Novice
-0.500001
Beyler Ben Simdi 15 Tatili ii Degerlendirerek ASP i Orencem [Elimde Cok ii Dokumanlar Var] Ama Web Tasarımı ile ilgili Sıradan Bir Kullanıcının Bildiinden Cok Sey Bilmiorum Sizce ilk Joomla dan Fln Karıstırarak mı Ogreniim Yoksa Direk Asp iimidir??

Veya Kendiliinden Ogrenenler Nasıl Ogrendi?

Bunları Cevaplarsanız Sevinirim..
Php öğren asp den çok daha faydalı ve iyidir.
Novice
-0.500001
Direk Php den mi Baslıım Yani?
tabiki hayır. ilk olarak html'den başlamalısın bu hususta hazır bir template alıp editlemeye calışmak faydalı olacaktır.
Oda Olmadı İleridüzey Pc Kursuna Gitmeyi Dene Veya Çeşitli Kaynaklardan'da öğrenebilirsin Nowanka
Novice
-0.500001
Kursa Gidecek vaktim Yok :(
eğer sıfırdan tasarım ve kodlama öğrenmek istiyorsan ki bu 15 günlük tatilde olmaz en azından başlangıç için html'den başlamalısın php yada asp kodlama oldukça zordur zorluk derecesine göre html--->php--->asp--->asp-x--->flash bu sıralamayı unutma
Çeşitli Dökümanlardanda Öğrenebilirsin
15 tatilde imkanı yok öğrenemezsin php veya asp şu anda öğrenebileceğin tek şey html, html ile ilgili bilgiler topla hazır bir tamplate bul ve editle sonra 1 ay kendini kas bu konuda 1 ay sonunda eğer düzenli olarak çalıştıysan html hakkında artık herşeyi biliyor ve yapabiliyorsun demektir, sonrasında ise php öğren php html kadar kolay olmayacak ama html bilgin ile php'de html'dan daha hızlı bir yol katedersin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.