bir sistem dusunuyorum
puanla item alına bılen bir item tasi yazicam ve puan lar server ın websitesindeki reklama tıklandıkca artacak her acc gunde 1 defa tıklayabılecek
ve bu tıklama ona puan kazandıracak fakat adam reklama tıkladıkca oyundakı charı daa dorusu account ı nasıl puan kazanabılır ?
bunu yapabılcek bırı warmı yada bunun bı ımkanı warmı :D
snde serverdan para kazancan ne zekisin sen öyle
e tamamda kime ne zararı war?
ayrıca sordugum bı soru yaptıgın yorum cok sacma yani yardım edersın yada etmessın sana kalmısta
benim zekamı sorgulama kısmına karısma hakkın oldugunu sanmıyorum ?
badboy07 güzel mantık yürütmüssün.. Ancak google adsense aynı pcden hergün atılan düzenli tıkları anlayabilicek kadar zekidir.. Sonunda accountun iptal edilir..

Sana kalanda güzelce yazılmış bir sistem olur :)
flame yanlıs anlamıssın oturup kendı pc'm den acc acıp acıp tıklıcak deılım ben de bılıorm google ın buna karsı korumaları oldugunu :D
sonucta o serverın bı player kıtlesı olur tıklayacak olan kısı ben deılım player lar :D eger ben sabahtna aksama kadar ona tıklamayı ıstıcek olsaydım neden char a puan kazandırmayı denıyımkı :D
yok anladım.. Yanlız playerında sabit olucak.. Atıyorum ben senin serverında playerım.. Puan kazanmak icin sürekli tıklıcam.. hergün hergün.. Google amca bi bakıcakki bu adam hergün muntazaman tıklıyor.. Ip aralıgı su su aralıkta değişiyor ve surdan baglanıyor.. Nedense hergün tıklıyor... Bir fake olabilirmi diye düsünücek.. Ve anlıcak.. Bu yüzden birine tıklattırmak , tıkla demek , tıklamaya teşvik etmek suç.. biri şikayet eder siteyle sphere arasında baglantı oldugunu sölerse ( ki playerlardan az puanı olanlar kesin yapar ) Google adsense hesabın iptal edilir.. Mantık güzel.. kötü demiyorum.. Lakin bu işi çok daha detaylı düsünenler bile googledan o türlü para kazanamadılar..

Bilgine.. Dedigin gibi bi sistem yazılabilirmi sorusuna gelince..

Evet yazılır..

Kolay gelsin..
tesekkurler :)
ben hergun tıklanmasına google tarafından ızın verılıyor sanıyordm
cunku reklam olmasın dıe sıte adını vermıorumda bı rpg oyunda ole bı sıstem wardı gercı google ın reklamı deıldı o
reklama tıklamassan exp. gelmiordu :D hergun 1 kez tıklama hakkın wardı modemın kabloyu cıkartıp takarsanda 1 kez daha yapabılıordun ama 2 kezden fazla olmuyordu
Adept
4.3
Ama; forumlarda Adsense reklamlarına sıkça rastlıyoruz, US dahil. Şimdi bu sitelerin belli bir kitlesi var, bu kitleden insanların sık sık tıklaması olası. Yani hergün günde bir kez tıklanabilir bence, sorun olacağını sanmıyorum.
Sevgili Neran..

Hagi45 arkadaşımızı tanırsınız.. Aynı zamanda cok yakın oldugum birde Gökhan abim var.. Sürekli google adsenseten 24 saatte bir tıklardık onlar için... Belli bir süre sonra accountları iptal edildi.. Aynı kişinin sürekli reklamdan faydalanmayacagını bilerek reklama tıklaması google'a ne kazandırırki.. Onların amacı farklı kişilere tanıtmak bir çok farklı kişiye göstermek.. Benim bilgim bu yönde ve bu yüzden iptal edilen bir çok accounta şahit oldum.. Umarım yanılıyorumdur..
Adept
4.3
Çok fazla yanlış anlamalara neden olabilir gibime geliyor, ama zaten dediklerin yanlış demiyorum da, bu kadar katı mı diye şüpheleniyorum.
Bilgim bu yönde.. Ancak emin oldugum bişey varki.. Okumustum cok net hatırlıyorum reklam üzerinden yönlendirilme yaparak bişeyle baglantı kurdurulması.. Yani reklam karsılıgında in-game'de bişey vaadetmek kesinlikle yasak.. Anlasıldıgı zaman iptali söz konusu.. Yani bu sistemi kurmak kurulduguyla kalıcagını kabul etmek gibi birşey olur..
peki google adsense yerine baska bir reklam alsam ?
olabilirmi dersiniz
sonucta google cok profesyonel bı calısma grubuna sahip
disiplinli
elbette yasak olan bı seyın yapıldıgını er gec farkederler
1-2 aylık bı kazanc ıcınde boyle bı sıstem kurmak ıcın gunlerımı harcayamam
bıldıgınız baska bı reklam alma ımkanım warmı
eskiden uo sponsor alırdı hala boyle ımkanlar warmı ?
Adept
4.3
Profesyonel, kaliteli ve iyi bir projeye sahip isen, tanıdığın veya projeni iyi bir şekilde sunup iyi bir izlenim verebiliyorsan, sponsor bulabilirsin.
kolaymış :kikirik :lol

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.