Beyler web tasarımda yeniyimde ben web page maker v.02 ile sitemi hazırladım,tr.gg uzantılı bir sitem var buna nasıl eklerım yardımcı olurmusunuz :S

herşey için teşekkürler.

Bu konu ZoLLy tarafından düzenlendi(2008-02-23 02:37, 17 yıl önce)
Bildigim Kaldariyla Eklenmio
Ee boşunamı var o programlar:D
nasil gg, alan adi olarakmi tr.gg yoksa dosya uzantisimi?
Site Uzantisi
Evet site uzantısı.Arkadas sorunumu tam olarak anlatamadım sanırım :)

Ben web tasarım konusunda yenıyım.Simdi bir program indirdim bunla siteyi hazırladım yazıları vs vs.. Şimdi ben xxx.tr.gg adında bir sitem var,programla yaptıgım siteyi buna nasıl aktarıcam yani bu xxx.tr.gg acılınca hazırladıgım site acılacak :D sanırım boyle oldu xD
hizmeti aldigin sitenin kontrol paneli mevcuttur (free degilmi?), programdan hazirladigin dosyalari oradan yukleyebilirsin eminim.
evet free.Fakat nerden yapacağımı bulamadım :/ yinede yardımlarınız için teşekkür ederim.

Onu geceyım,bu template nasıl eklıyoruz o zaman xD
Filezilla vb. bir ftp programı indirmelisin: www.inndir.com'da bulabilirsin.

Daha sonra indirdiğin programı aç "free host"ta ki kullanıcı adı ve şifreni gireceksin, adresin ve portunu da girdikten sonra dosyaları upload edebilirsin.

Free host'larda panel bulunmayabiliyor.
Teşekkür ederim publisher,deneyeceğim.Kolay yolu yokmu başka :D
En kolayı bu FTP programlarıdır :). Başlığıda düzeltirsen sevinirim, kolay gelsin. Sorun olursa programda sor yardımcı olurum.
Program baştan aşağı sorun zaten xD kusura bakma publısher acemıyım.Hiç birşey anlamadım bu programdan:D
Acemi olman sorun değil, yardım için buradayız :)

En baştan başlıyayım o zaman... Bir kaç saniye beklersen düzelticem bu yazıyı ve anlatıcam.
çok teşekkür ederim:)
File Zilla gibi bir programla.. İlk başta:

Adres, sonra kullanıcı adını sornada şifreni gir porta gerek yok kendisi verecektir zaten...

site geldiği zaman hazırladığın siteyi atarsın oraya...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.