Arkadaşlar merhaba ben Cem KOFOGLU. Üniversitede programlama öğrencisiyim ve tamamen proje kapsamında bildiğiniz paralı hosting' i parasız veriyorum. Aklınıza ilginç sorular hiç gelmesin tamamen dedim ya open source bir fikir. Domaini olan herkese bedava host benden. Hostları 20' er mb verebiliyorum ama çok büyük projesi olan ve proje open source diyebileceğimiz arkadaşlar varsa onlarında destekcisiyim bana bir mail atsınlar durumu anlatan projeyide yanında göndersinler ne kadar lazımsa o kadar alan vereyim kendilerine. Aynı şekilde database ve mail ihtiyacı olanlar iletişim forumunu kullanabilir yada mail atabilir 1 adet mail açıyorum herkese 1mb lık bir e mail bu. Fakat google ın çok güzel bir sistemi var biliyorsunuz Apps gibi bununla ilgili zaten sözleşmenin en üstünde gerekli bilgi ve linki mevcut ordan 2gb e mail sahibi olabiliyorsunuz. Şu anda 17 tane domain oldu bunları en kısa süre içerisinde giriş sayfasına listeleyen bir script yazıcam oldukçada otomatik oraya atıcak onlarıda inceleyebiliceksiniz. Kayıt esnasında ilginç bir sürü soru var bekarmısınız evlimisiniz gibi bunlar databasede toplanıp bir ortalama çıkartılıp belli bir süre sonra sizlerede bildirilecek. Bu proje sonrasında bende leonardo kapsamında projemi yetkililere gösterip yurt dısında başkalarıyla daha büyük bir hale getirmek istiyorum projenin temeli budur. Tc kimlik no doğrulayan bir sistem var yanlız formdan ayrı çalışıyor bu sistem eğer ki tc kimlik nosunu yanlış girerseniz sistem bana hata mesajı gönderiyor sizede hosting açmıyor bilgilerinizi lütfen doğru giriniz çünkü hiç bir yasadışı adult vs içerik istemiyorum şayet olursada bu sayede hakkınızda gerekli işlemleri yaptırtıcaz.

Ayrıca aranızda benim gibi üniversite öğrencisi olup projeleri olup hayata geçirememiş arkadaşlar varsa lütfen benimle iletişim kursunlar. Bu gün bir youtube fikri daha neden çıkmasın bu arkadaşlarada elimden gelen maddi manevi tüm desteği vermeye hazırım. Proje kapsamında leonardo ve benzeri programlara gidebiliriz. hatta ve hatta bununla ilgili bağlantılarım var google da bir yaz geçirme fırsatı bile bulabiliriz. Hemde 1 lira dahi vermeden.

Tüm bunların karşılığında teşekkürleriniz yeter de artar bile.
Bayramınızı kutlarım en içten dileklerimle.
Umarım ihtiyacı olan arkadaşlarada ulaşır bu yazı

unutmadan sitenin adresi www.cemkofoglu.com

Saygılarımla

Cem KOFOGLU
hastttta galbaaa
Arkadaşım Bize öle Bi Sürü Adam Geliyo Ama Çoğu Scpleri Çalmakla Yetiniyo Seninde Scplermizi Çalmıycağın Ne Malum Yada Server Tuttuktan Sonra Bize Ban Atmıycağın Ne Malum ?

Ayrıca Hasta Değil Aşırı Uyanık Sanıyo Ark Kendini...! Hadi Gülüm 0-9 yaş grupları arasına =)
Yaklaşımınız biraz fazla uzak olmuş arkadaşlar.Scriptleri çaldırabilecek kadar basitsen zaten sendeki scriptler inan adamın işine bile yaramaz.Yanlış anlama sakın :) projeni başka türlüde gönderebilirsin gösterebilirsin.Herkez kötü niyetli değildir.Ama temkinli olmak lazım tabi :)
cheake birini tanımadan bilmeden konuşma yakın arkadaşım yeni mezun oldu şimdi bunun sevincini yaşıor yardım etmeye çalışıor çok biliosun sen o zmn neden gidip başa üni mezunları benimle iletişim kursunlar fln demiş o zaman onları neden desin ?
cheake : Arkadaşım Bize öle Bi Sürü Adam Geliyo Ama Çoğu Scpleri Çalmakla Yetiniyo Seninde Scplermizi Çalmıycağın Ne Malum Yada Server Tuttuktan Sonra Bize Ban Atmıycağın Ne Malum ?

Ayrıca Hasta Değil Aşırı Uyanık Sanıyo Ark Kendini...! Hadi Gülüm 0-9 yaş grupları arasına =)

sanırım ruh hastasısın ... fakat yani nerden de bulup çıkartttın helal olsun sana :)
:con
adam uo yada script diye birşey den bahsetmemişki ne scp sini çalcak?
2007-10-14 19:55 GMT Topic Açılış Tarihi :D Aradan 6 Ay-15Gün Geçmiş :D
Adamın güzel düşünceleri var cheake sende bilip bilmeden milletin hakkında konuşup ön yargılı olma ! Evet herkese guvenemeyız ama adamın ne oldugunu bılmeden on yargılı konusuyorsun ! Şahsen ben projesini beğendim !
Peki madem aradan 6 ay geçmiş...

Domaini olan herkese 20 denmiş ben 25 mb alan veriyorum.. hiç bir sorgu sual yok.. plesk vermiyorum.. sadece ftp alan 25 alana alan deniyorsa tabi.. dilediğiniz kadar da mail açıyorum.. ( şu mail kotasını neden koyarlar anlamam.. )

Buyurun.. ( ciddiyim.. tamamen hayrına .. nasıl kullanırsanız kullanın.. ) 77.92.145.66 77.92.145.67 77.92.145.68 77.92.145.69 77.92.145.99 77.92.145.98 77.92.145.97 77.92.145.96 ip li sunucular 10 mbit bağlantı ile bana aittir..
@atacker

Nasıl kullanacaz oradan account fln cıkartıodum bı halt oluo olmuo =) bende zaten host arıyordum sevdım sızı hadı koçlar durmak yok yola devam =) =) [bedava hostuda kaptık allah allah ]

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.