiğiniz zaman bir sürü angarya kodu baştan yazmanız gerekir ya da çok beğendiğiniz bir ActiveX veya UserControl'ün kaynak kodlarını bulabilmek için kıvranıp durursunuz. Ama artık VB Decompiler var. Visual Basic 5.0 ve 6.0 ile hazırlanan EXE dosyalarını kaynak kodlarına ayırıp kaydedebilirsiniz.

Programin Ozellikleri :
Form dosyalarını (.frm,.frx)
Kullanıcı kontrollerini (.ctl)
Api tanımlamalarını
Proje dosyalarını (.vbp)
Form tasarımlarını çözüp kaydedebilir
Şifrelenmiş "string" tanımlamaları hariç tüm "string" tanımlamalarını bulabilir
Pentium ve diğer işlemciler için makine koduna dönüştürebilir
Yeniden derleyerek EXE dosyası haline getirebilir
Kaynak kod görünümünde 'Kod Renklendirme'

Not=
Programın ücretsiz olarak dağıtılan bu Lite sürümünde kaydettiğiniz proje dosyaları Visual Basic kod yapısında olmayıp makine kodunda saklanmaktadır. Ayrıca Pro ve Corporate sürüme oranla yükleme ve kaydetme hızları oldukça düşük.

indir
Mortal böyle güzel programları nerden buluyosun :) Eline sağlık paylaşımın için teşekkürler.
Mortal paylaşımın için teşekürlerde bu makine kodları bunu nasıl orjinal kodlara dönüştürebiliriz bir bilgin varmı acaba
(bu arada bazı arkadaşların aklına yalnış şey gelmesin sadece kendi yazdığım prog için istiyorum zaten vb yi iyi derecede kullananlar gerekli sıkıştırmaları yapıyorlardır :Ç)
Silindi
Members
0.1
@Bengaleren

https://www.inndir.com Surekli Takip Ederim Yeni Programlara Bakiyorum Değişik Şeyler Cikiyor Tavsiye Ederim

@tavili

daha indirmedim cikmam gerekiyordu simdi indirip bakicam.aslinda anlamam C+ konularindan ama ihtiyaci olan vardir diye dusundum o yuzden paylaştim
Kullandıktan sonra çözersen banada soyler misin bu programla açıp editliyorum projeyi sonra geri nasıl exe olarak kaydedebilirim?
Silindi
Banned
0
sanirim exe olayak kaydetmiyor bende suan farkettim release edilmiş versiyonlari cikiyormuş hala neyse gerekli bilgi ingilizcesi olanlar için https://www.vb-decompiler.org/ bakabilirler
Hiçbir sekilde exeyi geri vb koduna ceviremezsiniz bu programlara makina kodu fln bi işe yaramaz bi formun loadına msgbox Ultima-strike yazın 2 satır sora exe yapın bu programla acın bakalım ne kdrıı çözebilcek =) işe yaramaz =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.