Merhabalar, G-Defender.com için sade tasarım yapacak birini arıyorum. Acaba ufak bı admın panel li site php olarak kodlaması ve tasarımı psd ve css acaba bana kaça patlar vede peşin ücret ödeyemem taksitle alabılırım iş karşılıgı da olabilir özelden görüşebiliriz.

İletişim : 0536 492 3825
msn : [email protected]
BAYRAM KARATAŞ.
Master
59.2997
Sadelikten kastın ne? Ne kadar sade olacak örnekleyebilirsen iyi olur. Panelli, psd si içinde özgün tasarımı olan bir site için en az 1000 lirayı gözden çıkarman lazım. Çıkarabilirsen PM at yardımcı olurum. UO ile uğraşmayan kimsenin taksit ve iş karşılığı yapacağını da düşünmüyorum.
Örnek : www.sphere.gen.tr tarzı birşey lazım. ama 1000 tl bana göre çok büyük bir rakam 1000 tl ya full panel site yapıyolar?
bölüm sonu canavarı tarzı bir site yaptırıyor arkadaşım projesi için 0 dan yazılma tanıdık olmalarına rağmen 12000 tl ye anlaştılar
darkbrs : bölüm sonu canavarı tarzı bir site yaptırıyor arkadaşım projesi için 0 dan yazılma tanıdık olmalarına rağmen 12000 tl ye anlaştılar

Çok komiksin arkadaşım "1000" tl dedigin full panel site yapıyolar ben sağdece duyuru paneli ve site bilgileri düzenleme admin şifresi vs yönetici girişi birşey istiyorum. burada en zoru zaten psd ve tasarım ve css sanırım.
bahsettiğim site "full panel site" kavramına girer mi bilmem ama söylemek istedim neresi komik anlamadım ha en zoru css değil merak etme w3schools.com c++dan sonra 1-2 günde css le gayet güzel tasarımlar çıkardım asıl olay php dedir herhalde css bu kadar az zaman alıyorken her neyse kolay gelsin
Birçok tasarımcı css bilmiyor bunuda unutmamak lazım.
Master
59.2997
Sıfır tasarım fiyatlarını araştır. Söylediğim en düşük fiyat. Kimse sana özgün tasarımı psd dosyalarıyla beraber css'e döküp 3-5 kuruşa yapmaz. Hele taksitle hiç yapmaz. Üstte dediğim gibi anca UO'dan birisini bulursun, ona connector, site, script vs yaparsın öyle anlaşırsınız. Bu işi profesyonel olarak yapan birisine böyle gidersen güler seni nazikçe gönderir.

Ayrıca her tasarımcı CSS bilmek zorunda değildir. CSS çoğunlukla onların işi de değildir. Tasarımcı tasarımı hazırlar.

Ve tabi full panel yarım panel diye bir şey de duymadım. Panel paneldir. İçindeki özelliklerin kapsamına göre fiyatlandırılır.
Doğru diyorsun ama 1000 tl çok büyük para hadi 200 tl fln desek neyse ama büyük rakam dedigin bende zaten o yüzden konu açtım birisi bu işi severek yapıyordur ona hem reklam olur diye düşündüm. konu halen günceldir arkadaşlar, varsa yapacak arkadaş özelden ne şekil olduğunu konuşuruz. dediğim gibi peşin ödeyemem yalan konuşmamış oluyum taksit veya iş karşılığı olursa kapım herkeze açık :)
r10.net'i araştır. Orada freelance çalışan bir çok arkadaş var. Ucuza bulursun muhakkak. Ama i-trader puanlarına bakmayı ihmal etme sakın.
wordpress kur temasını yaptır

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.