Sitemin Nasıl Hitini Yükseltebilirim?

Arama Motorları

Sitenizi onca uğraştan sonra bitirdiniz. Ama hala doğru dürüst kimse girmiyor... Neden ? Tabiki adresi kimse bilmiyor. Site tanıtımında en hızlı yol arama motorlarıdır. Siz sitenizin içeriğini arama motorlarına kaydedersiniz. Arama yapanlar istedikleri kelimeler sizin tanıtımınızda varsa sitenizi ziyaret ederler
--------------------------------------------------------
Toplistler

Toplistlerde sitenizi iyi bir şekilde tanıtabilirsiniz.Ama toplist seçimi önemlidir. Hitinize göre üst sıralarda olabileceğiniz toplistler seçerseniz. Toplist sitesine giren ziyaretçiler sizin sitenizide ziyaret edeceklerdir.
--------------------------------------------------------
Alan Adınız ( domain name )

Alan adınız (domain name) ziyaretçi için çok önemli bir unsurdur. Sitenizin adresi nekadar kısa, anlamlı, akılda kalıcı ve içeriğiniz ile uyumlu ise kullanıcı bir şey aradığında eğer içeriğinizde o şey varsa hemen aklına sizin siteniz elecektir. Tabi buda sizin sitenizin hitini arttıracaktır.
--------------------------------------------------------
Kaliteli İçerik

Sitenize gerek duymadıkça çok farklı konularda içerik eklemeyin. Mesela sadece bir otomobil sitesi yada sadece bir hobi sitesi yapın çünkü bir çok konu yaparsanız sitenin içeriğininde o kadar büyümesi gerekir. Kaliteli bir içerik sunamadıktan sonra kullanıcılar diğer siteleri kullanmayı seçecek ve sizin sitenizin hiti düşecektir. Örnek verirsek bir sitede 5 konuyu işleyip 500 sayfa yapacağımıza 1 konuyu işleyip toplam 500 sayfa yaparsak kullanıcının ilgisini daha çok çekecektir.
--------------------------------------------------------
Sitenin Hızı

Sitenin hızıda kullanıcılar ekileyen en önemli unsurlardan biridir. Çoğu kullanıcı sitelerin enter'a basıldığı anda açılmasını ister ve dakikalarca beklemek istemez siteniz ne kadar hızlı yüklenirse + puan toplarsınız. Tabi bunu free hostlarda yapmak o kadar kolay değil ama kaliteli HOsting Alacak maddi duruunuz yoksa anasayfa toplist vs doldurmayıp çok büyük boyutlu resimler koymayarak sitenin hızını birazda olsa artırabilirsiniz ( özellikle bir çok toplist kodu başa bela )
--------------------------------------------------------
Link Değişimleri

Aynı içerikli olan sitelerde bu çok işe yarayan bir yöntemdir. Kullanıcı gezdiği sitede istediklerini bulamazsa hemen dost linker bölümüne bakarlar çünkü aradıkları şeyleri belkide diğer sitede bulacaklardır. buda sizin kullanıcı potansiyeliniz etkileyecektir..
--------------------------------------------------------
Hizmetler

Ziyaretçilerin bir biriyle mesajlaşabildikleri mesaj bıraka bildikleri sistemler web sitesi için önemlidir. Kullanıcı webmastera yada diğer site kullanıcılarına ulaşmak isterse uğraşmak zorunda kalmayacak ziyaretçi defteri, mesaj panosu, link arşivi, forum gibi hizmetlerden yararlanarak hemen istediği mesajı kullanıcılara ulaştırmış olacaktır. Bu hizmetleri web Sitemiz vermektedir üye değilseiz kayıt olabilirsiniz.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-08-26 18:19, 15 yıl önce)
Keşke Elimden Birsey Gelseydi Ama Bilmiyorum :(
Hepsi iyi saol Lucretius

:evet
O işini Bilir Güzel OLacaq tabi :d
sizinle link değişelim ? :D sitemin içeriği hiç uymuyor ama olsun yakında forumda eklicem ayrıca Türkiye'de yeni yaygınlaşmaya başlayan bir konu 1.02.2006'da açılıyor. Lucretius bi not ver :) olmuşmu hatalrımı fln öğreniyim :D:D:D
Yeni Bir Toplist Açıldı www.webcolix.org/weblist kontrol edin bi isterseniz
0
Page rank da cok onemli..
...
en önemlisi kaliteli içerik.
Böle oldukdan sonra oh hohh her site hit çeker
Silindi
Members
0
ben sitemi yaptım valal tum tasarımı bana aıt 3 hafta ugrastım şimdi googleyede kayır oldum bişey sölüyim site ismi bulmak okadar kolay dııl herkez almış site ismini oyuzden cok fazla dusunun site ismine
rayn : ben sitemi yaptım valal tum tasarımı bana aıt 3 hafta ugrastım şimdi googleyede kayır oldum bişey sölüyim site ismi bulmak okadar kolay dııl herkez almış site ismini oyuzden cok fazla dusunun site ismine


Turkcell 532 2xx serininin satıldığı gibi güzel domainler artık açık arttırma ile satılıyor :(

Aklımda güzel bir domain ve bunun içeriği ile ilgili projem var sırf g*te gelmemek için 2 ay öncesinden domaini aldım :)
Silindi
Apprentice
0
yanı
:D dedim ben adam almış domaını satmıyoda sıtede açmmıyo
yanı buldugunda okadar şahaşahalı olamaz herhalde cunku hepsını almış ...
yakinda benim de web sitem olacak insallah tavsiyeleinizi göz önünde bulunduracagim tesekkür ederim

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.